onur'un da gözler çok başka bak şimdi kıllandım ben iyice :))) gözlerini kısıp kısıp bakar bi de adamın gözlerinin içi gülüyo ışıl ışıl bana bakarken, o zaman benim yelkenler fora işte. ben size söylemedim bu son buluşmada öptü beni bu öyle kısık kısık bakarken :) çok kısa bi öpüşme ama elim ayağım titredisonra çıktım gittim. söylerdim aslında da konu dağılmasın diye yani
valla şu onur olayı bir yüzeye çıksında sağ sağlim eğer pişti olursanız aysu onuru eritcek gibi yarappem sen koruuuu
E nicecımm adam işte yoruluyo evde yoruluyo napacak, uyuyacaak e mecbuuurr
Bilirim canımda bilmediklerimde var bakalım burda hepimiz birbirimizden bişiler öğreniyoruzz
hatunlar bilmem farkında mısınız ama her gecen gün uykusuzluğa dayanma eşiğimiz bi tık artıyo :))
nicegirl yavrum bu kaçıncı yazı fontu be anammm ne çektin deminden beri beee 27.5 senelik ikizlerim böyle kararsızlık görmedim :))
hatunlar bilmem farkında mısınız ama her gecen gün uykusuzluğa dayanma eşiğimiz bi tık artıyo :))
nicegirl yavrum bu kaçıncı yazı fontu be anammm ne çektin deminden beri beee 27.5 senelik ikizlerim böyle kararsızlık görmedim :))
onur'un da gözler çok başka bak şimdi kıllandım ben iyice :))) gözlerini kısıp kısıp bakar bi de adamın gözlerinin içi gülüyo ışıl ışıl bana bakarken, o zaman benim yelkenler fora işte. ben size söylemedim bu son buluşmada öptü beni bu öyle kısık kısık bakarken :) çok kısa bi öpüşme ama elim ayağım titredisonra çıktım gittim. söylerdim aslında da konu dağılmasın diye yani
ayni onur degiller mrs arabayala onurla yolunu kaybetmisken benimki parkta kizima kumdan kale yapmayi ogretiyodu
mrs canim 81 dogumlu degil demi seninki?
senin bu mıymıy halini görünce adamın uykusu geliyordur
e haklııııııııı,
benden taktik bekleme bende bir icraat yok
gozler resmen "seni seviyorum" diye haykiriyo demi?
akrebin gozlerini bilmez miyim
sen birde yatakta gor o gozleri, "seni arzuluyorum" kizinca "seni elime bi alirsam!"
fontumu tonumu buldum
bu renkte yazanı döverim
fontumu tonumu buldum
bu renkte yazanı döverim
Bak buseferde sen benim ağzımdan aldınn ikizimmNice boyutu büyüt birazcık zaten uykususuz yazdıklarını okuyabilmek için ekrana kafa atıcam
sen birde yatakta gor o gozleri, "seni arzuluyorum" kizinca "seni elime bi alirsam!"
Vayy be yazıdan kişilik analizi nerden anladın kız mıy mıy olduğumuu
sen süpersin Niceımm o kadar belli oluyo mu yaa
Bak buseferde sen benim ağzımdan aldınn ikizimmNice boyutu büyüt birazcık zaten uykususuz yazdıklarını okuyabilmek için ekrana kafa atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?