kizular bakin buda benim kizisim iki aylik oldu

ayh ay h maşallah çok şeker allah bagışlasın canım allahım bizlere sag saglim dogurmayı nasip eder böle onların gülmelerini nasip eder inşallah .. allah analı babalı büyütsün canım çok şeekr bi kızın varmış :nazar:

canim seninde cok az zaman kalmis bebisinin dogmasina.insallah sag saglim kucagina alirsin canim.kolay bi doggumun olur insallah.iyi dileklerin icin sagol canim rabbim sanada nasip etsin gulusunu gormeyi ay canim dunyalara bedel ya

beni animsadindimi bir gun konu acmistim oglum hakkinda sende yanitlamuistin sonra allah saklasin kizini cok beyenmistim esime bak bizim gelin demistim sakadan esimde bakti ay cok seker allah nazardan saklasin demistim.canim bu arada canim boz kiz sende bak kizisin buyudu guzelim bak benim oglus uc bucuk yasinda kizim iki bucuk aylik .canim saka bi yana rabbim kizini korusun canim onu cok op oldumu

tabi hatırladım,hatırlamazmıyım.güzel düşüncelerin için sağolasın canım....aslında en güzelini yaptın. çok ara vermeden. ben hala düşünüyorum...daha doğrusu eşim hadi dese niyetleneceğim ama o hiç olur bakmıyor.
aysima'm sende hem oğluşunu hem prensesini öp benim için. allah onları bağışlasın sizlere....

tabi hatırladım,hatırlamazmıyım.güzel düşüncelerin için sağolasın canım....aslında en güzelini yaptın. çok ara vermeden. ben hala düşünüyorum...daha doğrusu eşim hadi dese niyetleneceğim ama o hiç olur bakmıyor.
aysima'm sende hem oğluşunu hem prensesini öp benim için. allah onları bağışlasın sizlere....

canim bende bu kadar cabuk dusunmuyodum cocogu guzelim bak esim bana ne supriz yaptiselam kizlar bu konuyu burda acmak istedim.hayatta insanin sanirim aldigi en guzel haber budur sanirim duruma gore deyissede oyle oldugunu saniyorum.once ben anlatayimben mayisin 10 hamile kalmisim neyse.haziranin sekizinde dogum gunumdu .esim ailesi beraber bahcede oturuyoruz pasta falan yiyoruz .neyse o gun cok yoruldum heryerim agriyo .tam oturdum ay bugunde sirtim cok agridi dedim esime guldu.sonra ben hediyelerimi aciyorum oglusum bile opucuk ver di .esim bisey almamis ya dedim hediyen nerde kulagima eyildi hediyeni yakinda gorursun dedi .cicili bicili bir kiz dedi.bende sacmalama dedim usulca ya daha gunum gecmedi ne kizi mizi dedim.sonra.10 tik yok bekledim bir hafta 15 gittim doktora .ben saniyorzumki hastayim cunku hic bir belitti yok hamile olduguma dayil esiminde korundugunu bilince .doktor test istedi ben gerek yok dedim esimde gerekyok esim hamile dedi .ay manyakmi diyorum doktorda tamam birakin testide gelde utrasyonla bakalim .bi bakti doktor hamileyim.ay sok oldum sonra esim demezmi doktora kizim geliyo kizimmmm sonra yapisti optu beni.sonra dort ay sonra kotrode bi gordukkki kizimiz olucak .cok ilgincti esim cocugu olacagina okadar deyilde kizi olacagina okadar cok sevindim ay yollarda sarilip sarilip duruyodu bir oglumuz olunca uc yasinda .rabbim her isteyene annelik duygusunu yasatsin kizlar ya sizinkiler nasil oldu
Konuyu Düzenle/Sil

canım tabiyki sana güveniyorum ama nasıl koycan resmi

canim sirasiyla burda tekrar anlatayim yapamassan mesaj attim sana ordaki gibi yapariz.ilk yapman gereken evde bilgisayarinda koymak istedigin resmi ac .sonra kucuk olarak tam ekran acma sonrasinda.onu kapatma asagiya inecektir masa ustune.sonra kk ye gir ekranin sol tarafinda kontrol palenine gir...sonrasinda profil sayfaniz..yazacak sol uste siklar iniye oyle....seceneklerden ayarlar secenekler diye bir sikbasliginin arkasinda...kullanici resim avantalar cikiyo orayi tikla.... sonrasinda sayfa acilacak ....Eğer şuanki kullandığınız Avatarı değiştirmek istemiyorsanız, hiçbir alanı değiştirmeyiniz.

Alttaki kontrolları kullanarak özel yeni bir resim yükleyebilirsiniz. İstediğiniz bir resmin URL adresini yazarak veya yükleme kontrolları ile bir resmi direk olarak bilgisayarınızdan yükleyebilirsiniz.

Resmi bilgisayarınızdan yükleyin
Not : Max. Resim ebatı 80 x 80 Pixel ve 19.5 KB ´dir. (Hangisi daha küçükse)diye yazacak resmi bilgisayariniza yukleyin yaziyo ya ordaki kutucuga tikla .bir sayfa acilacak gorursun o sayfaya bilgisayarinda resimleri acip secmistinya istedigini mausun sag tarafini tikla resmin uzerinde kopyala yazicak resmi kopyala yada tasida cikkinida secebilirsin... kk de acilan sayfaya onu kopyalala resme sonra baktin sayfaya gecti ... sonra iki kez tikla resmin profil avanta olarak eklenir insallah yaparsin yapamassin ben koyaerim canim.

canım ya bitürlü beceremedim benim msn sayfamı sana msjla gönderim ordan görüşelim resmi sana göndereyim sen yükle olurmu canım 2 saattir ograşıyorum yapamadım başım agırdı canım

aysimacım kızın çok tatlı maaşallah... tıpkı oğlun gibi. benim de artık bir oğlum var inşallah Allahım bir de kız nasip eder. geçi şu an bunu düşünmek çok erken. oğlum 6 mayısta üç ayını bitirecek.senin kızın yemesi nalı aysima, gerçi senin ikinci bebişin tecrübelisindir. bn yeme konusunda baya zorlanıyorum walla. inşallah düzene gireriz biran önce. dualarını eksik etme canım. öpüyorum

canım ya bitürlü beceremedim benim msn sayfamı sana msjla gönderim ordan görüşelim resmi sana göndereyim sen yükle olurmu canım 2 saattir ograşıyorum yapamadım başım agırdı canım

canim tabiki olur belli gun sozleselim yapalim

aysimacım kızın çok tatlı maaşallah... tıpkı oğlun gibi. benim de artık bir oğlum var inşallah Allahım bir de kız nasip eder. geçi şu an bunu düşünmek çok erken. oğlum 6 mayısta üç ayını bitirecek.senin kızın yemesi nalı aysima, gerçi senin ikinci bebişin tecrübelisindir. bn yeme konusunda baya zorlanıyorum walla. inşallah düzene gireriz biran önce. dualarını eksik etme canım. öpüyorum

ay cidden cok seker canim benim kizimda mayisin 11 de uc aylik olucak insallah canim.allah yokluklarini gostermesin canim tekrar tebrik ediyorum rabbim evladini korur nazardan saklar insallahh ay yerim memesini.guzelim ben ne yazikki mamaya gectim .ay mamayi bile bi yiyo bi yemiyo.yok hazimsizlik yapiyo mama kusuyo.bide gazli bebek uykular haram bana.canim uzulme bunlari atlaticaz .kocaman olacaklar ilerde

Back
X