Destur var mıı
ya şu geyik topiklerine bi mesaj yazıyorum
tamam burda takılcam diyorum
sonra bişey oluyo, kopuyorum muhabbetten
şimdi de nişan alışverişi muhabbetlerine girmişsiniz, dalamıyorum muhabbete
ama bir akşam katılacam size
inşallah
sabah erken kalkmam lazım cessair
erkenden yattım
dönüp dururken yatakta
acaip depresyona girdim taa 4 yıl öncesine gittim abovvv
onu düşünmeyi bırakıyorum, yemekler geliyo aklıma
onlar daha çok uykumu kaçırıyor
yarın alışveriş yapabilirim onu düşüneyim diyorum
annemler ev almışlar, elde yok avuçta yok nasıl aldılar bilmiyorum
alışveriş de yapamıycam yani
Prense mail attım dün, hala görmedi maili
az önce tatlı yedim bayagıuff hıncımı yemek yiyerek çıkarıyorum
çok kötüyüm cessair ya
aysuda gelmedi onunda canı sıkkın anlaşılan :44:
hani derler ya kizlar halalarina benzer diye çok dogru ya, esi agliyo halam da "karisiz kalicam diye mi agliyosun?" diyo, agridan nefes alamiyo ama hala girgir
Masallah onlara... sevdigi icin aglayan erkekten korkmamak lazm...
bugün ne yaptım kızlar anlatayım mı ? :)
sıyırdım sandım, taksiciler bile öyle sandılar sanırım...
Ne kadar ilginç.. Birbirlerine seslenirlerken çok eğlenceli oluyordur,veya aile ortamındaYarın dükkanı kapatınca abime gideceğim,sorayım bakalım.. Tanıyorsa oradan seni bulurum ben bağlantı kurarım
Kızlar benim uyku vaktim geldi,kardeşimi de uyutmadım bir türlü. "Abla ben bir genç kızım,uyumam gerekiyor" diyor. Ne alakaysa
Çok konuştum bugün,bıkmışsınızdır bendenAma yarın tekrar uğrayabilirim İyi geceler,huzurlu geceler hepinize.. Güzel sohbetiniz için de çok teşekkürler efennimmm
Cessair ve renkli hayatı, her gece bizlerle
Anlat kanka gene naaptın
Cessair ve renkli hayatı, her gece bizlerle
Anlat kanka gene naaptın
Kızlar benim uyku vaktim geldi,kardeşimi de uyutmadım bir türlü. "Abla ben bir genç kızım,uyumam gerekiyor" diyor. Ne alakaysa
Çok konuştum bugün,bıkmışsınızdır bendenAma yarın tekrar uğrayabilirim İyi geceler,huzurlu geceler hepinize.. Güzel sohbetiniz için de çok teşekkürler efennimmm
birşey yazdım ona sabah cvp verdi canım sıkkın vs... offf derdimiz yok dedik bugün herkes dertli
Vallahi ya bugün pek bi dertliyiz umarım Aysu'nun derdi çok büyük değildir
onurluk bir durum değildir bence
onurluk bir durum değildir bence
yolda tabii ağzım durmaz benim,
böyle yapma farketmeden dedim sonra düşününce farkettim dedim.
git eve ben gezip gelirim dedi.
ne gitmesi, nereye kaçıyorsun dediğim gibi sokak ortasında yürü eve sen diye sesini yükseltti. tam bağırma değil de yükselti o koca sesi.
dedim gitmiyorum sende eve geleceksin dışarıda rezil etme bizi ben daha çok bağırırım dedim.
eve yürümeye başladı önden önden. bak yine sinir oldum hatırlayınca.
eve geldik, sırnaşıyorum yok, aşkım diyorum canım diyorum, acıktın mı diyorum (ki en can alıcı nokta buydu) cevap yok.
eeeeööööhhh dedim artık. iyi madem ben gidiyorum.
ama biraz da zorlama ağlatıyorum kendimi. indim aşağı. aaa arkamdan gelmiyor. apartmanın önüne oturdum sigara içiyorum. adam gelmedi iyi mi. facebooka girdim hemen klasik küslük mesajlaşmalarımız...
tek taraflı ama. ben yaıyorum da yazıyorum. gideceğim beni sokaklarda ağlatıyorsun diye.
halbuki o an ne planlar ne planlar.
en can alıcı yerlerden vuruyorum, aşk sevgi allah ne verdiyse.
adam gelmediği gibi ben bir de mal gibi kaldım dışarda. gururumdan da dönemiyorum.
yoldan gelen geçenler de bakıyor öyle.
en son artık zili çaldım tıpış tıpış eve. ama başka planlarla. hiç konuşmadım gittim odaya güya valiz yapıyorum. şişkin olsun diye montumu soktum sanki temelli gidiyor gibi :))
yolda tabii ağzım durmaz benim,
böyle yapma farketmeden dedim sonra düşününce farkettim dedim.
git eve ben gezip gelirim dedi.
ne gitmesi, nereye kaçıyorsun dediğim gibi sokak ortasında yürü eve sen diye sesini yükseltti. tam bağırma değil de yükselti o koca sesi.
dedim gitmiyorum sende eve geleceksin dışarıda rezil etme bizi ben daha çok bağırırım dedim.
eve yürümeye başladı önden önden. bak yine sinir oldum hatırlayınca.
eve geldik, sırnaşıyorum yok, aşkım diyorum canım diyorum, acıktın mı diyorum (ki en can alıcı nokta buydu) cevap yok.
eeeeööööhhh dedim artık. iyi madem ben gidiyorum.
ama biraz da zorlama ağlatıyorum kendimi. indim aşağı. aaa arkamdan gelmiyor. apartmanın önüne oturdum sigara içiyorum. adam gelmedi iyi mi. facebooka girdim hemen klasik küslük mesajlaşmalarımız...
tek taraflı ama. ben yaıyorum da yazıyorum. gideceğim beni sokaklarda ağlatıyorsun diye.
halbuki o an ne planlar ne planlar.
en can alıcı yerlerden vuruyorum, aşk sevgi allah ne verdiyse.
adam gelmediği gibi ben bir de mal gibi kaldım dışarda. gururumdan da dönemiyorum.
yoldan gelen geçenler de bakıyor öyle.
en son artık zili çaldım tıpış tıpış eve. ama başka planlarla. hiç konuşmadım gittim odaya güya valiz yapıyorum. şişkin olsun diye montumu soktum sanki temelli gidiyor gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?