valla bu konuyu bikaç kere açmayı düşünüp vazgeçtim çok büyük dert değil ama aklıma geldikçe o şahsı gördükçe sinirlerim tepeme çıkıo
kısaca anlatıyim konuyu eşimle konuşurken nişanlıyken falan arada sigara kullanıodum 1paket 1ay mesela bağımlısı deildim canım ister yakardım bitane yeri gelir 1hafta aramazdım keyiftendi benimkisi bunu eşimde biliodu o zamanlar o kullanmadığı için zaten keyfiyen içiosun tamamen bırak diodu neyse evlendik kesin bi şekilde artık içme demeye başladı baktım sürekli söleniyo tamam bıraktım dedim çok içmiodum zaten dediğim gibi bu arada onun bütün sülalesi ailesi herkes biliodu arada yine içtiğimi
ne olduysa mart ayında oldu bi gün kalktım kahvaltıya kayındeme gittim eşim işteydi oturduk ettik sigara uzattı al karşılıklı keyif için içelim dedi kahvelerimizide yaptık görümcem falanda vardı akşam oldu eşim geldi eve geçiyoruz sen bugün benim istemediğim bişey yaptın mı dedi. dedim o nerden çıktı bütün gün annenleydim o nerden çıktı dedim giderken marketten bi paket sigara alalım mı demesin mi ben nolduğumu şaşırdım diorum kendi kendime evdeki paketimi falan yakaladı heralde
neyse eve geldik bu birini aradı at resmi dedi bana gösterdi elimde sigara fotografı kim atmış dersiniz bitanecik görümcem nasıl şol oldum hayır yani 4senedir bilio zaten bi anda noldu da böle yaptı hiç anlamadım küçükde değil 20yaşında ben bi şekilde eşime açıklama yaptım bidaha istemiorum dedi kapandı konu o günden beri görümcemle konuşmuoruz mecburiyet dışında ondan sonra bana yaptıklarıda bitmedi bi anda nolduda bana bu kadar düşman oldu anlayamıorum hergün yüz yüze bakıorus ama yüzünü bile görmek istemiyorum artık
görümcenize güzel bi ders verirsiniz zamanı elbet gelir elinize düşer.. peki ama siz niçin eşinizden gizlice sigara içiyorsunuz? bırakamıyorsanız eşinize karşı dürüst olun bırakamıyorum deyin veya bırakmak istemiyorsanız bunu dile getirin. bence sizin eşinizden bir şeyler saklamanızda hoş olmamış.
Olay şöyle gelişti :)
Eşin görümceni sigara içerken yakaladı o da sen kendi karına bak dedi o da içmiyyor benim karım dedi görümcen de bunu yaptı al gözüne sok diye belki kv den de bilmiyordur başka ne olabilir bilmiyorum
yuhhh resmen tuzak kurmuşlar yaa
canım çok dikkatli ol sinsi sinsi plan yapmışlar...kimbilir daha neler geçiyor akıllarından..sen eşinle konuyu kapattıysan sorun yok..bundan sonra daha dikkatli olursun..
görümcem açıkgözlüdür kurnazdır biliodum ama böle sinsilik yapıp arkamdan iş çevireceği hiç aklıma gelmezdi
eşimle kapandı konu o gün hatta ama görümcemin yaptığını bi türlü içime sindiremiyorum yine bunada eywallah çekmiştim ama yaptıklarının arkası kesilmio birini anlattım burda zaten seslenmedikçe azıo sabrımı denio sanki
sende onun inadına ona karşı sinsi ol..yüzüne gül, hatta hiçbişey olmamış gibi davran ama yaptıklarını gülerek yüzüne vur ki aklı başına gelsin..ben olsaydım bütün sırlarını eşime anlatırdım..erkek arkadaşı fln gibi..ne kadar sinir bi durum yaaa...
