Doğuma Hazırlık Kızma isim bulamadım yardımcı olurmusunuz.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ay hakikaten Sonya nerden çıktı yahu ? Bildiğin Rus ismi.Ben duysam anası Rus mu derim.
Bir de Dora çıkmış mesela,o da Musevilerde var.Eliz keza öyle...Bu çocuklar büyüyünce Madam derlerse şaşmayın.

Ay evet ya sacma sacma isimler. Benim bildigim Sonay var Turklerde:KK70:

Ben kız olursa Lina koyacağım. Peygamberimizin en sevdiği yiyecek olan hurma demek Kur'anda da geçiyor. :anneadayı::KK37:

Elif

Zehra

Zeynep

Favorilerim. .

süpersin, şu son moda , eymen buglem , hira , lina ,... su magaza dükkan ismi gibi adları koyanları anlamıyorum
cocugun ismi herkesten farklı hiç duyulmamış olsa ne olacak ?
bizim isimlerimiz ailelerimiz seçerken iyiki bu isimleri koymamışlar , belki cocuklarda buyuduklerinde bu isimleri begenmeyecekler

süpersin, şu son moda , eymen buglem , hira , lina ,... su magaza dükkan ismi gibi adları koyanları anlamıyorum
cocugun ismi herkesten farklı hiç duyulmamış olsa ne olacak ?
bizim isimlerimiz ailelerimiz seçerken iyiki bu isimleri koymamışlar , belki cocuklarda buyuduklerinde bu isimleri begenmeyecekler
Ben eski ve klasik isimleri seviyorum :)

4 aylık hamisim:nazar: kizima Elis ve Duru ismini dusundum ama yinede baska guzel modern isimlerde bakiyorum Elis ismini esimde beyendi ama kimse soyliyemiyor elizmi elifmi diye soruyorlar. Ben bi soylemede anlasilsin tekrar edilmesin istiyorum.
Kesinlikle elisle duru arasindan duru derim.. :)

Son moda isimleri nadir farkli olsun derken herkesde olmaya basladi fark yok bence anlam daha onemli soyleniside oyle cunki okulda cocugun dalga konusuda olabilir etkileyebilir dikkatetmek lazm yabanci isimler de pek anlam aranmiyor

4 aylık hamisim:nazar: kizima Elis ve Duru ismini dusundum ama yinede baska guzel modern isimlerde bakiyorum Elis ismini esimde beyendi ama kimse soyliyemiyor elizmi elifmi diye soruyorlar. Ben bi soylemede anlasilsin tekrar edilmesin istiyorum.
bende beş aylı oldum serra ismi güzel geliyor belki lalegül serra koyabilirim

Sudanur güzel olabilir , ama gerçekten şu isimlere sinir olan kvalideler var ya ben de sinir oluyorum onlara , gıcıklığına çocuğun ismini imlâ hatalı söylüyorlar, Sana da hayırlı olsun canım ,Allah kucağına almayı nasib etsin

Back
X