- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
canım zaten saygılı bir şekilde tartışanda banlanıyor küfreden de. yani onu geçtim, şu kural var ya biri size satışıyorsa kib yapın diye. o kişi imalı sözler kullanıyor diyelim ki.
e imalı sözünü kiblesen bir şey olmayacak. kibledin ve cevap vermediğinle kalacaksın yani.
cevap verirsen de ister güzel dille anlat ister hakaret et yine ban olacak.
bana sorarsan hiç tartışmamak en iyisi tabiiki ama insanız, robot değiliz. oluyor öyle şeyler..
Farkındayım işte bu yüzden bi yandan istiyorum diğer yandan hiç bulaşmayayım diyorum..
Çok fazla çabalamam gerekecek.. Ama ben gerçekten mesafeden kaynaklandığını düşünüyorum.. Yanyanayken o bi bakışımdan bile anlardı ne demek istediğimi.. Benide hiç kırmaz üzmezdi.. Ama görüşmedikçe uzadı mevzular..
Hayatımda olmasa da oluyor-du ama bi süre sonra bende arasın istiyorum.. Hastalıklı bir ilişkiye döndü bu sanırım..Hiçte sevmezdim başkalarının başına gelince nasıl vazgeçemiyorlar derdim demeseymişim iyiymiş..
bende birine bir laf edeyim başıma gelir. artık hiçbir şeyi garipsememeye çalışıyorum.
hastalıklı ilişki değil de dediğin gibi göremedikçe zorlaşıyor. yüzyüze olsan hemen halledeceğin şey uzakta yük oluyor. bakmışsın günler, aylar geçmiş. herkes kendi hayat telaşına düşmüş, sorun hallolmamış.
yeterince kavga etmek bile önemli.
uzakta olduğu zaman insan bazı şeyleri de söylemeye çekiniyor. telefonda yanlış cümle kurabilirsin, o da onu takar ve açıklayamazsında. yüz yüze olunca anlaşılıyor ama. kavga edip rahatlıyorsun bir de.
evet senin söyledigin başlı başına bir sorun
zekanı konuşturacaksın bi laf edeceksin tüm aptallar susacak
ama ban yememek için susuyorsun
Kib yapıosun karşılıgında ceza verdik vermedik bişey demiyorlar
ben sizi mi takip edecem arkadaşım
mesela bir kere ban yedik bir kızla, ikimiz de şaşkındık çünkü tartışmıyorduk fikirlerimiz farklıydı sadece
uslubumuz kötü değildi ve uzun bir döngüye girmemiştik ben zaten son mesajımı yazmıştım daha fazla üstelemiycektim
ama yedik işte. Sebebini de yukarda söyledim, avatarım yok, tanınmıyorum, bazı insanların eteklerinde canım canım diye dolaşmıyorum
kib yemedigim halde ceza almıştım çünkü Mune'un arkadaşına laf söylemiştim
Ama ben artık takmıyorum. Takmadıklarım üyeler değil, adaleti yerine getiremeyen yöneticiler.
benim de aynı şey başıma geldi. hakaret yoktu mesajlarda gayet saygılıydık. baktım ban yemişiz :)
ben zaten bir ceza daha bekliyorum dün tartıştım diye.
yine hakaret falan yok ama ikili diyalog vardı. bundan ben ceza alırım, ana bacı saygısızca yorum yapanlar, seviyesizce konuşanlar fink atar :))
Aynen öyle :)
Biz aynı şehirdeyken en fazla 1 saat sürerdi kavgalarımız.. E sonuçta yanyanasın uzatmak istemiyorsun..
Neyse bi süre sessiz kalayım en iyisi dediğin gibi bakalım ne olacak..
Tek tek ceza veriyorlarsa, tek tek KİB sahiplerine cevap da verebilirler. Çok farklı gelmedi iki durum bana.Mune ve Kazen den başka yetkili yok biliyorsunuz cezalarla ilgilenen.Her şikayetin sahibine şikayetinize ceza verdik demeleri mümkünmü sizce:)Ki verilen cezaları biz göremiyoruz.
Mune ve Kazen den başka yetkili yok biliyorsunuz cezalarla ilgilenen.Her şikayetin sahibine şikayetinize ceza verdik demeleri mümkünmü sizce:)Ki verilen cezaları biz göremiyoruz.
Alınan cezalar özel mesaj ve mail olarak gelmiyormu peki?
Anlamadım.Alınan cezalar özel mesaj ve mail olarak gelmiyormu peki?
ehhhehe eh yani sizi de banlarlarsa yere yatar gülerim
dikkat edin kimsenin himayesinde değilsiniz size de bişey olabilir
Bir de mesela ben geçen crn diye birini kibledim
sonra kız ile arkadaş olduk
şimdi benim kib'im geçerli olsa kız ban yiyecek, onu iptal etmek istiyorum
ama benim kibim uçsuz bucaksız denizlerde kaybolmuş olabiliiiir
merhaba hanımlar
e sizde tartışmışsınız dün gece
benim anladığım emcik pilavı lafını bana söylemişti
ben de çıktım sıkmayım kimseyi diye
kocamla küstük ben bütün eşyalarımı bavullara doldurdum
dolaplar bomboş
çokta eşyam varmış 3 bavula sığmayınca anladım
ama burda anlatmıcam :)
Emcik pilavı ne ki temcit değil mi o? :44:
Hem neden anlatmıyorsun anlat bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?