KK Acil Servis

baağlantı gitmedi forma birşey oldu

biz elimizi yalıycaz
all haklıııııııııııııııı

kkde sorun vardi galiba, ben gidipte akrep onuruma sokulayim
oyle deme tatlim sevgili olmanin verdigi heyecan baskadir
hadi ben gittim, tatli uykular guzellerim

Son düzenleme:
tatlı uykular canım.. ben bugün uyumadan yapıcam açılışı 8 gibi uyanmam gerekiyodu artık yatmama gerek kalmadı kahve yapmaya gidiyorum:)

bebeklerim ben yatiyorum, tatli uykular size

sokaktaki madam canım ben de biraz senin gibiyim cilve işve bilmem pek oyle her zaman tetikte olanlardan değilimdir. yaradılış meselesi biraz bu. adam da akrep bilmiyorum bakalım nasıl olucak.

onur seni kıvama sokar merak etme

kızlar fontları benim konuda ayarlayın geyik muhabbetine tasıcaklar yoksa bizim konuyu

ya siz hangi fontu kullanıyorsunuz söylermisiniz ben şöyle iri kıyım bir font istiyorum
Allahım derdim bitmiyor

sen fonta daldın kaldın.. yazdğın yerde. üstte en solda bir A işareti avr. metni seçip ona tıkla sana son halini gösteriyor. birde yazının boyutunu ayarla size yazan yerde

ohh şükür tamam aradığımı buldum
aradığım şeyin özü arielin blackinde saklıymış
vayy hınzır..
abowww saate bak nolmuş öyle akrep ve yelkovanın pozisyonu şuan çok kötü

yo yooo uyumak istiorum bu manzarayı kaldıramıcam

büyük B harfi var ben yalnızca ona basıp koyu renk yazıyorum başka bir ayarlama yapmıyorumm sen de uğraşma fazla işte okunsun yeter. kuralları bozmayalım bebekler.

az önce 8 ziyaretci vardı siz onu gördünüz mü asıl?

konu dağıldı hafiften dağılmışken aklıma geldi sorayım.

onur dün facebook hesabını kapattı, tam da dün burada facebook bildirim ayarlamalarnı anlatısıma denk geliyor ama altında bi sey aramak istemiyorum, yemin etti yapmamıştır.

aklımda süphe olmasın vs gibi bi seyler öne sürmüş sebep olarak ama twitterın duruyo dedim? onu da kapatırım istersen dedi, halbuki facebooku kapamasını da ben istememiştim. sizce süphelenmeli mıyım?
ya siz hangi fontu kullanıyorsunuz söylermisiniz ben şöyle iri kıyım bir font istiyorum
Allahım derdim bitmiyor

sen fonta daldın kaldın.. yazdğın yerde. üstte en solda bir A işareti avr. metni seçip ona tıkla sana son halini gösteriyor. birde yazının boyutunu ayarla size yazan yerde

Allah razı olsun bacımmm nerdydin sen saatlerdir ??? bu benlik tamam şimdi çıktı karakterim

Valla bebeğim sen şimdi onuru feysten yakaladın ya bir daha bu durum yaşanmasın diye kapanmış olabilir belki adam kendine yeni sayfa acacaktır seninle
ama sen tedbiri elden bırakma tabiki.. fake feys bile açabilir
ya aysu yapmak isteyen adam her şekil yapıyor be bacım

sen tedbiri elden bırakma
burayı öğrenmeside hiç iyi olmadı aysu
bana okuyor gibi geliyor ya neyse :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…