cessair ailen nişanlın ile aynı evi paylaşmana birşey demiyormu bacım
Bişe demicektim ama malesef tutamıyorum kendimi.. Benim derdimi dinleyip fikir belirtmek zorunda değilsiniz tabii ki.. Ama bu topiği neden açtınız ki o zaman?
Bende konu mu açsam diye düşünüyordum ama tesadüfen bu topiği gördüm.. Birkaç günde gelip gittim sonra dedim "tamam burası bana uygun konu açmama gerek yok, buradakilere anlatayım derdimi" ama pişman oldum açıkçası.. -ki ben çok çok bunalmış olmasam yazmazdım buraya..
Çok yardımcı oldunuz diye takılmama rağmen ciddiye alan olmadı.. Neyse diyecek bişey yok hata etmişim demekki..
Bişe demicektim ama malesef tutamıyorum kendimi.. Benim derdimi dinleyip fikir belirtmek zorunda değilsiniz tabii ki.. Ama bu topiği neden açtınız ki o zaman?
Bende konu mu açsam diye düşünüyordum ama tesadüfen bu topiği gördüm.. Birkaç günde gelip gittim sonra dedim "tamam burası bana uygun konu açmama gerek yok, buradakilere anlatayım derdimi" ama pişman oldum açıkçası.. -ki ben çok çok bunalmış olmasam yazmazdım buraya..
Çok yardımcı oldunuz diye takılmama rağmen ciddiye alan olmadı.. Neyse diyecek bişey yok hata etmişim demekki..
İlk sana cevap yazan bendim,daha sonra işimle ilgilenmek zorunda kaldığım için diğer yazdığına cevap veremedim.. İstersen bana özelden mesaj atabilirsin,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.. "Ciddiye alan olmadı" yazmışsın,ben ve bir arkadaşta yardım etmeye çalıştı sana okuduklarım kadarıyla.. Bizi saymıyor musun?
Sana demedim tabiki eksik yazmışım.. Sen ve cessair yazdınız ama senin işin çıktı,cessair de birkaç cevaptan sonra sıkıldı sanırım ki oda sustu.. Neyse nasip değilmiş diyelim..
canım bir gelişme var mı durumda? daha sonra görüştünüz mü peki?
Bugün konuştuk biraz bende işini sordum "nasıl buldun,ne işi tam olarak" gibilerinden..
Havadan sudan konuştuk, zaten bende yeni işe girdim işimi sordu memnun musun vs vs diye.. "Erkek iş arkadaşın var mı" dedi..
2-3 kere imalarda bulundu anlamamazlıktan geldim.. En son kapatırken "görüşürüz ben dakika yüklerim kendime" dedi bende görüşürüz dedim kapattım..
Sonra eve geldim düşündüm bi yandan istiyorum, özlemişim diğer yandan nasıl toparlarız diyorum gözüme çok büyük görünüyor sorunlar..
Bugün Mune ve Elmeyra'ya atar yaptım
Hakkınızı helal edin
kazene de yaptım ama sanırım dikkatini çekmeyeceknerede yaptın kız merak ettim :)))
iyi cesaret var sende ya :))
kazene de yaptım ama sanırım dikkatini çekmeyecek
biraz daha kalabalık bir yerde yapayım
avatarım yok, birilerinin eteklerinde değilim diye haksız yere çok ban yedim
ben alacagım banı almışım zaten bana koymaz
ben bu siteye dertlerimi anlatmak için üye oldum ama insanlar dalga geçmeye insan arıyorlar
o yüzden ben de böyleyim artık bu sitede
oluruna akışına bırakmak iyi olacaktır sanırım canım. istersen biraz böyle sürsün. net bir şey kendin belirleyene kadr söylememen iyi olacak gibi.
kıskançlık yapıyor bir de :)
erkekler böyle işte. hep ilgi, sevgi tam olsun istiyorlar. karşıdaki o değeri azaltınca umursamayınca da tutuşuyor paçaları...
Akışına bırakıyorum bu seferde o benden adım göremeyince hepten susuyor.. Aylarca konuşmadığımız oluyor..
Artık sürekli dilimde dönen bir dua var Allahım ya beni ondan tamamen kurtarsın ya da iyi birşeyler olacaksa da olsun sabrımda kalmadı halimde..
Bugün düşündümde geçmişe bakıyorum,ayrı olamıyoruz sanırım biz diyorum ama birliktede olamıyoruz ki..
merhaba hanımlar
e sizde tartışmışsınız dün gece
benim anladığım emcik pilavı lafını bana söylemişti
ben de çıktım sıkmayım kimseyi diye
kocamla küstük ben bütün eşyalarımı bavullara doldurdum
dolaplar bomboş
çokta eşyam varmış 3 bavula sığmayınca anladım
ama burda anlatmıcam :)
merhaba hanımlar
e sizde tartışmışsınız dün gece
benim anladığım emcik pilavı lafını bana söylemişti
ben de çıktım sıkmayım kimseyi diye
kocamla küstük ben bütün eşyalarımı bavullara doldurdum
dolaplar bomboş
çokta eşyam varmış 3 bavula sığmayınca anladım
ama burda anlatmıcam :)
çok istekli değilsin ama vazgeçemiyorsun da sanki.
hayatında o olmasa nasıl olursun* aylarca konuşmamak çok uzun. olması veya olmaması arasında büyük bir fark yoksa ve seni kazanmak için sence yeterince çabalamıyorsa yıpranacaksın gibi geliyor.
hadi kıskançlığı yapıyor, senden ilgi bekliyor da ipi ucuyla tutuyor, asılmıyor.
hep böyle davrandığını söylüyorsun, davranışları bundan sonra da böyle olacaksa zor bir aile kurmak için canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?