- 20 Ekim 2009
- 4.491
- 5.153
- 723
bazıları oluyor, ya dışarıdan mükemmeller yada gerçekten öyleler bilemiyorum :))
ben uzun süre kavga etmeyince sıkılıyorum zaten. arada bir atraksiyon canlılık getiriyor. pudingler tatlı oluyor :)))))
kızlar bugünlük ben yatıyorum, sizsiz tek günüm geçmiyor, ne güzel arkadaş olduk değil mi:))
derdimi de anlattım rahatladım, destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.. :)
öpüyorum hepinizi
napim nice'm ya, oyle ki adama "seni aldatsam affeder misin?" diye sorsam, "hmmmm ederim heralde" dicek
offf kavga etmek istiyorum ya, kiskan biraz be !
hirs yaptim buldum akrebi yapistim
bir tabir var tam bunun cevabı ama ben o cevabı vermiycem....
Cok mutluyduk ama sikicydi cok anlasiyorduk ne dmek kizlar bea! Beraber heycn yartin illa kavgmi lazm. Alin ptenlerinizi gidin sahilde kayin.. gidn karoke barda icip icip igrwn sekide sarki soyleyin . Offroad yapin ne bileym. Berber bir kursa yzilin.. anam erkeklern iside zor valla..
iyi geceler acemi asik... yarin gel blof taktigi verelim
kızlar bugünlük ben yatıyorum, sizsiz tek günüm geçmiyor, ne güzel arkadaş olduk değil mi:))
derdimi de anlattım rahatladım, destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.. :)
öpüyorum hepinizi
Cok mutluyduk ama sikicydi cok anlasiyorduk ne dmek kizlar bea! Beraber heycn yartin illa kavgmi lazm. Alin ptenlerinizi gidin sahilde kayin.. gidn karoke barda icip icip igrwn sekide sarki soyleyin . Offroad yapin ne bileym. Berber bir kursa yzilin.. anam erkeklern iside zor valla..
oyle deme ne çok sIkIldIm o iki yil ben bilirim..
simdikinin canina okumak için hep bahanem var, regl olucagim zaman rahat rahat burnundan getiriyorum..
eski sevgilimle oylemiydi anneme sariyodum mecburen
kelin merhemi olsa kendi kafasına sürermiş
sahilde kaymanın modası geçmedimi daha
dur ben bunu benim adama teklif edeyim
gurursuz benimki kabul eder
hey allahım...
ya da terzi kendi sokugunu dikemez (miydi? saat ilerledikçe sarjim bitiyo gibii hissediyorum..)
kendimize faydamiz olmasa da cessair'e olabilir
yok anam yokkkkkkkkkkk göremedim herifi bugünnnn
Modayi bilmiyorm acikcasi hic moda mi dgilmi dusunmemistim:)) Ben cok seviyorm sahilde kaumayi elele yorulunca cay bahcesine oturup tost yemeyi cay icmeyi. Patenin modasi gecti diyosan bask birseyde olurodasi hic gecmeyecek sey: yuruyus
???
Niye kii canımm :98:
Yahu ben cok romantik kaldim burda
işini daha çok zorlaştırmayalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?