KK Acil Servis

kaynana katili seniiiiiii

sen kaç kilosun

neee 55 mi

memnunum ben kilomdan herkes memnun

ben şu an 66 yım canım boy da kısa 40 bedeni zorluyorum 42 ye rahat giriyorum çok şükür:)))
aman herkes memnunsa boşver :)) bende spora başlayacağım dedikçe burger king e bay dönere götürüyor benimki. kilolu beğeniyor herhalde koyverdim gitti :)))

evin klidini değiştir Allah aşkına
şu karıylada uğraşma
adamınıda tarafına çekmişsin
ne diye didişiyon
bırak kime ne derse desin
aaaa şiştim...!!!!

kızlarrr ben geldim kusura bakmayın sizi benden mahrum bıraktım biraz çok özledim meleklerimi. 10 sayfadır ziyaretci olarak okudum ama çok fazla sayfa var hepsini okumaya calısırsam simdi saat 1.30 olucak çok net. biriniz bana özet mi gecse acaba:/ ben yine yarın en bastan okurum

kızım sen ovayı büyütmüşsün
beraber doğa yürüyüşlerine gitsenize
sadoks falan ben gidiyordum bir ara
bay dönerrrrrrr offff bayılıyorummmm konaktaki hariç
zaten burgerle yanyana
bir oraya girin
bir buraya

ayy benım kaynanam böyle huysuz olmaz inşallah ya bazen korkmuyo degilim ha burdakı yazılanları gördükçe :26:

sen bize özet geç bacım ????

canım şimdii nice her zamanki gibi keskin ve eğlenceli yorumlar yaptı. br kavga çıktı elifle dior arasında yanlış hatırlamıyorsam. avsun kaynanasından bahsetti. arada geyikler döndü onun dışında focus bir konu olmadı. kızlar siz de aklınıza gelenleri yazın toparlayalım hem :)

elifle dior arasında kavgamı çıkmış
ohh ii sıyırdım
uyumuştum
elif daha çocuk yahu 90 doğumlu..

offf şiştimmm

bu yaz bikini alacak olan varmı ???

canım ben genelde zayıf olmadım ya, ki zyaıflık da bana hiç yakışmıyor, geçen yıl bir diyet yaptım 52 ye düştüm ama inan o kadar kötü durdu ki...
hiç yakışmıyor. neden böyle bilmiyorum ama resmen çirkinleşiyorum, yanaklarım çöküyor, üstümden veriyorum bir de daha çok şekilsizleşiyorum.
ama 60 bana uyar. 60 tam ayarım benim :)

banada 50-52 uyar
ama yiyiyorum alamıyorum

bugün ne giysem başlamış kızlar, şuraya çıkanlara şaşırıyorum yahu . onca zaman doğru düzgün kıyafet bulup gelemiyorlar. bu nedir :)))
daha çok manken olmak isteyen tipler geliyor sanki artıkkk

avsun un hikayeyi okudum ama, canım benim kaynana konusunda yüzün gülmemiş kıyamam sana, o saatten sonra o yastakii bi insanı değiştirmek imkansız gibi bir sey neredeyse sen eşinle aşmışsın bu sorunu eşin seni anlamış ya işte orda gülmüş şansın. o adam buun anlamış ve yanında olmuş ya gerisi boş. nabza göre şerbet vericeksin yapacak bi sey yok. başıma gelmeden anlayamam tabii ama kendimi senin yerine koymaya calısarak düşünüyorum hee deyip gecebilirdim herhalde o zaman daha cok çıldırırdı. bi yerden sonra da sıkılırdı belki beni kızdıramadığı için.

onur un annesi de bana biraz oyle bi izlenim verdi, yani oğluna aşırı düşkün, beni arayısı bizi barıstırmak için değildi oglunun sınav haftasıydı ve yemek bile yemediğni öğrenmiş ayrı sehirlerdeler yanında olamıyor merak ediyor. çok kötü oldum yemeden içmeden kesilmiş sınav haftası bu okulun bitmesi lazım ki siz de evlenebilin diye olayı bana pasladı, sanki evlenmek için yanıp tutusan saf kezbandım ben de panıkliycem sandı. gözümün ne kadar dönmüş olabileceğini düşünmedi, bir kadın olarak değil bir anne olarak düşündü. kızamadım tabi benim de oğlum olsa önce onu düşünürdüm tabi. ama gelinimin üzülmemesi nabza göre serbet verirdim, sen de haklısın doğru bi sey değil yaptığı ben de kadın olarak senin yanındayım filan derdim

bu arada niice boyun kaç? ben de 52 kiloyum 49dum bi ara zar zor aldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…