KK Acil Servis

ay ben de senin gibiyim.. ille cıncık cıncık yapıcam.. yahu aldatmak olmasa da böle karıştırınca bişilerin altını ille de bişi çıkar.. insanlar yamuk anacım.. napıyım yani..

takipte kalmaya devam et..
yeni bir face açmış olabilir mi ki?
ama yok ya bu kadar taze yapmaz..
yoksa öbür konu içinde patladı da bitiresi mi var..

ve bir gecenin daha sabahına geldik
ben yatıyorum herkese hayırlı geceler
ve güne şu sözüyle noktayı koymak istiyorum

sevdiği için bir çok kızdan vazgeçen adam gerizekalı değil adamdır...!!!

yani yapmak istese bin tane hesap açar orası doğru o yüzden ben kapat filan demem zaten ama şimdi o hesaba bi kere ulaştım ya başka türlü bi seyler karıstırdım zannetmiş olabiir. ya da temiz bi sayfa cekip bana yaranmak için de yapmış olabilir dediğin gibi konunun üstüne gelince ilginç geldi bana da
Face kapamış bu iyi birşey ama konuşmamıza denk gelmesi ilginç...

kızım yaa nerden buldun da onur,'un lafıyla noktayı koydun gidier ayak :))) onur bunu twittera yazdı gecen gün bi de bana söyledi. akrep değiller mi işteee giderleri bile aynı:))

iyi uykular bebeğim ben bugün uyumam artıık işlerim var. ama ben de kalkıyorum bilgirayarın basından gözlerim şişti bi kahve içip kendime gelicem.

gece olur da gelemezsem bilin ki sızmışımdır erkenden, merak etmeyin.

görüşürüz bebeklerim öpüyorum hepinizi.

biz yokken gelen yeni arkadaşlar olucaktır, onlara da şimdiden hoşgeldiniz diyorum. en kısa zamanda yazdıklarınıza geri dönüş yapılacaktır.
ve bir gecenin daha sabahına geldik
ben yatıyorum herkese hayırlı geceler
ve güne şu sözüyle noktayı koymak istiyorum

sevdiği için bir çok kızdan vazgeçen adam gerizekalı değil adamdır...!!!

Günaydınn bayanlar gerçi öğlen olduda okuyuncaya kadar öğlen oldu :) Nicegirl daha önceen okumuştum kısa kısa hikayeni sen mutlu oldugun sürece sorun yok bence kimseyi takma ki zaten artık o mertebeye gelinmiş adamı zorla böyle yapıyorlar malesef onlara benzemeden onlarla mücadele edemiyorsun :) hepinizi çok seviyorum kocaman öptüm :)

Kızlar dün forumda sorun oldu gerçi sizde de olmuş okuyunca farkettim 2 dk. bekledim baktım kendine gelemedi daha gittim uyudum bende :) Yazdıklarınızı okudum iyi bari ben yokken çok ilerlememişsiniz
insan sarrafıyammm
sen süründüren cinstensin belli sende cilve yok sen sırf kaprissin
Vallahi pes diyorum başka da bişi demiyorum Niceımm canımı sıkarsa süründürürüm ama boş kapris yapmam yanii

sokaktaki madam canım ben de biraz senin gibiyim cilve işve bilmem pek oyle her zaman tetikte olanlardan değilimdir. yaradılış meselesi biraz bu. adam da akrep bilmiyorum bakalım nasıl olucak.[/QUOTE]
İkizim benim bak bi konu daha çıktı ortak Vallahi ben eşime üzülüyorum mesela ben pc başındayım ya üşenmez yarım saatte bi gelir öper bişiler yapar bi kerede sen gel şöle bi sarıl der de yok işte :26: Ben aşmaya çalışıyorum bakalım evlendiğimizin ilk zamanlarını göre gelişme var Ama değişmeyende bi karakter yapısı var işte bakalım orta yolu bulucaz bi şekilde

sen tedbiri elden bırakma
burayı öğrenmeside hiç iyi olmadı aysu
bana okuyor gibi geliyor ya neyse :44:

Aynen vallahi arada bi bende takip edildiğimizi hissediyorum

Burdan Onur'a sesleniyorum. Eğer ki alttaki ziyaretçilerden biri sensen çözmemiz uzun sürmez baştan söliyim

Pırlanta gibi kızı bu sefer gerçekten kaybedersin

Şimdilik bu kadar tehdit yeter bakalım

Ya bu çoçuk gerçekten iyi niyetiyle bişiler yapmaya ve senin güvenini tekrardan kazanmaya çalışıyo,

Yada alttaki ziyaretçilerden biri o

Ama seni bu kadar iyi tanımışken öyle ajanlık yapıcağınıda düşünemiyorum. Off bilmiyorum kafam çok karışık sayesinde paronayak olduk

Gerçi burayı takip etse hemen üstüne Faceini kapatıcağınıda sanmam , dikkat çekeceğinin farkındadır en azından yani o kadar da olamaz gibi

Sanırım tamamen tesadüf olmuş ikizimm bana öle geldi yani

Anca buldum topiği

Okumak 1 saatimi almıştır sanırım

İsmine de bayıldım kızlar, hayırlı olsun :)

24 saat açık mı bu acil servis :26:

öncelıkle hayırlı uğurlu olsun dıyorum hepimize kızlarrrr

bismillahhhhhhhh sag ayakla girin he

yok bebegim altinda bisey aramana gerek yok
seninki akrep ya sen onun bakislarinda gerçekten seni sevip sevmedigini gorursun
ki dun yazdigindan sonra seni gerçekten sevdigine inaniyorum ben
sana bakinca gozleri parliyo ve yuzunde mimik yok ama gozlerinin içi guluyo birde oyle derin bakiyor ki
biz onun laflarina degil gozlerine inaniyoruz

Kızlar burası bi bakıma dert çözme topiği ama lak lak yapıyoruz daha çok

Biri gelip derdini paylaşsa da hep birlikte konuya yoğunlaşıp çözsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…