KK Acil Servis

Orası kesin..
Ama güzel bi konu açmışsınız bunu düşünüp yardımcı olmanız çok güzel bişey gerçekten, çok takdir ettim :)

allam oku oku bitmıyoya 9.sayfadayım daha :)

hormonlar canim, sen normal zamanlarda bile ya sevip ya olduruyosun ya
o zaman hormonlardan kim bilir neler yaparsin
ben bile o zaman çekilmezmisim sen kim bilir ne canavar olursun

tatlım ben kendimi dizginlemeyi öğrendim ya ben yarın adet olucam mesela toplasan 15 senedir bunu yaşıyorm hiç adet öncesi ağrı nedir yaşamadım mesela bendeki dengesizliğin hormonlarla değil cevremdeki insanlarla alakası var

ben regl olacagim zaman agridan falan anlamiyorum esim tespit koyuyo (ya çok asik oluyomusum ya da nefret ediyomusum)
cidden menopozum çekilmeyecek gibi duruyo, sIkIntI basar beni

valla çok dogru tatlim, bir çekim var ki bitiriyo beni birde gozler çok baska, bakisiyla eritir zalim akrep

akrep ennnnnn şehvetli burçtur

ama kadınlarında daha fazla asabıyet ,kıskançlık,dedıgım dedık olurlar kankım akrep tek arkadaşı benım :) birgün akrep sevgılı buldu kendısıne yapamassın dedım olmaz dedım dınlemedı bir gece hepimiz eglenmeye çıktık gece karakolluk oldukya birbirlerine girdiler ilk çıkmada

Anamm napıyım kız adam uyuyo bende sizinle hoş sohbet muhabbet ediyorum işte

Ya zaten ben öle mıç mıç sevmiyorum eşim çok sırnaşıkta bi ben öle olamadımm :26::26:

Bana ders verinn pleasee

kız sen başaksın o taraf yapsın kuru istersın

ama yapıncada nazın cılvenın alasını yaparsın zaten farklı bir yapın vardır senın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…