KK Acil Servis

Yani bunların çoğu doğru ama asla kötü bi insan dğiliz kendimden biliyorum valla bak :)
Eski erkek arkadaşımlada bu yüzden ayrı düştük zaten o aslan ben akrep ikimizde lider özellikleri taşıyoruz bi yerde mutlaka ters düşüyoruz..

nice sen baktırdın mı peki?
hocaların bakması daha gizemli ya fal gibi değilmiş zaten :))
kuşadasına gitmeye bahane olabilir aslında .:))
tam yaz ortasında sadece yıldızname için kuşadasına gitmem gerekse fena mı :))))

Baktırdım
Bence geleceği bilmeden yani fal baktırmadan beklentisiz yaşamak daha gizemli cessair

Koç ile Akrep : Bu ikili her bakımdan güçlü cinsellik özellikleri taşıyan bir çifttir. Her ikisi de Mars özelliğinden de bilindiği gibi seks sembolüdürler. Fiziksel enerjileri son derece güçlü kimselerdir. Cinsel çekimleriyle ilişkide harikalar yaratabilirler.Her ne kadar birbirlerini çekseler de ilişkilerinde hayal kırıklığı yaşamaları muhtemeldir.Birliktelikleri tutarsız olarak sonuçlanabilir.

İtfaiye yolda kaldı :))

ben benimkini adam ettim iliski çok guzel bebeklerim bir sorun çiksin hemen yaziyorum buraya

koptummmmmmmmm yorumunaaaaa

Ohannes beni de alın beni de
Ben de böyle bir konu açmayı düşünüyordum ama madem hazır açılmışı var gireyim içine
Kkya çok takılmamaya çalışıyorum ama geldiğim zaman ben de yapıcı yorumlar ile bu harekete destek vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…