kızmakta haklı mıyım?

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.696
133
mrb kızlar.
iki hafta önce sevdiğim adamla barıştık. zaten konuyu hatırlayanlar bilir.
neyse barıştıktan sonra görüştük. ilk hafta baya yoğun bir şekilde. ama en son geçen hafta ptesi görüştük.
bu şahısla biz zaten benim işyerimde tanışmıştık. şirketin dışarıdan iş aldığı başka bir şirketten belli günlerde geliyordu bizim şirkete. ama artık uzun bir süredir ayrı şirketlerde çalışıyoruz.
asıl olay şu ki, bugün sabah napıyosun yazdım. o da iyiyim sen napıyosun vs işte klasik mesajlaşmalar. sonra ben ona nerdesin diye sordum. o da geçiştirdi. normalde söyler. ben de söyleyemeyeceğin bir yerdesin yazdım. o da evet söyleyemeyeceğim bir yerdeyim. sizin şirketteyim yazmış. o kadar sinir oldum ki. mesajı üstten okudum. ve çok değil 10 dk falan cevap yazmadım. o da bana tekrar neyse mesajıma bakmadın çıkayım bari şirketten yazmış. ben de 20 dk sonra falan bana söylemediğine göre çıkabilirsin yazdım. o da çıktım. bakmadın mesajıma ben napim yazmış.
ya gerçekten ya sınanıyorum. ya da gerçekten normali beni bulmuyor. ben de hiçbirşey yazmadım.
ama içimden defalarca hayatımdan da çık git yazmak geldi. ama resmen içim içimi yedi ve tuttum kendimi. zaten barışalı 2 hafta olmuş.
hiçbir şey olmamış gibi mi devam etsem. çok kararsızım yoksabirşey yazarsa cevap vermesem mi.
 
Ex'ten next olmaz bacımsu
 
Kocalar kara borsaya düştü kolay bulunmuyor ki
 
Bunlar ne ergence iletişimler böyle. Arama konuşma diye bir şey var. Sen neden görüp cevap vermiyorsun
O neden geldiğinde aramıyor? nerden tutsam elimde kalıyor. Bence kimse kimseyi istemiyor birbirinize itiraf edin artık
 
Ablacım, adam seks istiyor. Kendine göre o da haklı, sen beklentiyi karşılamayacaksan sal adamı, ona da yazık. Adam açık adam net, adam ne istediğini biliyor. Öyle hoppidi zoppidi ayak oyunlarını bir yere kadar yer, en sonunda eee keyfini bekleyemem diye basar gider.
 
Zaten yapılan yorumları dinlemiyorsunuz ki, neden soruyorsunuz ne yapsam diye, sonunda zaten kendi bildiğinizi okuyacaksınız?
şuan gerçekten çok kararsızım. acaba diyorum ayrıyken daha mı mutluydum. zorla başıma sardım adamı yine
 
Belliki siz ve karşı taraf çok ayrı frekanstasınız başta bir insanın karakteri neyse odur sonradan inanın değişenini görmedim kendi istemediği sürece .zaten evren size o mesajı yollamış olmuyorsa bırakmak lazım insan bazen en çok kendi hakkına giriyor olmazları oldurayım derken
 
 
normal
ergenlıkte karsılıklı boyle ıletısım kuruluyor genelde.
olgunlastıgınızda hayatınıza aldıgınız adamlarda ona gore olur konusmalar tavırlarda ona gore olur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…