kk bayanları size bir sorum var!

Peki dondurulmuş hesaptan haberdar olamazmiyiz gerçi sabahtan beri araştırdim galiba kuruntu yaptım siyasi alan da bir şekilde duyardım bende tanıyorum çoğunu ayyy sakinleştim biraz

Dondurulmuş hesaba kimse ulaşamaz . Kapalı gibi olur . Belki eskiden açık olabilir sonra kapatılmıştır . Böyle de bildirim gelebilir .
Yengemle ilgili böyle bir sıkıntı yaşadım ben geçenlerde telime mesaj geldi falanca inst. hesabı açtı diye . Hesap yengemin diye takibe aldım . Meğer onun değilmiş tabi hemen o kişiyi takipten çıkardım .

Yuzune soylesende inkar edecek
Gercekten sakladigi bi face varsa baska kadinlarla konusuyordur
Bende felaket tellali gibi hissettim umarim boyle bi durum yoktur sonucu merak ediyorum ama sana evet var diyecegini de sanmiyorum:(

Dondurulmuş hesaba kimse ulaşamaz . Kapalı gibi olur . Belki eskiden açık olabilir sonra kapatılmıştır . Böyle de bildirim gelebilir .
Yengemle ilgili böyle bir sıkıntı yaşadım ben geçenlerde telime mesaj geldi falanca inst. hesabı açtı diye . Hesap yengemin diye takibe aldım . Meğer onun değilmiş tabi hemen o kişiyi takipten çıkardım .
Peki arkadaşının facesinden tweeter açıp kendi gmail adresini yazarak açmış olma durumu olmazmi yani böyle olmuyor mu bende hiv anlamam ama böyle acikladiydi diğer kişilere ulaşabilmek adına yapmışlar.ne bilim niye gizlesin anliyamiyorum güvene önem veririm biliyor bunu face arkadaşınızdan talep var gb birşeyler geliyor bakıyorum siyasi alandaki arkadaşlar hani fareyi gizlese belli orada iş namına ilerliyor birsürü deli sorularla doluyum çıkış bulamadım yoktur diyorum öyle açamaz deniyor o zaman nedir bu öncesinde de face kullanmışligi yok bu işi tam çözmeliyim yoksa ben:*)

Yuzune soylesende inkar edecek
Gercekten sakladigi bi face varsa baska kadinlarla konusuyordur
Bende felaket tellali gibi hissettim umarim boyle bi durum yoktur sonucu merak ediyorum ama sana evet var diyecegini de sanmiyorum:(
Faceden gelen taleplere bakıyorum siyasi arkadaşları onlar ordayken yapamaz bende tanıyorum ve görüşüyorum içlerinde bana söyleyeceklerde var ama neden varsa gizli bilemedim manyadim en sevmediğim şey bilememek insanı ortada bırakıyor şu duygu

Peki arkadaşının facesinden tweeter açıp kendi gmail adresini yazarak açmış olma durumu olmazmi yani böyle olmuyor mu bende hiv anlamam ama böyle acikladiydi diğer kişilere ulaşabilmek adına yapmışlar.ne bilim niye gizlesin anliyamiyorum güvene önem veririm biliyor bunu face arkadaşınızdan talep var gb birşeyler geliyor bakıyorum siyasi alandaki arkadaşlar hani fareyi gizlese belli orada iş namına ilerliyor birsürü deli sorularla doluyum çıkış bulamadım yoktur diyorum öyle açamaz deniyor o zaman nedir bu öncesinde de face kullanmışligi yok bu işi tam çözmeliyim yoksa ben:*)

Gmail hesabı twiter açması için yeterli zaten . İlk önce gmail hesabını yazmayıp face adresini yazdıysa dediği mümkün olabilir . Twiter hesabının ayarlarına baktınız mı hiç ?

Belki arkadaşının facebook hesabından açmış, sonra mail adresini değiştirmiştir.

Tam olarak nasıl anlatsana yapım birşeyler yaptım ama acemiyimde yani.face açtım yeni arkadaş ara ya bunun gmailini girdim face kullanmıyor yazdı ortak arkadaştan birşeyler yaptım çıkmadı oooffffff az önce geldi sen yat sıcak oturacam dedim herhalde bu kafayla sabahlarim

Tam olarak nasıl anlatsana yapım birşeyler yaptım ama acemiyimde yani.face açtım yeni arkadaş ara ya bunun gmailini girdim face kullanmıyor yazdı ortak arkadaştan birşeyler yaptım çıkmadı oooffffff az önce geldi sen yat sıcak oturacam dedim herhalde bu kafayla sabahlarim

Ya sen de sakinleşsene, git uyu. Hemen kötü düşünmeyelim. Elinde bir kere delil yok, onun söylediklerine karşı bizim söylediklerimiz. Net olman için konuyu çözebilmen lazım, bunun için de zaman lazım.

Ya sen de sakinleşsene, git uyu. Hemen kötü düşünmeyelim. Elinde bir kere delil yok, onun söylediklerine karşı bizim söylediklerimiz. Net olman için konuyu çözebilmen lazım, bunun için de zaman lazım.
Ben hep eşime şey demisimdir eğer.bana yanlış yapacaksan aldatacaksan gonlun aklın kayarsa ilk bana soyle seni hayatımdan çıkarım git yaparsan yap salak yerine koyma beni diye bugünü kadarda zerre şüphem olmadı belkide ondan abartiyorum çünkü dayanamiyacagim tek şey ihanet,yalan:@

Kızlar araştırmaları yaptım arkadaşta yardım etti. Bişey çıkmadı faceden gelen bir ortak arkadaşlada görüştüm onun facesi yokki dedi arkadaşından görüyoruz dedi ,kuruntu yaptım galiba esimlede sabah konuştum oda anlattı ve gösterdi bidaha bana guvenmemezlik yapma sakın dedi biraz incindi olsun içim rahat olmazsa yipratirdim bizi.ayy kötü bir duyguydu allah kimseye bunu yaşatmasın ya hiç bir kadın haketmiyor yapaninda allah belasını...hepinize teşekkürler yol gösterdiğiniz Îçin sizi seviyorum akıllı kk;-)

Ben Facebook kullanmıyorum ama ara sıra uygulamadan "Facebook'ta arkadaşlarınız sizi bekliyor. " tarzı bildirimler geliyor ya da mail adresime, adresinde kayıtlı kişilerin Facebook hesapları üzerinden "X arkadaşınız sizi Facebook'a davet etti. " tarzı otomatik mailler geliyor.

Eşinizinki de bu tarz bir şey olabilir. Bence hemen kaygilanmayin.

Ben Facebook kullanmıyorum ama ara sıra uygulamadan "Facebook'ta arkadaşlarınız sizi bekliyor. " tarzı bildirimler geliyor ya da mail adresime, adresinde kayıtlı kişilerin Facebook hesapları üzerinden "X arkadaşınız sizi Facebook'a davet etti. " tarzı otomatik mailler geliyor.

Eşinizinki de bu tarz bir şey olabilir. Bence hemen kaygilanmayin.
Esimi 14yildir tanıyorum güvenimi sarsacak hiç bir şey yaşatmadı bana ama erkek milleti hesabı kitabı belli olmaz isgillendim işte neyse ki altından bişey çıkmadı birbirimizden hiç birşeyi saklamalıyız aksi olsa şüpheli olurdu oda görmüş oldu bunu bile kabullenmiyecegimi zaten hiç bir kadında kabullenmez

Baskasinin facesinden giriş yapıp kendi gmail ile kayıt yapılmış gösterdi bana ikna oldum :$

Back
X