KK Acil Servis

bence egosunu tamir etmen gerçekten saçma olur. senin egon ne olacak..olumlu bir şeyler söylemeyi sen istiyor musun?
yada açıkçası sen bu adamla bir kez daha denemek istiyor musun canım?

Ben olsun isterdim tekrar ama karşı tarafın benim için çabalamayacağını düşünüyorum..

1.77 bacım
ulan ömrümde ayna görmesem
bunalıma giricem haaa

evet aynı binadayız..
ben olsam yatağın başka yerini bozar gıcırdamasını sağlardım inat değilmi... diyorsun amaa...
sonra kayınpederin rahatsız oluyor lafı geliyor :)

bu arada ben duba oldum :)

benim dert tasa paylaşasım yok bugün
kızılcık şerbeti dökmekteyim malum
ateş falan basıyor
gırgır yapcaksanız kalayım

evet aynı binadayız..
ben olsam yatağın başka yerini bozar gıcırdamasını sağlardım inat değilmi... diyorsun amaa...

pamuk tıkacı hediye et babalar gününde

haraket et harakettt
yayılıyorsun sen belli

ah canım ah :))
bizim genetiğimiz böyle, ufak ve topluyuz sülalecek :))
eh ne yalan diyeyim yemeği de severim. güzel de yemek yaparım hani. zevk alarak yapıyorum sonra da yiyorum :))
doktora gittim bir ara diyetisyene.
o da dedi senin ideal kilon 58, kemik yapın buna uygun, sağlığın bozulur aşağısında herkesin vücut dengesi başka demişti.
ama kızlar iskender diyin bana :)) evde bir güzel yapıyorum kiiiii :))))
mntılar, sarmalar, börekler...
yaza forma gireyim diye hafif rejimdeyim de açlık vurdu başıma.

benim üst kattaki hatunda sabaha karşı gacırrrrrrrrrrrrr gucurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 1 saat beeee el insaffffffffffffffffffffffffff
birşeyde denmiyor
olan var olmayan var terbiyesiz

evet aynı binadayız..

allah yardımcın olsun canım ya zordur valla idare etmek
peki ayrı bı eve taşınma sansınız falan yok mu en azından hergün göörüşmezsiniz huzursuzluk olmaz

yazın verirsin bacım
yüz bol bol
salata falan ye

1.77 bacım
ulan ömrümde ayna görmesem
bunalıma giricem haaa

1.77 boy 47 kilo muu. nice bari boyun kısadır diye düşünmüştüm ama sağlıksız senin zayıflığın be canım. ciddi sağlık problemleri olabilir biraz kilo alman lazım...
normali senin için 60 kilodan aşağı olmaz, o dediğin göz altı durumu da bundan olabilir, vitamin desteği alıyor musun canım?

1.77 ye 47 cok az değil mi nann. beim boy 1.70 ona rağmen 52 az geliyo kilo almaya calısıyorum hala. kızlar profil fotoma kendi fotomu koyucam ben de saç rengimle ilgili yorum yapın. siyah kendi rengim ilk defa bu sene açttım rengi şimdi kararsızım kendi rengime mi dönsem böyle mi takılsam diye.

kızlar diğer topice gidelim mi sıkıntılı bi durum yoksa burda?? hepsini okumadım bilmiyorrum muhabbetin neresinden girdiğimi. bugün ne giysem geyiği filan yaparz:)

ben gidiyorum artık ailemin olduğu şehre..
adam da gelirse gelir..
uğraşamam artık onun sülalesi ile..

aaa durum o kadar ciddimi:26:
hayırlısı olsn o zmn okudugumkadarıyla esin sana hak veriyo sankı cözersiniz heralde ordan tasınınca problemleri

aynen canım geçelim :)

bebeğim benim yediğim yemekler ile 7 sülale doyar ciddiyim
o kadar zayıf değilim bacım fotolarda öyle görünüyordur
sağlıklıyım oldukça şükür bir sorunum yok
kendimi oldukça iyi hissediyorum
cünkü sporda yapıyorum insan kendini o şekildede iyi hissediyor
pek kiloyu sevmem ben
göz altı durumum uykusuzluktanmış stres vs... sordum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…