kk bayanları size bir sorum var!

the craysy

I'm
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
2.032
7.053
108
41
Îyi akşamlar bayanlar size bir sorum olacak: kocam facebook kullanmıyor yada öyle söylüyor tweeter kullanıyor fakat facebooktan açılmış. sorduğum zaman arkadaşıminkinden açtık diyor ama gmail felan kendisinin adresi buisleri çok anlamam tweetera devamlı face arkadaşın diye takip msj geliyor.acaba diyorum bendenmi saklıyor bir uyuzlandim yani bu konuda aydınlatin ne olur yoksa kocama saracam bilip bilmeden şimdiden teşekkürler.

Kocanin mail adresiyse kocanin facebook hesabidir. Bir siteden uyelik alirken bazen facebook hesabimi kullanirim ben de. Oradaki bilgileri alir site, yani isim dogum tarihi mail vb. Yani canim kocanin bir face hesabi var ve sana yalan soyluyor

O zaman yandı! Gerçekten şok oldum suan belki ben bilmiyorum diye durduruyordum kendimi kendisi siyasetle ugrasiyor hani neyin saklaması bu yani..birazdan gelince kıyameti koparacam. Acayip sinirliyim. Çok teşekkür ederim cvp Îçin

Dur sakin ol, bak ne yap sen bilio musun? Once kendine bir facebook hesabi ac. Sonra arkadas bul kismina kocanin mail adresini yaz ve hesabini bul. Bu aksam da sinirliysen de regl donemim herhalde diye gecistir. Bir anda carlama bence.

Arkadasindan açmış olsa o twitter da arkadasinin ismi fotografi maili yazar.
Yani bir sey acarken face kullaniyorsa facedeki bilgiler alinir direk.
Gunahini almiyim ama yine.

Dur sakin ol, bak ne yap sen bilio musun? Once kendine bir facebook hesabi ac. Sonra arkadas bul kismina kocanin mail adresini yaz ve hesabini bul. Bu aksam da sinirliysen de regl donemim herhalde diye gecistir. Bir anda carlama bence.
Evet önce kesin kanıtlara varıp gostermeliyim doğru söylüyorsun yoksa yine anlatır birşeyler anlamadığım varsa niye saklaniyorki sayfaları hep siyasi gelen kişilerde aynı anlamlandıramadım buisi hemen bir face açıp dediğini yapıyorum bakalım altından ne çıkacak beyfendinin

Sen neden bu boyleymis bu soyleymis vs diye kavga edeceksin ki? Once kocanin facebook hesabini bul incele, belki senden gizledigi baska seyler de vardir

Sakinligini koru ama, arkadasima sinirlendim bir de regl donemim galiba falan de. Renk verme hemen. Eger seni salak yerine koyduysa sen de onu salak yerine koy ki bir daha yapmaya tovbe etsin

Evet face kullanıyor muhtemelen ve yalan söylüyor.

Peki neden yalana gerek duyuyor bu önemli?

Yerinde olsam önce hesabını ne yapar eder bulurum.
Sonra bir hesaptan ekler bir bakarım mutlaka.

Şimdi sorsan yalan dolan devam etcek içine dert olcak.

Dediğini yaptım bir facebook sayfası açtım arkadaş ekleden gmailini girdim bu kişi henüz face kullanmıyor gb birşey yazdi? ne yapım ne dusunim bilemedim şimdi:$

E twitterina arkadasiniz vb yazilari geliomus ya, bu arkadaslarin arkadas listesinden ortak kisiyi bul o zaman. Bu biraz zamanini alacak ama ortak hesap senin kocanin twitter hesabinin bagli oldugu hesaptir

E twitterina arkadasiniz vb yazilari geliomus ya, bu arkadaslarin arkadas listesinden ortak kisiyi bul o zaman. Bu biraz zamanini alacak ama ortak hesap senin kocanin twitter hesabinin bagli oldugu hesaptir
Eşimin bana dediği face olan bir arkadaşının o kişiyi tanıyorum tweeterida o açtı zaten sayfasından açmış ama gmail eşime ait suyuyla arap oldum kafam karıştı sinirlerim bozuk ben bu adımi bugün ....yoksa rahatliyamiyacamm eğer böyle yalan dolan varsa öyle bir tekme aktarımki var ya andım olsun bidaha yüzüne bakmam iyice bir araştırayim ben

Telefonunu ortalarda bırakıyosa bir iki göz gezdirin hemen parlamayın erkekler genelde böyle patlamalarla kendlierini haklı çıkarmak için kendilerini yırtarlar.

Sakinles evet, belki baska bir aciklamasi vardir. Dedigim gibi istiyorsan at bana ozelden esinin twitter hesabini, bulayim ben sana hangi hesaptan acilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…