kk dan akıl istiyorum

şaşırdım gerçekten insanlar ne kadar güvenilmez, sende bırak sigarayı ayrıca eşinle ilgili durumlarını kimseye duyurma özellikle görümcene, bak zayıf noktandan faydalanmış. bak sen görümceye hele. allah yardımcın olsun güzelim. bende onun ailesi yüzünden sıkıntı çektim ama bekliycem genede bu sene düğün inşallah.

Eşim sigaranın paketine bile dokunmaz tiryakisi olsam sölerim zaten ama benim içtiğim anca arkadaşlarımla kahvaltıdan yemekten sonra ya da kahvenin yanında bitane
Yaptığımın yine doğru olduğunu savunmuyor ama onunyaptığı da hiç doğru değil bana deseydi abim istemio bana sorarsa bende yalan söyleyemem içiceksen bile benim yanımda içme deseydi amenna ama 4seme ses çıkartma şimdi böle yap olmazzz

Görümcemin sigara içtiğini bilse bile bişey yapamaz kp ses çıkarttırmaz öle olmuş olsa bile ispiyon edilir mi
Ailesi özellikle kp çok rahat davranır ona sevgilisini hepimiz biliriz akşamlarıistediği saatte gelir sigara içtiğini bilsede kimse bişey demez yani
Kv bilmiyodur belki demişsin eşimin bütün sülalesi bilio

yuhhh resmen tuzak kurmuşlar yaa

canım çok dikkatli ol sinsi sinsi plan yapmışlar...kimbilir daha neler geçiyor akıllarından..sen eşinle konuyu kapattıysan sorun yok..bundan sonra daha dikkatli olursun..

yuhhh resmen tuzak kurmuşlar yaa

canım çok dikkatli ol sinsi sinsi plan yapmışlar...kimbilir daha neler geçiyor akıllarından..sen eşinle konuyu kapattıysan sorun yok..bundan sonra daha dikkatli olursun..

görümcem açıkgözlüdür kurnazdır biliodum ama böle sinsilik yapıp arkamdan iş çevireceği hiç aklıma gelmezdi
eşimle kapandı konu o gün hatta ama görümcemin yaptığını bi türlü içime sindiremiyorum yine bunada eywallah çekmiştim ama yaptıklarının arkası kesilmio birini anlattım burda zaten seslenmedikçe azıo sabrımı denio sanki

sende onun inadına ona karşı sinsi ol..yüzüne gül, hatta hiçbişey olmamış gibi davran ama yaptıklarını gülerek yüzüne vur ki aklı başına gelsin..ben olsaydım bütün sırlarını eşime anlatırdım..erkek arkadaşı fln gibi..ne kadar sinir bi durum yaaa...

zaten umursamıyomuş gibi davranıyorum aynı hayatıma devam ediyorum iyice kuduruo ben böle yaptıkça ama içten içe bende sinir oluyorum onu her gördüğümde elimde olmadan herkes bilio zaten sevgilisini falan bilmedikleri bişeyide sölesem ki ben yapamam kötüde olsak kp kapatır herkesin ağzını hiçbişeyine bişey demio adam

işten çıkış saati belli biraz geç kaldı mı diorum hepsinin yanında sametle heralde bizimki gelmedi yne bugün ya da bugün şuraya gitmişler görmüş bizim arkadaşlardan biri ondan geç kalmıştır falan diorum eşim sus dio karşıdan ama görmezden geliorum ama kp tık yok hiçbişeyne ses çıkarmıyo adam

bundan bikaç ay önce kuş almış gelmiş kv alışsın bize falan die salıo gelio öpüo falan alıştırmış onu öle görümcem dediki eğitmiş bayabi bulutu (kuşun adı) dedi kv dedi ki onu bile 2ayda adam ettim seni 20yılda edemedim dedi nasıl koptum :)) ama nasıl kızdı nasıl kv sevmio pek onu Allahtan yanımda destekçilerim var

Baya hoşgörülüler o zaman bu da onları ilgilendirir.da kayınvaliden öz kızını mı sevmiycek:) bu düşünce yanlış.direk taraf olmak da kötü.hatta görümcenle oturup konuşman gerekirdi ama yapmamışsın yaptığı şeyşn yanlış olduunu neden yaptığını sormamışsın.zaten biliyorla birbirimizi sevmediğimizi diyorsun da nedenini demiyorsun.sebebi vardır onun da mutlaka.bence bu konuda taraf olmamaya bakın biraz hoşgörüyle gülümsemeyle çözülmeyecek şey yok.yeter ki isteyin.ama anladığım kadarıyla destekçilerim çok dediğinize göre bir ittifaklı soğuk savaşınız var bile

arkadaşım bunlardan çooookk, x , l, xxl, her beden de mevcut oluyor maalesef, ya kıt akıllıdır doldurursun aklına estikçe boşalır, yada içi çürümüş ağlaşmış kibirden kötülükten bunlar böööleeeeeeee:)) sen aldırma, gün olur dervan döner , döner de sana döner, sen sabırlı ol, bak nasıl önüne gelicek, şuna dikkat et böyle zamanda asla onlara malzeme verme,eşini dinle sen, eşini de asla yönlendirmelerine izin verme, sende uyanık ol, malzeme topla bol boll:)) zamanı geldiğinde kucak kucak dağıtırsın :))

