KK Acil Servis

Cok mutluyduk ama sikicydi cok anlasiyorduk ne dmek kizlar bea! Beraber heycn yartin illa kavgmi lazm. Alin ptenlerinizi gidin sahilde kayin.. gidn karoke barda icip icip igrwn sekide sarki soyleyin . Offroad yapin ne bileym. Berber bir kursa yzilin.. anam erkeklern iside zor valla..

bazıları oluyor, ya dışarıdan mükemmeller yada gerçekten öyleler bilemiyorum :))
ben uzun süre kavga etmeyince sıkılıyorum zaten. arada bir atraksiyon canlılık getiriyor. pudingler tatlı oluyor :)))))

Onlar numara canımm hiç derdim sıkıntım yok diyen yalan sölüyodur net

Yaa bensiz puding muhabbeti yapmışsınızzz sorarım sizee sizde hiç insaf yok muu

sahilde kaymanın modası geçmedimi daha
dur ben bunu benim adama teklif edeyim
gurursuz benimki kabul eder
hey allahım...

Rica ederiz canımm ne demek herzamannn

İyi geceleer Allah rahatlık versinn öpüyorumm dikkat et kendine canınıda sıkma herşey düzelirr

Son düzenleme:

oyle deme ne çok sIkIldIm o iki yil ben bilirim..
simdikinin canina okumak için hep bahanem var, regl olucagim zaman rahat rahat burnundan getiriyorum..
eski sevgilimle oylemiydi anneme sariyodum mecburen

sahilde kaymanın modası geçmedimi daha
dur ben bunu benim adama teklif edeyim
gurursuz benimki kabul eder
hey allahım...

Modayi bilmiyorm acikcasi hic moda mi dgilmi dusunmemistim:)) Ben cok seviyorm sahilde kaumayi elele yorulunca cay bahcesine oturup tost yemeyi cay icmeyi. Patenin modasi gecti diyosan bask birseyde olurodasi hic gecmeyecek sey: yuruyus
???

Modayi bilmiyorm acikcasi hic moda mi dgilmi dusunmemistim:)) Ben cok seviyorm sahilde kaumayi elele yorulunca cay bahcesine oturup tost yemeyi cay icmeyi. Patenin modasi gecti diyosan bask birseyde olurodasi hic gecmeyecek sey: yuruyus
???

ayyy bayılazammm
yok bacım
elele çay tost kaymak sahil
aaaaaaaaaaaa
bizlik değil bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…