KK Acil Servis

cessair ailen nişanlın ile aynı evi paylaşmana birşey demiyormu bacım

zaten sık sık geldiğini biliyorlardı nişanlandıktan sonra ev arkadaşıyla anlaşamadı bende kalıyor şimdilik dedim. babam biraz bozuldu ama pek sorun olmadı canım :)

Bişe demicektim ama malesef tutamıyorum kendimi.. Benim derdimi dinleyip fikir belirtmek zorunda değilsiniz tabii ki.. Ama bu topiği neden açtınız ki o zaman?
Bende konu mu açsam diye düşünüyordum ama tesadüfen bu topiği gördüm.. Birkaç günde gelip gittim sonra dedim "tamam burası bana uygun konu açmama gerek yok, buradakilere anlatayım derdimi" ama pişman oldum açıkçası.. -ki ben çok çok bunalmış olmasam yazmazdım buraya..
Çok yardımcı oldunuz diye takılmama rağmen ciddiye alan olmadı.. Neyse diyecek bişey yok hata etmişim demekki..

İlk sana cevap yazan bendim,daha sonra işimle ilgilenmek zorunda kaldığım için diğer yazdığına cevap veremedim.. İstersen bana özelden mesaj atabilirsin,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.. "Ciddiye alan olmadı" yazmışsın,ben ve bir arkadaşta yardım etmeye çalıştı sana okuduklarım kadarıyla.. Bizi saymıyor musun?

canım 2 gündür kendi açtığım konuda aktif değilim girip de okuyamadım yazılanları. senin sorunun ne bilmiyırum şimdi öğrenip sana yardımcı olmaya calısıcam.

sayfayı şuan geri sarıyorum ve hala bulamadım derdinizin geçtiği yazıyı saat 9dan beri burdayım
görseydim diğer topic teklifini dahi etmezdim
benlik bir sorun oldu anlaşılan kusura bakmayın cidden görmedim

Sana demedim tabiki eksik yazmışım.. Sen ve cessair yazdınız ama senin işin çıktı,cessair de birkaç cevaptan sonra sıkıldı sanırım ki oda sustu.. Neyse nasip değilmiş diyelim..

Sana demedim tabiki eksik yazmışım.. Sen ve cessair yazdınız ama senin işin çıktı,cessair de birkaç cevaptan sonra sıkıldı sanırım ki oda sustu.. Neyse nasip değilmiş diyelim..

canım bir gelişme var mı durumda? daha sonra görüştünüz mü peki?

canım bir gelişme var mı durumda? daha sonra görüştünüz mü peki?

Bugün konuştuk biraz bende işini sordum "nasıl buldun,ne işi tam olarak" gibilerinden..
Havadan sudan konuştuk, zaten bende yeni işe girdim işimi sordu memnun musun vs vs diye.. "Erkek iş arkadaşın var mı" dedi..
2-3 kere imalarda bulundu anlamamazlıktan geldim.. En son kapatırken "görüşürüz ben dakika yüklerim kendime" dedi bende görüşürüz dedim kapattım..
Sonra eve geldim düşündüm bi yandan istiyorum, özlemişim diğer yandan nasıl toparlarız diyorum gözüme çok büyük görünüyor sorunlar..

oluruna akışına bırakmak iyi olacaktır sanırım canım. istersen biraz böyle sürsün. net bir şey kendin belirleyene kadr söylememen iyi olacak gibi.
kıskançlık yapıyor bir de :)
erkekler böyle işte. hep ilgi, sevgi tam olsun istiyorlar. karşıdaki o değeri azaltınca umursamayınca da tutuşuyor paçaları...

nerede yaptın kız merak ettim :)))
iyi cesaret var sende ya :))
kazene de yaptım ama sanırım dikkatini çekmeyecek
biraz daha kalabalık bir yerde yapayım
avatarım yok, birilerinin eteklerinde değilim diye haksız yere çok ban yedim
ben alacagım banı almışım zaten bana koymaz
ben bu siteye dertlerimi anlatmak için üye oldum ama insanlar dalga geçmeye insan arıyorlar
o yüzden ben de böyleyim artık bu sitede

canım zaten saygılı bir şekilde tartışanda banlanıyor küfreden de. yani onu geçtim, şu kural var ya biri size satışıyorsa kib yapın diye. o kişi imalı sözler kullanıyor diyelim ki.
e imalı sözünü kiblesen bir şey olmayacak. kibledin ve cevap vermediğinle kalacaksın yani.
cevap verirsen de ister güzel dille anlat ister hakaret et yine ban olacak.
bana sorarsan hiç tartışmamak en iyisi tabiiki ama insanız, robot değiliz. oluyor öyle şeyler..

Akışına bırakıyorum bu seferde o benden adım göremeyince hepten susuyor.. Aylarca konuşmadığımız oluyor..
Artık sürekli dilimde dönen bir dua var Allahım ya beni ondan tamamen kurtarsın ya da iyi birşeyler olacaksa da olsun sabrımda kalmadı halimde..
Bugün düşündümde geçmişe bakıyorum,ayrı olamıyoruz sanırım biz diyorum ama birliktede olamıyoruz ki..

merhaba hanımlar
e sizde tartışmışsınız dün gece
benim anladığım emcik pilavı lafını bana söylemişti
ben de çıktım sıkmayım kimseyi diye

kocamla küstük ben bütün eşyalarımı bavullara doldurdum
dolaplar bomboş
çokta eşyam varmış 3 bavula sığmayınca anladım
ama burda anlatmıcam :)

çok istekli değilsin ama vazgeçemiyorsun da sanki.
hayatında o olmasa nasıl olursun* aylarca konuşmamak çok uzun. olması veya olmaması arasında büyük bir fark yoksa ve seni kazanmak için sence yeterince çabalamıyorsa yıpranacaksın gibi geliyor.
hadi kıskançlığı yapıyor, senden ilgi bekliyor da ipi ucuyla tutuyor, asılmıyor.
hep böyle davrandığını söylüyorsun, davranışları bundan sonra da böyle olacaksa zor bir aile kurmak için canım...

Emcik pilavı ne ki temcit değil mi o? :44:
Hem neden anlatmıyorsun anlat bence..

yahu canım ben kocana üzülüyorum. onun bir suçu yok ki... sen olayları unutamadığın için ona yüklüyorsun gibi geliyor.
sizin evliliğinizden, ailenizden önemli değil. kararlı mısın gitmeye?
ayrıca ailesine karşı senin yanında durmuşttu yanlış hatırlamıyorsam.. gerilmiştir o da.

yrıca istediğini yazabilirsin canım kurallara uyduğun sürece. sıkılan okumaz, yada cevap vermez. anlatıp anlatmamana karışamaz kimse. bu yüzden çıktı tartışma ama kapandı. ben kimseyle küs kalmayı yada kavgalı olmayı sevmem.
bir derdim yok kimseyle de...

eşyaların çok olacak tabii

Farkındayım işte bu yüzden bi yandan istiyorum diğer yandan hiç bulaşmayayım diyorum..
Çok fazla çabalamam gerekecek.. Ama ben gerçekten mesafeden kaynaklandığını düşünüyorum.. Yanyanayken o bi bakışımdan bile anlardı ne demek istediğimi.. Benide hiç kırmaz üzmezdi.. Ama görüşmedikçe uzadı mevzular..
Hayatımda olmasa da oluyor-du ama bi süre sonra bende arasın istiyorum.. Hastalıklı bir ilişkiye döndü bu sanırım.. Hiçte sevmezdim başkalarının başına gelince nasıl vazgeçemiyorlar derdim demeseymişim iyiymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…