- 24 Şubat 2016
- 2.032
- 7.053
- 108
- 41
- Konu Sahibi the craysy
-
Evet önce kesin kanıtlara varıp gostermeliyim doğru söylüyorsun yoksa yine anlatır birşeyler anlamadığım varsa niye saklaniyorki sayfaları hep siyasi gelen kişilerde aynı anlamlandıramadım buisi hemen bir face açıp dediğini yapıyorum bakalım altından ne çıkacak beyfendininDur sakin ol, bak ne yap sen bilio musun? Once kendine bir facebook hesabi ac. Sonra arkadas bul kismina kocanin mail adresini yaz ve hesabini bul. Bu aksam da sinirliysen de regl donemim herhalde diye gecistir. Bir anda carlama bence.
O zaman yandı! Gerçekten şok oldum suan belki ben bilmiyorum diye durduruyordum kendimi kendisi siyasetle ugrasiyor hani neyin saklaması bu yani..birazdan gelince kıyameti koparacam. Acayip sinirliyim. Çok teşekkür ederim cvp Îçin
Evet önce kesin kanıtlara varıp gostermeliyim doğru söylüyorsun yoksa yine anlatır birşeyler anlamadığım varsa niye saklaniyorki sayfaları hep siyasi gelen kişilerde aynı anlamlandıramadım buisi hemen bir face açıp dediğini yapıyorum bakalım altından ne çıkacak beyfendinin
Eşimin bana dediği face olan bir arkadaşının o kişiyi tanıyorum tweeterida o açtı zaten sayfasından açmış ama gmail eşime ait suyuyla arap oldum kafam karıştı sinirlerim bozuk ben bu adımi bugün ....yoksa rahatliyamiyacamm eğer böyle yalan dolan varsa öyle bir tekme aktarımki var ya andım olsun bidaha yüzüne bakmam iyice bir araştırayim benE twitterina arkadasiniz vb yazilari geliomus ya, bu arkadaslarin arkadas listesinden ortak kisiyi bul o zaman. Bu biraz zamanini alacak ama ortak hesap senin kocanin twitter hesabinin bagli oldugu hesaptir
Eşimin bana dediği face olan bir arkadaşının o kişiyi tanıyorum tweeterida o açtı zaten sayfasından açmış ama gmail eşime ait suyuyla arap oldum kafam karıştı sinirlerim bozuk ben bu adımi bugün ....yoksa rahatliyamiyacamm eğer böyle yalan dolan varsa öyle bir tekme aktarımki var ya andım olsun bidaha yüzüne bakmam iyice bir araştırayim ben
Attım canım basarabildiysemSakinles evet, belki baska bir aciklamasi vardir. Dedigim gibi istiyorsan at bana ozelden esinin twitter hesabini, bulayim ben sana hangi hesaptan acilmis
Dediğini yaptım bir facebook sayfası açtım arkadaş ekleden gmailini girdim bu kişi henüz face kullanmıyor gb birşey yazdi? ne yapım ne dusunim bilemedim şimdi:$
Peki dondurulmuş hesaptan haberdar olamazmiyiz gerçi sabahtan beri araştırdim galiba kuruntu yaptım siyasi alan da bir şekilde duyardım bende tanıyorum çoğunu ayyy sakinleştim birazHesabı ya yok ya da dondurulmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?