- 25 Aralık 2010
- 331
- 267
- 323
- Konu Sahibi maviruyadyg
Benim kızımın adı da eliz hira.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmde kaynvalıdem duru ıstıyordu guzel ısım ama esım ıstemedı kaynvalıdem o kadar baskı yaptı ama esım bana bıraktı kararı ben aden koydum canım arapca cennet bahcesı demek bıde körfez ısmı,herkez de yenı duyulan bı ısım oldugu ıcın begenıyo ne kadar degısık falan dıye ,yası buyuk olanlar da anlamıyo on kere tekrarlıyoruz tabı
belki 4. çocuktur ondanRabia'nın anlamı dördüncü demek değil mi, çocuğumuzu neden numaralandırıyoruz?
Amin Sağol cnm ewt kafam karışıyor ama bi yandanda fikir oluyo hâlâ elis diyorum ama bakalım hayırlısı.Allah hayirlisiyla kucaginiza almanizi nasip etsin. Kizimin adi Ayse Sare. Cok severek koyduk. Elif ve Azra isimleri de cok hosuma gidiyor. Yeni cikan farkli isimlerden hic hoslanmiyorum. Cok itici cok zorlama..
Cok fazla yorum yapildigi icin kafaniz karismis olabilir.
Bazi arkadaslar o isim cok konuluyor bu cok konuluyor diye yazmis, dogru. Fakat Zeyneb ismi cok konulmasina ragmen en cok tavsiye edilen isimlerdendir Peygamber Efendimiz tarafindan. En cok anlamina dikkat edin ve icinize en cok sineni koyun derim. Sectiginiz isimlerden de Elis guzel. Hayirlisi olsun..
kızlar çok acil yorum istiyorum sizden.kararsız kaldım.ECE NAZ MI ECEM NAZ MI?Farklı güzel bir isim de olabilir.Bebişim erken geldi dünyaya.
elif görümcemin kızı.daha güzel olurdu evet.tesekkur ederim yorumun için.bence de ece nazİki isim istiyorsanız illa Ece Elif fonetik olarak çok hoş geliyor kulağa.
Naz'ı muhakkak kullanacaksanız da Ece naz daha hoş.