KK Acil Servis

canım etkisi benim ay burcumun yengeç olması başak ile yengecin benzerliği değil yani

ben zaten stres küpüyüm.. ee bu saate kadar uyumazsam böle olur..
Çok saol canım yaa.. Rabbim isteyen herkese nasip eder inş.

Amin canımm :) Benimde ablam hamile onun heyecanıyla yatıp kalkıyoruz. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşAllah

Buarada topiğimiz ne güne duruyo ayoll baktın streslendin 2 bağır çık

Bebiş için no stres canım

sen sabaha kadar burdasın senin adamla alakan yokki
:44:

canım sen istanbulda mıydın? bi de su onurun tipini tarif etsene biraz adam harem mi kurdu naptı
sen benim kalbime indireceksin benim onur da akrep bu kadar olur yani

sizin onur işini bi sağlama alın..
böle olmıcak..
türk filmi modunda nereye kadar..

tabi canım onur All'la beni idare ediyo, sokaktakimadamla ben de kayıp ikiz kardeşiz

Adamı uyutmaya alışmışsın sana ders versek boşuna taktik olur
hem sen işini bilirsin madamım ya yeme bizi

onur'un da gözler çok başka bak şimdi kıllandım ben iyice :))) gözlerini kısıp kısıp bakar bi de adamın gözlerinin içi gülüyo ışıl ışıl bana bakarken, o zaman benim yelkenler fora işte. ben size söylemedim bu son buluşmada öptü beni bu öyle kısık kısık bakarken :) çok kısa bi öpüşme ama elim ayağım titredisonra çıktım gittim. söylerdim aslında da konu dağılmasın diye yani
valla çok dogru tatlim, bir çekim var ki bitiriyo beni birde gozler çok baska, bakisiyla eritir zalim akrep

Adamı uyutmaya alışmışsın sana ders versek boşuna taktik olur
hem sen işini bilirsin madamım ya yeme bizi

E nicecımm adam işte yoruluyo evde yoruluyo napacak, uyuyacaak e mecbuuurr

Bilirim canımda bilmediklerimde var bakalım burda hepimiz birbirimizden bişiler öğreniyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…