• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizmi erkekmi bilemedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yil28
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yil28

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Merhaba kizlar ben 7 haftalik hamileyim ve son 1 haftadir asiri mide bulantim var sabah basliyor aksama kadar devam durmuyor bide benim canim tatli seyleri istiyor cikolata felan yemek veya tuzlu birsey dusundummu midem hemen kalkiyor sizce ne olabilir🥰

Merhaba kizlar ben 7 haftalik hamileyim ve son 1 haftadir asiri mide bulantim var sabah basliyor aksama kadar devam durmuyor bide benim canim tatli seyleri istiyor cikolata felan yemek veya tuzlu birsey dusundummu midem hemen kalkiyor sizce ne olabilir🥰
Canım ilk önce sağlıklı olsun tabikide kız erkek ne fark eder evlat evlattır hurafelere kulak asmayın bence yok tatlı yersen şu şunu yersen bu kese şöyleyse böyle yani heyecanınızı anlıyorum ama bunlardan anlaşılacak bişe değil bu rabbim gönlünüzdeki versin

Tabiki dogru soyluyorsun saglikli gelsin ama iste insan azcikda olsa merak ediyor ve bu bulanti yedi bitirdi beni

Ultrason fotografi var mı ? Varsa genelde toplu böyle yuvarlak ise kız dağınık şekilli ise erkek derler kesinliği var mı bilmem bakabilirsin ama

Su sekil canim

Eklentiler

• IMG_1992.webp
    IMG_1992.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 26
Back
X