Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah annesi çok tatlı yerim ben onu gülüşünü ALLAH nazardan saklasın ikinci aşısını yaptırdınmı zormu çok agladımı kaç kilo oldu boyu nekadar oldu ben bugün aşı yaptırcaktım tatildi pazartesi bende kızımın resmini koymak istiyorum ama bitürlü beceremiyorum yardımcı olursanın sevinirim canım
oy teyzesi yer ama bunu...Allah nazarlardan korusun bebişini tatlım.bak bana sözün var unutma...bebek biraz büyüsün hemen kursa başlıyorsun...
Allah anneli, babalı büyütsün inşAllah! Pek tatlı MaaşAllah! Ayy yerim ben onu, seni gidi boncuk!a.s.
Bayılıyorum böyle dudaklarını büzüp ağlamalarına.
İnşallah bebişin hep güler,hayırlı bir ömrü olsun inşallah.
aysimacım canım resimimlerine baktım oglunda çok güzel çok tatlı ALLAH BAGIŞLASIN CANIM senin yüzün pek belli olmuyor ben seni çok merak ediyorum canım resim koyma işini bitürlü beceremedim açıkca yaz canım bakalım becere bilicemmi
canım çok güzelsin gözlerin çok güzel kimbilir canlı nasılsındır eminim çok güzelsindir bebişlerinde güzel tabi anne güzel olunca bebişlerde güzel oluyor oglun sanki sana benzemiyor kızın benziyor canim bebişlerinide senide öpüyorum
koizlar hizla buyuyor minisler kizim nasil teyzeleri
KK nın hepsi bu bebüşlerin tezesi mi oluyoruz merak ettim olalım nolarrr
bakın yapmayın diyorum bebiş resimlerini koymayın buraya diyorum. valla niyeti bozdurcanız doğuracam 2. yi de.sebebim olacaksınız....
aysima'm çok taltı yaaaa...canım allah bağışlasın , bahtıda gül yüzü gibi gülsün inşallah...