Güzel oldu ama yumuşak oldu
Ben bir terlik falan beklerdim kafama ama bu medenice oldu
Merhaba. Tokat gibi sözler duymaya ihtiyacınız varsa çok özür dileyerek o tokadı sizden güç alarak ve sadece faydalı olmak niyetiyle ben vurmak istiyorum.
Burada kadınlar konular açıyor, kocalarını şikayet ediyorlar (aldatmayi konu dışında tutuyorum), mutsuzum ama mesleğim yok, mutsuzum ama çocuklarım var, mutsuzum ama ailem destek çıkmıyor boşanamıyorum diyorlar ve tüm önerileri geri ceviriyorlar. Siz de onlardan mısınız bilmiyorum hemen herkes diyor ki bahane arıyorsun, çalışmak istemiyorsun, gurursuzsun, istesen bir dakika durmazsin ve saire. Hatta bir çok kadın üstün ifade yeteneklerini kullanarak hakaret sözcüğü kullanmadan çok güzel hareket ediyor bu kadınlara. Bu kadınların ortak özelliği sitede popüler olmayan, kendini iyi ifade edemeyen, uysal profil çizen kişiler olması.
Sizin hikayenize geliyorum. Çocuğunuz yok, evli değilsiniz, mesleğiniz var diye biliyorum, ailenizin arkanızda durmasına ihtiyaç duyan biri olmadığınızı anlıyorum. Sitede popülersiniz, sivri tabir edilen bir tarzınız var ve kendinizi güzel ifade ediyorsunuz. Ayrılmak istiyorsunuz ama ayrilmiyorsunuz, ayrılmak için destek istiyorsunuz(destek istemenizi normal karşılıyorum).
Yukarıda bahsettiğim kadınların ayrılmamak için sebepleri cocuk, meslek sahibi olmama ve aile desteğine ihtiyaç duyma gibi somut ve ciddi sebepler. Sizin ayrılmak istememe sebebiniz "On yıl sonra bulduğum aşkı kaybedersem bir başkası için on yıl beklemek zorunda kalacağım." Tek sebebinizin bu olmadığının farkındayım, ifade ettiğiniz diğer sebepler de bu gecerlilikte olduğu için bu örneği verdim.
Eğer kendinizi güzel ifade edemeyen ve farkedilmemis bir üye olsa idiniz ilk mesajdan itibaren özellikle popüler üyelerden alacağınız klasik yorumu yazıyorum size:
Ee ayrıl o zaman, ne yapmamızı bekliyorsun, gelip biz mi ayıralım? Gelip burda konu açıyorsun, stresini atıp gidiyorsun, boşanmazsın sen. Bazı kadınlar yaşadıklarını gerçekten hakediyor.
Ve altında onlarca beğeni.
...
Bunlar asla onayladığım ve bir başka insan için kullanabileceğim cümleler değil. Sadece konunuzun BDVde hangi eleştiri kategorisinde göründüğünü farketmeniz için yazdım. Belki bahsettiğim kadınların evliliğiyle sizin ilişkinizin bir olmadığı düşünülebilir. Olaylar evet bir değil. Ama zaten olayları ve durumları sorun haline getiren ve bir sorun olarak onların şiddetini belirleyen bizim onları nasıl algiladigimizdir. Siz de ifade ettiginize göre en az o kadınlar kadar mutlu değilsiniz. O halde size verilecek öneri de farklı değil. Madem ayrılmak istiyorsunuz, ayrılın. Hepsi bu.