Doğuma Hazırlık Kızma isim bulamadım yardımcı olurmusunuz.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaşım modern olsun da ahirette Allah her kulu ismiyle çağıracak o yüzden diyor ki peygamber Efendimiz çocuklarınıza güzel isimler koyun modern ve anlamlı çok güzel isimler var araştırırsan sevinirim

Katılıyorum sana anne ve babanın evladı üzerindeki en büyük görevi ona Kuranda geçip anlamı güzel veya manevi anlamda değerli bi isim vermektir ki verilen her isim çoğu kişinin üzerine sirayet eder

Son düzenleme:
Ben duru ismini çok severdim ama duru çok gerçekten çok. Beren de çok var. Sare, zeyra, ecrin, buğlem de çok. Nüfusçuyum yenidoğan kaydı yapıyordum doğum iznimden önce oradan biliyorum. Ben kızıma rahmetli kayınvalidemin ismi ile masal ismini koydum. Karar sizin eşinizle birlikte.
Hahaha tecrübeyle sabitmiş saygılar abla :) masal da çok güzel Allah bağışlasın

Eylül koyabilirsin benim kızımın adı ben çok beğenerek koydum daha geçen ay doğdu

Efsane ismini cok begeniyorm. Kizim olursa dusunuyorum. Doğa , efsun , defne , ceylin isimleri de güzel.

Kızım olursa Dolunay koymak istiyorum :KK51:
Bade , Sonya , Nil de güzel isimler.
Zeynep koymayın ama çevremde 5 kız çocuğundan 4 ü zeynep .

Ela
Zeynep
İkra
Elif
Eflal
Efsa
Bersu
Nil Su
Duru

:KK70:İşte tam olarak böyle düşünüyordum.
Çocuk için iyi olabilir belki
Benim üç tane adım var :rolleyes:
Çok memnunum alternatif oluyor :KK70:
Sınavdada kodlamıyoruz artık otomatik kodlanmış geliiyor zaten tek sorun oydu ondanda kurtulduk:confused:

Arya:KK200: ay bayiliyorum bu isme insallah ilerde kizim olursa koymak istiyorum. Almira da cok guzel

Farkli ve modern olcaz diye ne kadar sacma sapan isimler verildi son yillarda doganlara.emsal nedir irva erva ecrin falan nedir Allaskina yaa.
Bir de duru ismi her 3 kiz bebekten 4unde var :KK70:
Duzgun bir isim bulursunuz insallah
Emsal ismi modern değil eski bir isim anlamı da eşi,benzeri olmayan tek demek...eleştiri yapmışsınız güzel de sizin önerilerinizi göremedik nedense ???

Emsal ismi modern değil eski bir isim anlamı da eşi,benzeri olmayan tek demek...eleştiri yapmışsınız güzel de sizin önerilerinizi göremedik nedense ???

Emsalin anlami esi benzeri olmayan demek degildir, es benzer demektir.once arastirsaydiniz keske.
Emsal bedel geliyor ilk aklima.isim olarak guzel ve anlamli degil.
Benim begendigim kiz isimleri: ekin,demet,esin mesela

Back
X