KK Acil Servis

Takipteyim:)) anlatim tarzin cok guzl diger konunuda okumustum.. edebiyat falan mi okuyorsun...

kimmiş o istisna ??

Yahu cesaair bu terktmeleri birakin yav.. en ufak kavgada gidilirmi oyle.. bir sure sonr etkisi de klmaz biktirir valla aman dikkat. Bir dost

Son düzenleme:
Güzel soruu :) Cvp alalım canımm

bazıları oluyor, ya dışarıdan mükemmeller yada gerçekten öyleler bilemiyorum :))
ben uzun süre kavga etmeyince sıkılıyorum zaten. arada bir atraksiyon canlılık getiriyor. pudingler tatlı oluyor :)))))

Yahu cesaair bu yerktmeleri birakin yav.. en ufak kavgada gidilirmi oyle.. bir sur sonr erkii de klmaz biktirir valla aman dikkat. Bir dost

blöf yapayım dedim elimde patladı :)))
ben dur faln der sanmıştım yahu bir daha blöf yapmaya yemez hiçbir yanım :)))
çok ciddi durum olmadıkça ı ıh :))

bazıları oluyor, ya dışarıdan mükemmeller yada gerçekten öyleler bilemiyorum :))
ben uzun süre kavga etmeyince sıkılıyorum zaten. arada bir atraksiyon canlılık getiriyor. pudingler tatlı oluyor :)))))

ben de sIkIlIyorum, eski uzun sureli iliskim oyleydi hersey super ama çok sIkIcI en son ayrildim rahatladim
o kadar iyi olmasini ikizler olmasina mi borçluydum bilmiyorum ama çok ilimli biriydi

neyse.....

sen dün nerdeydin bacım de hele tek göz yazıyorum bak

Kıyamam sana bacımm :) İlk geldiğimde ima ettiğim şeyler olmadı buarada hazır yeri gelmişken söliyimm

Eşim pc'deydi Laptopunda tuşları bozuldu geçen hafta hala da götürücezde tamir olucak

Neyse hal böle olunca gelemedim bende içim içimi yiye yiye uyudumm

blöf yapayım dedim elimde patladı :)))
ben dur faln der sanmıştım yahu bir daha blöf yapmaya yemez hiçbir yanım :)))
çok ciddi durum olmadıkça ı ıh :))

Tatlım sen yanlış zamanda blöf yapmışsın

Hem suçlu hem güçlüsün yanii gururlu adam yemez tabi o blöfü

Bi daha ki sefere daha dikkatli ol canımm

bir tabir var tam bunun cevabı ama ben o cevabı vermiycem....

kızlar bugünlük ben yatıyorum, sizsiz tek günüm geçmiyor, ne güzel arkadaş olduk değil mi:))
derdimi de anlattım rahatladım, destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.. :)
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…