Kusura bakmayın (ki bakacağınızı sanmam) ama görümceniz tam bir geri zekalıymış.
Benim abimin 5 senelik bir sevgilisi var kimseye anlatamadığım dertlerimi ona anlatırım, o da bana aynı şekilde.
Bugüne kadar birimizden bile tek bir laf çıkmadı. Görümce-gelin ilişkisi arkadaşlık gibi olmalı.
Bence bu kişiyle şu an yaptığınız gibi gerekmedikçe konuşmayın. Ben olsam aralarda laf sokmayı da ihmal etmezdim. Salak kız bir de 20 yaşındaymış yahu.

Görümcenizde ajan potansiyeli gördüm

Siz de onun fotoğraflarını çekin gizliden, koz olarak kullanırsınız

annesine adıyla seslenir kızdığı zaman o.... bile der onun varı yoğu babası kv panik atak baba kız hep kv bırakıp evde gezip tozmuşlar eşimde çalıştığı için kv hep yalnız kalmış hep içine kapanmış ben ne zamanki geldim aldım onu nereye gittiysem götürdüm sosyalleştirdim biraz iyi oldu kendi sölemesini sölüyorum ben davranışlarıda biraz o yönde olduğu için tabiki tamamen nefret etmiyodur sonuçta evlat ama oğluna daha düşkün
bu olay oldu ben yine hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalıştım ama yaptıklarının arkası kesilmio yazdım ama görmemişsiniz sanırım abisine msj atmış doğum gününde yeni yaşında Allah sana akıl versin die geçenlerde eşim ağzından kaçırdı
bide bu olayları benim ailemde duydu biraz teyzemin eşi aradı gitmeyin oraya gözünün önünde oldukça daha çok uğraşıcak evinizde yiyin için dedi bunu görümcemde duydu ben kabul ediorum ama eşim kabul etmio neyse sonra görümcem bunu bize karşı kullanmaya başladı enişte ne dedi size hergün hala burdasınız die en sonunda eşimde dayanamadı sölendi biraz o da konuşmadı küstü kardeşine daha yeni yeni eşimle geri konuşmaya başladılar ama ben konuşmuyorum hala
geçenlerde kardeşim geldi 14yaşında işten geldi odasına gidio direk kardeşimin geldiğini bilio kv gel öp bi hg de dedi öle geldi öptü çıktı gitti yine önceden olsa gel burda beraber kalalım gezmeye gidelim falan der neyse yine ses etmedim üstünü değişti geldi kuşun kafesini açıo dedimki açma korkuyo kardeşim dedim hiç beni duymuomuş gibi açtı inadına bende sinirlendim kalktım eşime kardeşime kalkın çabuk eve gidioruz bundan sonra bunun izin olduğu gün buraya gelmiorum ben dedim kalktım gittim yani anlıcan sürekli uğraşıo hadi benimle kötü oldun ailemdekilere nie böle davranıo ben onunla küstüm die kimseyle konuşmamazlık yapmıorum

destek çok dediğim en azından eşim kv falan onun tarafını tutup onlarda üstüme gelmiolar anlamında demek istedim yoksa ben bi taraf o bi taraf oluşturup birbirimize saldırmıyoruz ama onun çenesi durmuo

o günü büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum :)))

bu mart ayına kadar bizde öleydik canım bana deil arkadaşlarına çevresine karşıda değişmeye başlamış duyduğum anlatılanlar kadar sölüyorum benim annemler daha küçük dio dedim ne küçüğü 10yaşında mı bu ki benim kardeşim bilirdi o yaşlardayken bile kavga etsekte gidip şikayet etmezdi yaş değil karakter meselesi bu yaş varda akıl yok başta

Görümcenizde ajan potansiyeli gördüm

Siz de onun fotoğraflarını çekin gizliden, koz olarak kullanırsınız

çeksemde açıklarını sölesemde babası malesef ki kızmaz canım eve geç gelir benim kızım bidaha yapmaz der ama tekrarlanır yaz okuluna kalır sağlık olsun der sevgilisi var bilio babasıda hatta kp hastalandı geri gelirken bizim arabayla sevgilisi getirdi eve ses çıkmaz zor yani canım

Küçülsün de cebinize girsin. Ergenliğe yeni mi giriyor bu kız? Yok artık. Çocukluktan cahillikten falan değil bu, direkt kötülük olsun diye yapmış. Kıskanıyordur belki.

Küçük ve cahil kız işte.. Onu eğitmesi gerekenler eğitmemiş annesine o.. Diyor kimse ağzının üstüne çakmıyor iki tane sıra size gelmiş heralde.okuyamadım canım tamamını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…