KK Acil Servis

sabaha karşı konunun renği değişti

hatunlar bilmem farkında mısınız ama her gecen gün uykusuzluğa dayanma eşiğimiz bi tık artıyo :))

nicegirl yavrum bu kaçıncı yazı fontu be anammm ne çektin deminden beri beee 27.5 senelik ikizlerim böyle kararsızlık görmedim :))

valla şu onur olayı bir yüzeye çıksında sağ sağlim eğer pişti olursanız aysu onuru eritcek gibi yarappem sen koruuuu

ayni onur degiller mrs arabayala onurla yolunu kaybetmisken benimki parkta kizima kumdan kale yapmayi ogretiyodu
mrs canim 81 dogumlu degil demi seninki?

Son düzenleme:
E nicecımm adam işte yoruluyo evde yoruluyo napacak, uyuyacaak e mecbuuurr

Bilirim canımda bilmediklerimde var bakalım burda hepimiz birbirimizden bişiler öğreniyoruzz

senin bu mıymıy halini görünce adamın uykusu geliyordur
e haklııııııııı ,

benden taktik bekleme bende bir icraat yok

Bak buseferde sen benim ağzımdan aldınn ikizimm Nice boyutu büyüt birazcık zaten uykususuz yazdıklarını okuyabilmek için ekrana kafa atıcam

fontumu tonumu buldum
bu renkte yazanı döverim

gozler resmen "seni seviyorum" diye haykiriyo demi?
akrebin gozlerini bilmez miyim
sen birde yatakta gor o gozleri, "seni arzuluyorum" kizinca "seni elime bi alirsam!"

kumdan kale yaparken ışınlanmış olabilir mi acaba diye düşünücez o derece paranoyak olduk hayırlı olsun :)) 81 li değil canım iyi bari yüreğime su serpildi
ayni onur degiller mrs arabayala onurla yolunu kaybetmisken benimki parkta kizima kumdan kale yapmayi ogretiyodu
mrs canim 81 dogumlu degil demi seninki?

bi de uçuk pembe yapmış demin hiç yakıştıramadım :)))
Bak buseferde sen benim ağzımdan aldınn ikizimm Nice boyutu büyüt birazcık zaten uykususuz yazdıklarını okuyabilmek için ekrana kafa atıcam

sen birde yatakta gor o gozleri, "seni arzuluyorum" kizinca "seni elime bi alirsam!"

sorma ya onur da o konuda tam bi akrep belli ediyo, henüz öyle basbasa kalma gibi bi durumumuz olmadı ama ''seni bi elime alırsam!'' havası estiriyo bariz:) zaten akrep burcu erkeğinin baş özelliğidir şehvetli olması

bi de uçuk pembe yapmış demin hiç yakıştıramadım :)))

sorma ya onur da o konuda tam bi akrep belli ediyo, henüz öyle basbasa kalma gibi bi durumumuz olmadı ama ''seni bi elime alırsam!'' havası estiriyo bariz:) zaten akrep burcu erkeğinin baş özelliğidir şehvetli olması. All cum sen kocanı özlemişsin yalnız bunları yazan kadının sevdiği adamın bi kaç metre uzağında olması ne güzel ya gidip yanına sokulup sarılıcak şimdi. nicegirl le ben mecbuurrrr napaacazz kuruduk be annem

bağlaantım gitti anca yazabildim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…