kizular bakin buda benim kizisim iki aylik oldu

maşallah annesi çok tatlı yerim ben onu gülüşünü ALLAH nazardan saklasın ikinci aşısını yaptırdınmı zormu çok agladımı kaç kilo oldu boyu nekadar oldu ben bugün aşı yaptırcaktım tatildi pazartesi bende kızımın resmini koymak istiyorum ama bitürlü beceremiyorum yardımcı olursanın sevinirim canım

oy teyzesi yer ama bunu...Allah nazarlardan korusun bebişini tatlım.bak bana sözün var unutma...bebek biraz büyüsün hemen kursa başlıyorsun...

maşallah annesi çok tatlı yerim ben onu gülüşünü ALLAH nazardan saklasın ikinci aşısını yaptırdınmı zormu çok agladımı kaç kilo oldu boyu nekadar oldu ben bugün aşı yaptırcaktım tatildi pazartesi bende kızımın resmini koymak istiyorum ama bitürlü beceremiyorum yardımcı olursanın sevinirim canım

sagol guzelim resimler albumler kismina oglumuda esimide kendimide ekledim resimlerini bakabilirsin canim.guzelim ben almanyada yasadigim icin burda simdiye dek hic asi olmadi kizim guzelim sadece gecen ay agzindan bi damla damlattilar.mayista asimiz var bizimde guzelim canim asi anindaki acisi deyilde sonrasi cok onemli asi vurulmadan once bebeyini once kotriol ettir hastami sagliklimi diye yoksa kotu sonuclara mal olur.sonra evinde kesinlikle ates dusurucu i fitil bulundur atesi cikabilir ignenin sonrasinda canim.merak etmeb guzelim onlar bizden dahabi cesaretli ilk cocugum hic aglamamistida o oglandi bakalim kizlar nazli oluyomus diyolar gorucez canim.bu arada resmi nasil koydugumu anlatayim oncelikle dijital kameradan bilgisayarina ekle fotoraflari sonra canim kotrol palenine gir ordan---kullandigin avantaya gir en sonda bir kutucuk var resim yukle diye orqayi tikla bi sayfa aciliyo.diyer taraftanda bilgisayarina koydugun resmi mousla kopyalar o kutucuga aktar canim eyer yapamassan haber ver dahabi ayrintili anlatayim.bu arada canim bak ben resimlere albumlwer yaziyoya yukarida ona bak kizim oglumun resmi var-canim simdiden minisine gecmuis olsun allah sizi korusun

oy teyzesi yer ama bunu...Allah nazarlardan korusun bebişini tatlım.bak bana sözün var unutma...bebek biraz büyüsün hemen kursa başlıyorsun...

canim soz guzelim simdiden arastiriyorum.bide bebeyimle geziniyoruz her gun cocuk arabasiyla almanlarin icine giriyorumki biseyler kapmak icin canim beni unutmadigin ve onemseyip tekrar hatirlattigin icin sagol canim.bu aradada iyi dileklerin icin tesekkurler

Allah anneli, babalı büyütsün inşAllah! Pek tatlı MaaşAllah! Ayy yerim ben onu, seni gidi boncuk!:nazar::nazar:a.s.

cok sagolasin ya gozleri masvami ama belli olmuyo ay bi cadi bi cadi gorsen aglamaya baslamadan once bak aglicam heeee diye:emir_bebek:diye oncesinde dudaklarini buzuyo ay cok nazli

Bayılıyorum böyle dudaklarını büzüp ağlamalarına.

İnşallah bebişin hep güler,hayırlı bir ömrü olsun inşallah.

Bayılıyorum böyle dudaklarını büzüp ağlamalarına.

