aaa evet ben empatikmişim baya. negatif huylarını almamışım pek kontrollü ve bilinçliyim kendime karşı ama birinin yalanını anlayabiliyorum elimde kanıt olmasa da. zorlu durumlardan karşımdakinin ne istediğini çözüp istediğini vererek sıyrılmışlığım ya da aksine onu zora sokmak istersem yapacağımı yapmışlığım mahvetmişliğim vardır yani. ama bunu kötülere yapıyorum sadecesadece narsstlere ehehe
![]()
Yazılır valla. Bir aralar ben de denk geldiğim için çok araştırmıştım. Narsist ve empat ilişkisi diye yazılara denk geliyordum ordan gördüm.aynen öyleler. kağıt üstünde mükemmeller :) ama yanlarında b.k gibi hissediyorsun ve bir sebebi yok.
aslında sebebi kendiyle seni kıyaslayıp kendini daha iyi hale getirmesi senden. ama o an hiç aklında olmuyor bu. oy neyse kitap yazılır bu muhabbetten.
Sosyopatlıkla narsistlik ayrı şeyler olsa da ‘Bir sosyopatın itirafları’ diye bir kitap var açık açık insanlarla oynamaktan beslendiğini yazıyor
Evet o kıyaslama huyu ve hiçbir başarında seni aslında desteklememesi, ancak kendi çıkarı da varsa desteklemesi. Her şeyi kendi kafanda kuruyormuşsun sanma hissi
Neyseki artık tanıyoruz onları da tüm hayatımızı onlarla harcamadık..