• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kk bayanları...

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
35
çok sevgili kk bayanları neden bilmiyorum ama gerçekten sizleri çok seviyorum. sabah işe gelir gelmez açtığım ilk site. hepinize çok teşekkür ediyorum kişilerin dertlerini benimseyerek yorum yapıyorsunuz. burda olmak bana güven, huzur, mutluluk veriyor. hep dertlerimi paylaşmak için mi yazacam bu sefer sizlere olan sevgimi yazmak istedim...
İnşallah Rabbim burdaki tüm bayanlarımıızın gönlüne göre versin, sıkıntı, dertler gitsin yerine mutluluk gelsin...
saygılarımla: lunatic:KK37:

Bende çok seviyorum burayı, ilk açtığımda ocak anneleri grubundaydım. Dışarıda görüştüğüm, çok sevdiğim,kızımla yaşıt bebeği olan arkadaşlarım var. Uzun bir zamandır da bdv deyim. İyiki varsınız:KK50::KK68:

Bende çok seviyorum burayı, ilk açtığımda ocak anneleri grubundaydım. Dışarıda görüştüğüm, çok sevdiğim,kızımla yaşıt bebeği olan arkadaşlarım var. Uzun bir zamandır da bdv deyim. İyiki varsınız:KK50::KK68:

benim dışarda görüşme gibi bir şansım olmadı maalesef. ama çok isterdim dışarda da arkadaslıklarımızı pekiştireceğim bayanlar olsun. :KK49:

çok sevgili kk bayanları neden bilmiyorum ama gerçekten sizleri çok seviyorum. sabah işe gelir gelmez açtığım ilk site. hepinize çok teşekkür ediyorum kişilerin dertlerini benimseyerek yorum yapıyorsunuz. burda olmak bana güven, huzur, mutluluk veriyor. hep dertlerimi paylaşmak için mi yazacam bu sefer sizlere olan sevgimi yazmak istedim...
İnşallah Rabbim burdaki tüm bayanlarımıızın gönlüne göre versin, sıkıntı, dertler gitsin yerine mutluluk gelsin...
Allah razı olsun :KK39:

süpersiniz, teşekkürler sayenizde ben de iki çift laf edebilirim :KK54:
evet hatunlar sanal dünyada çok gerçek duygularla paylaşıyoruz hayatlarımızı, hüzünlerimizi, yaşamlarımızı.

Allah hepimizin gönlüne göre versin. sevgiler:KK73:

Bende çok seviyorum burayı. :KK22: Duygularınızı ne güzel ifade etmişsiniz ALLAH sizinde gönlünüze göre versin inşaALLAH... :KK28:

Açar açmaz ilk bu konuyu görmem çok hoş oldu.
Ne güzel,Allah senin de gönlüne göre versin.

bende cok seviyorum burayi,iyisiyle kotusuyle faydali bir platform.
beycagizim bazen kiziyor kk yla benden cok ilgileniyorsun diye ama :cool:
guzel dilekleri olan herkese bilmukabele diyorum.:KK36:

ben de en özel konularımı bile burda sizlerle paylaşıp rahatladım..
iyi ki varsınız bacılarrr :KK24::KK65::KK68::KK68:

kocamdan durduk yere cıcek almış gıbı oldum..

başka sıte mı var hayatında yoksa!

Gercekten bende cok seviyorum kk ve bdv butun steresimi aliyor.elimde telefon saatlerce bu sitedeyim.esim bana güzin abla demeye basladi :KK66: keske bi gece duzenlense.tum kk uyeleri davet edilse tanissak ne guzel oldur dimi :D

aminn hepimizin inşallah

Gercekten bende cok seviyorum kk ve bdv butun steresimi aliyor.elimde telefon saatlerce bu sitedeyim.esim bana güzin abla demeye basladi :KK66: keske bi gece duzenlense.tum kk uyeleri davet edilse tanissak ne guzel oldur dimi :D

bence bu gece düzenleme konusunu kk yöneticilerine bir duyurmak lazım:)

Back
X