kk da en ilginizi çeken konu neydi?

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
ben siteye üye olmadan önce bir konu görmüştüm "kk yı görünce midem bulanıyor" diye hamileymiş arkadaş çok sevdiği şeylere midesi bulanıomuş hamilelikte çok ilgimi çekmişti gerçekten...sizin komiğinze giden yada çok etkilendiğiniz konul varmı kızlar

Son düzenleme:
valla okadar çok konu dikkatimi çekioki burda diyet grupları ,egzersiz yarışmaları, moda, estetikle ilgi topicler, saglıklı yaşamtopicleri, şifalı bitkiler,şifalı taşlar,meditasyon,yoga,plates topicleri ohoooo da bi sürü var

Saç uzatma yöntemleri o konuyu görünce elime hemen kağıt kalem alıp not almaya başladığımı hatırlıyorum

bi konu vardı radyo frekansı gibi ses çıkaran link eklemişlerdi günde 10 kere mi ne dinlersen göğüs büyütüyormuş o çok ilgimi çekmişti 3 kere dinledim sesten cinnet geçirecektim az kalsın

hahhanee kk yı görünce midesi mi bulanıyomuş

bende ilgimi çeken demiyimde burda o kadar çok çocuk konuşmaktan hoşlanan kadın var ki artık böğğ geldi içimden ya yok çocuğu diş çıkarmış,çocuğuna yoğurt ne marka yedirmeliymiş,çocuğu tuvaletini yapamıyomuşda yok çocuğu ordan atlamış burdan hoplamış dayok artık günde kaç kez gaz çıkardığınıda yazın bari töbe ya

Sanırım burun estetiğiydi ilk ilgimi çeken ama düşünüyor myuum böyle bişey yoo düşünmüyorum

kk yı çok sevıyorum ama online forum da hep annelık hamilelık üzerıne konusulmasından sıkılıyorum ya da diyet başka hiçbirşey yok!!!!!!!

Bir derdim var-eşi ve eşinin ailesi,varya resmen manyak oldum neler varmış dünyada ne eşler,kavınvalideler,kayınlar,görümceler,eltiler,eşler vs.vs uzayıp gidiyor,kafayı yiyeceğim ben burdakı konuları okamaktan.

bu konuyu nerelerı deştinizde çıkardınız yukarı ?

kk da ilginizi çeken konu neydi diye sorulmuş soru ama

ben de konuyla tam ilgili olmasa da ,tamamen de alakasız olmadığını düşündüğüm için

bu soruya şöyle cevap vermek istiyorum;

kk da dikkatimi çeken topiklerdeki konulardan ziyade ,topiklerde kadınların kullandığı uydurma kelimelerdi..şöyle ki;

koçiş(en saçma bulduğum ifadedir)bebiş,oğluş,anniş, ve de en uydurma olanı hamile kelimesinin en tuhaf versiyonu olan HAMİŞ kelimesi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…