İnşallah bebişin hep güler,hayırlı bir ömrü olsun inşallah.

iyi niyetlerin icin sagol canim.ama inan aglamaya bes dakka kala agliyorumm aglarim hee diye basliyo aglamaya.dun doktora goturdum oglumla beraber neyse doktor diyoki tamam geliyorum aglama oldumu bizim cadi doktorun suratina bakti bakti basladi dudaklarini buzmeye bayabi buzdu doktor tam odadan cikti geliyorzum birazdan dedi ayyy bizimki bi basladi bagirmaya ay doktur hemen geliyorum hemen diye eli ayagina karisti bende gul gul oldum

aysimacım canım resimimlerine baktım oglunda çok güzel çok tatlı ALLAH BAGIŞLASIN CANIM senin yüzün pek belli olmuyor ben seni çok merak ediyorum canım resim koyma işini bitürlü beceremedim açıkca yaz canım bakalım becere bilicemmi

aysimacım canım resimimlerine baktım oglunda çok güzel çok tatlı ALLAH BAGIŞLASIN CANIM senin yüzün pek belli olmuyor ben seni çok merak ediyorum canım resim koyma işini bitürlü beceremedim açıkca yaz canım bakalım becere bilicemmi

aslinda berbat durumdayim ama senin icin resmimi koyucam canim bak.guzelim ayrintili olarakta yarin yazarim canim resmimi buraya koyucam kizim yerine ama masur gor bayabi kotuyum iki ay oldu dogum yapali bide uykusuzluk kilolar

canım çok güzelsin gözlerin çok güzel kimbilir canlı nasılsındır eminim çok güzelsindir bebişlerinde güzel tabi anne güzel olunca bebişlerde güzel oluyor oglun sanki sana benzemiyor kızın benziyor canim bebişlerinide senide öpüyorum

canım çok güzelsin gözlerin çok güzel kimbilir canlı nasılsındır eminim çok güzelsindir bebişlerinde güzel tabi anne güzel olunca bebişlerde güzel oluyor oglun sanki sana benzemiyor kızın benziyor canim bebişlerinide senide öpüyorum

sagol guzelim iltifatlarin tamda bu donemde ilac gibi geldi agzindan bal damliyor canim aslinda deprasyondayim .cok sagol guzelim oglusum bana benziyoda kizisimin simdilik gozleri benziyo.bahlari guzel olsun canim.eyer bana guvenirsen ben senin icin yapabilirim resim koymayi olurmu

allah bağışlasın canım allah bebeğinle uzun ömürler versin. çok tatlı maşallah

KK nın hepsi bu bebüşlerin tezesi mi oluyoruz merak ettim olalım nolarrr

bakın yapmayın diyorum bebiş resimlerini koymayın buraya diyorum. valla niyeti bozdurcanız doğuracam 2. yi de.sebebim olacaksınız....

aysima'm çok taltı yaaaa...canım allah bağışlasın , bahtıda gül yüzü gibi gülsün inşallah...

koizlar hizla buyuyor minisler kizim nasil teyzeleri

ayh ay h maşallah çok şeker allah bagışlasın canım allahım bizlere sag saglim dogurmayı nasip eder böle onların gülmelerini nasip eder inşallah .. allah analı babalı büyütsün canım çok şeekr bi kızın varmış :nazar:

KK nın hepsi bu bebüşlerin tezesi mi oluyoruz merak ettim olalım nolarrr

cok sirin yazmissinya evet burdaki tum uyeler kizim teyzesi oluyo.sırnaşık şeydusuncene ben burda hamililigimi gecirdim ikk chatteydim ay sancilar geliyo oy boyle soyle derken dogdu kizim.burdaki teyzelerinin kizim ustundete cok emekleri var cunku daralmisken beni guldurduler rahatlattirdilar panik oldugumda uzuldugumde teselli ettiler benim icin dualar ettiler nasilta olmassiniz teyzeleri.bende kizim dogunca tum teyzeleriyle paylastim kizim resmini .

bakın yapmayın diyorum bebiş resimlerini koymayın buraya diyorum. valla niyeti bozdurcanız doğuracam 2. yi de.sebebim olacaksınız....

aysima'm çok taltı yaaaa...canım allah bağışlasın , bahtıda gül yüzü gibi gülsün inşallah...

beni animsadindimi bir gun konu acmistim oglum hakkinda sende yanitlamuistin sonra allah saklasin kizini cok beyenmistim esime bak bizim gelin demistim sakadan esimde bakti ay cok seker allah nazardan saklasin demistim.canim bu arada canim boz kiz sende bak kizisin buyudu guzelim bak benim oglus uc bucuk yasinda kizim iki bucuk aylik .canim saka bi yana rabbim kizini korusun canim onu cok op oldumu

Back
X