- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
-
Siz böyle diyince daha da bi kudurdum gidip saydıracam neredeyseHaksız değilsin ya bende olsam içten içe kurulurdum yani. Ne idüğü belirsiz bi kadının ne işi var nişanlımın evinde, aynı wc yi kullanacaklar falan delirirdim yani.
Yani ikimiz de pek muhafazakar sayılmayız ama çok rahat insanlar da değilizdir. Aynı durumda ben olsaydım oda sinirlenirdiNisanlin ne kadar muhafazakâr
Ay kötü bir olaya sebep olmam inşallah valla ben kendi düşüncemi yazdımSiz böyle diyince daha da bi kudurdum gidip saydıracam neredeyse
Yaa abisi zaten oldum olası beni sinirden deli ediyor hiç sevmiyorum onu yaa hiiçççç... aşırı gevşek yani bu eve aldığı ilk kız değil biz daha sevgiliyken de yapıyordu böyle şeylerBen olsam ben de delirirdim de abisi ne gevşek buna izin vermiş. Yani p*rno siteler abimin kız arkadaşıyla bilmem ne konulu videolarla doluyken bu ne rahatlık?
İşteSiz ablanizın sevgilisiyle aynı evde yasasaniz ne düşünürdü acaba nişanlınız?
Ay yok sadece bu lojman konusunda uyarıcam merak etmeyinAy kötü bir olaya sebep olmam inşallah valla ben kendi düşüncemi yazdım
Sizde abartmış olmuyorsunuz o zaman.İştetabiki sorun çıkartırdı
Peki sizce abartıyor muyum? Bir dış göz olarak ne düşünüyorsunuz? Yani siz olsanız kızar mıydınız?Sizde abartmış olmuyorsunuz o zaman.
Kendisine de söyleyin bunu.
Beraber yaşayan çiftler bana kalırsa evli gibilerdir sadece nikahları eksiktir. Evliyken yanımızda bir başkasını barındırır mıyız? Tabi ki ahlak, sadakat gibi olgular kişinin kendisinde bitiyor ama evlilik bağı insanları biraz daha frenliyor gibi geliyor bana. Evli olmayan çiftler daha rahat hareket ediyor bana göre. O yüzden kızmanızda haklısınız. Sert bir tepki koymanız lazım.Yaa abisi zaten oldum olası beni sinirden deli ediyor hiç sevmiyorum onu yaa hiiçççç... aşırı gevşek yani bu eve aldığı ilk kız değil biz daha sevgiliyken de yapıyordu böyle şeyler
Evet ya ciddi bir şekilde konuşmam lazım. Konuşmuştum zaten de, şu sıralar babası gelecek bunlarla kalacak o nedenle o kız orda durmaz da, işte yaza doğru yine devam diye düşünüyorum. O nedenle şimdiden konuşmakta fayda varBeraber yaşayan çiftler bana kalırsa evli gibilerdir sadece nikahları eksiktir. Evliyken yanımızda bir başkasını barındırır mıyız? Tabi ki ahlak, sadakat gibi olgular kişinin kendisinde bitiyor ama evlilik bağı insanları biraz daha frenliyor gibi geliyor bana. Evli olmayan çiftler daha rahat hareket ediyor bana göre. O yüzden kızmanızda haklısınız. Sert bir tepki koymanız lazım.
Bence abartmıyorsunuz.Peki sizce abartıyor muyum? Bir dış göz olarak ne düşünüyorsunuz? Yani siz olsanız kızar mıydınız?
Ay çok sağ olun beni çok iyi anlamışsınız, kesinlikle kıskançlık değil sadece aşırı rahatsız oluyorum yaBence abartmıyorsunuz.
Kıskançlık falan da değil mesele.
Nişanlınız abisinin sevgilisiyle aynı evde yaşayınca yanlış şeyler olacak değil. Ondan şüphe edeceğiniz biriyle zaten birlikte olmamalısınız ama ben evliyken bile aynı aynı evde yaşanmasını doğru bulmuyorum, kaldı ki sevgililik bu. Hiç olur tarafı yok bana kalırsa.
Ay teşekkür ederim bir an acaba ben mi abartıyorum diye düşünmüştümÇok haklısınız. Ben de olsam hoş karşılamazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?