- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi TuanaCemre
-
Rica edrm cnm kismetini bulursn insallhCnm 100 lira çok gelir karşılayamam ben Daha uygun bişey arıyorum Teşekkürler
Slm kızlar 5 yaşındaki kızımın doğum gününü ilk defa okulda kutlamak istiyorum prenses kostümü istiyor fiyatları çok alamıyorum elinde olupta uygun satmak isteyen olursa alcam waikikide varmış çok güzel ama sezon olmadığı için kalmamış yardimci olacak arkadaslara şimdiden teşekkürler
Slm eger istanbulda yasiyorsaniz z bir arkadasm prensesli kostumler satiyor ve taciyla beraber 50 tl hemde 0 lisansli disney urunleri bende kizima aldm cok guzeller eger isterseniz ozelden numarasni yazarim kiziniza nice guzel yaslar olsn insSlm kızlar 5 yaşındaki kızımın doğum gününü ilk defa okulda kutlamak istiyorum prenses kostümü istiyor fiyatları çok alamıyorum elinde olupta uygun satmak isteyen olursa alcam waikikide varmış çok güzel ama sezon olmadığı için kalmamış yardimci olacak arkadaslara şimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 1239427 Eki Görüntüle 1239428 CANIM BENİM KIZIM 6 YAŞINDA BUNU GİYMİŞTİ.İSTERSEN 30 TL YE VERİRİM TAÇLA BERABER.[/QUOTE
Kızıma büyük gelir cnm teşekkürler hemde çok ağır bi kıyafet olur
Kiralamakta pahalı inanınKarismak gibi olmasin ama bence elbiseyi prenses olmak isteyen bu kucuk kiza kiralayin. Minik hayalleri incinmesin. 1 gun giyecek sonucta. Elbise sapasaglam duracak. Cuzi bir miktara kiralanabilir sanki. Ikinizin de affina siginarak yazdim...