bundan bikaç ay önce kuş almış gelmiş kv alışsın bize falan die salıo gelio öpüo falan alıştırmış onu öle görümcem dediki eğitmiş bayabi bulutu (kuşun adı) dedi kv dedi ki onu bile 2ayda adam ettim seni 20yılda edemedim dedi nasıl koptum :)) ama nasıl kızdı nasıl kv sevmio pek onu Allahtan yanımda destekçilerim var
Baya hoşgörülüler o zaman bu da onları ilgilendirir.da kayınvaliden öz kızını mı sevmiycek:) bu düşünce yanlış.direk taraf olmak da kötü.hatta görümcenle oturup konuşman gerekirdi ama yapmamışsın yaptığı şeyşn yanlış olduunu neden yaptığını sormamışsın.zaten biliyorla birbirimizi sevmediğimizi diyorsun da nedenini demiyorsun.sebebi vardır onun da mutlaka.bence bu konuda taraf olmamaya bakın biraz hoşgörüyle gülümsemeyle çözülmeyecek şey yok.yeter ki isteyin.ama anladığım kadarıyla destekçilerim çok dediğinize göre bir ittifaklı soğuk savaşınız var bile
Baya hoşgörülüler o zaman bu da onları ilgilendirir.da kayınvaliden öz kızını mı sevmiycek:) bu düşünce yanlış.direk taraf olmak da kötü.hatta görümcenle oturup konuşman gerekirdi ama yapmamışsın yaptığı şeyşn yanlış olduunu neden yaptığını sormamışsın.zaten biliyorla birbirimizi sevmediğimizi diyorsun da nedenini demiyorsun.sebebi vardır onun da mutlaka.bence bu konuda taraf olmamaya bakın biraz hoşgörüyle gülümsemeyle çözülmeyecek şey yok.yeter ki isteyin.ama anladığım kadarıyla destekçilerim çok dediğinize göre bir ittifaklı soğuk savaşınız var bile
arkadaşım bunlardan çooookk, x , l, xxl, her beden de mevcut oluyor maalesef, ya kıt akıllıdır doldurursun aklına estikçe boşalır, yada içi çürümüş ağlaşmış kibirden kötülükten bunlar böööleeeeeeee:)) sen aldırma, gün olur dervan döner , döner de sana döner, sen sabırlı ol, bak nasıl önüne gelicek, şuna dikkat et böyle zamanda asla onlara malzeme verme,eşini dinle sen, eşini de asla yönlendirmelerine izin verme, sende uyanık ol, malzeme topla bol boll:)) zamanı geldiğinde kucak kucak dağıtırsın :))
Kusura bakmayın (ki bakacağınızı sanmam) ama görümceniz tam bir geri zekalıymış.
Benim abimin 5 senelik bir sevgilisi var kimseye anlatamadığım dertlerimi ona anlatırım, o da bana aynı şekilde.
Bugüne kadar birimizden bile tek bir laf çıkmadı. Görümce-gelin ilişkisi arkadaşlık gibi olmalı.
Bence bu kişiyle şu an yaptığınız gibi gerekmedikçe konuşmayın. Ben olsam aralarda laf sokmayı da ihmal etmezdim. Salak kız bir de 20 yaşındaymış yahu.
Görümcenizde ajan potansiyeli gördüm
Siz de onun fotoğraflarını çekin gizliden, koz olarak kullanırsınız
Küçülsün de cebinize girsin. Ergenliğe yeni mi giriyor bu kız? Yok artık. Çocukluktan cahillikten falan değil bu, direkt kötülük olsun diye yapmış. Kıskanıyordur belki.bu mart ayına kadar bizde öleydik canım bana deil arkadaşlarına çevresine karşıda değişmeye başlamış duyduğum anlatılanlar kadar sölüyorum benim annemler daha küçük dio dedim ne küçüğü 10yaşında mı bu ki benim kardeşim bilirdi o yaşlardayken bile kavga etsekte gidip şikayet etmezdi yaş değil karakter meselesi bu yaş varda akıl yok başta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?