kk dan akıl istiyorum

ewewt canım kayınvaldemle içtik kp diğer yakınlarıda bilio zaten kıskanıo belli ediodu ama ben bu dereceye getireceğini düşünmemiştim hiç

kayınvaldenz bu işin içinde değilse kızına kızmadımı neden ispiyonculuk yapıyorsun diye ben olsam (hiç kimsyele kavga edemediğim halde) saçlarını yolardım gerizekalı arabozucu ispiyoncu salak öldüresim geldii sen sen ol hayatta kimseye çok güvenme

eşim şüphelenip tembih etse şimdiye ederdi zaten canım aradan 4sene geçmiş dediğin gibi hiç sormadın nie böle bişey yaptın die direk konuşmayı kesip mesafemi koydum araya muhakkak düşücek elime

ewewt canım kayınvaldemle içtik kp diğer yakınlarıda bilio zaten kıskanıo belli ediodu ama ben bu dereceye getireceğini düşünmemiştim hiç

tamamen kıskançlığın verdiği birşey.ilginin alakanın sizde olduğunu biliyor dikkat çekmeye çalışmış.dikkatli olun da başka şeyler yapmasın

olayı öğrendiğinde ben yokken bişey dedi mi bilmiorum canım ki demiştir die düşünüorum beni ezdirmez çünkü ama görümcem dinlemez onu takmaz
aynen öle canım kimseye güvenilmeyeceğini öğrendim

tamamen kıskançlığın verdiği birşey.ilginin alakanın sizde olduğunu biliyor dikkat çekmeye çalışmış.dikkatli olun da başka şeyler yapmasın

canım zaten huzursuzluk çıkarmaya çalışıo anlattığım gibi okudun mu bilmiorumda zaten diomuş ben arkadaşalrımla çok msjlaşıomuşum internete çok giriomuum sanane kardeşim kocam başımda sana noluyo kışkırtmaya çalışıo kendimide eşimide uzaklaştırmaya çalışıyorum

çok tehlikeli bu kız dikkat et aman bir açığını yakala tehdit et aklıma birşeyde gelmiyor ki belki o zaman durulur bir daha yapmaz.

ben aslında bi akılsızlık daha yaptım kızlar zamanında düğün takılarını düğünden önce aldık düğüne daha zaman var die eşim bankaya kasaya koydu onun üzerine evlenmeden önce olduğu için neyse yakın bi zamanda da kasaya koymak zor oluo sürekli işten izin almak gerek die altın hesabı açtırdık kv eşime ortak hani biz gidemioruz işten dolayı ama kv yatırır die şimdi Allah korusun Allah göstermesin kv bişey olsa eşimle görümce bölünücek onun üstüne olan kısmı ben hiç bi hak talep edemicem eşime ikimizin üstüne geçirelim diorum ev alıcaz zaten çekicez evi ikimizin üzerine alırız oyuncak yapmayalım dio (

yanlış anlamayın nolur parayı pulu düşündüğümden deil öle olsa baştan herşeyi üstüme yaptırırdım ama görümcem böle yapınca o hakkı istemiceni nerden biliyim ya da evlenirse damat demicek mi annenin üstüne kardeşim beni ilgilendirmez ben hakkımı alırım derse

çok tehlikeli bu kız dikkat et aman bir açığını yakala tehdit et aklıma birşeyde gelmiyor ki belki o zaman durulur bir daha yapmaz.

canım açığı çokkk var o da sigara içio sevgilisi var akşamları istedigi saatte evde herşeyi istedigi gibi yapıo ama karışan yok o yüzden elime koz geçmio anca evlenicek el kapısını görücek ondan sonra anlıcak
kendi annesi bile kv bile uyarı beni bu çok fena yapıcaksanda bişey bunun yanında yapmıcan dio kızını tanıo kadın

bence gorumcen cok cocukluk etmıs, bu konuda hıc konustunuz mu onunla? neden boyle bır sey yaptın dıye sordun mu? bır daha bence de ılıskıne sınır koymalısın

o zaman onun yanında birşey yapma evinde yap ne yapcaksan kv dene gittiğin zamanda soğuk davran muhattap olma onunla

bence gorumcen cok cocukluk etmıs, bu konuda hıc konustunuz mu onunla? neden boyle bır sey yaptın dıye sordun mu? bır daha bence de ılıskıne sınır koymalısın

konuşmadım canım çünkü konuşmaya kalksam hatasını kabullenip susmucak o konuşucak ben konuşucam sonra birbirimize giricez o yüzden hiç gidipte konuşmayı düşünmedim
hatta geçenlerde eşim yurtdışına gitti kv gel bizde kal evde yalnız olmaz aklım sende kalır dedi dedim kusura bakma anne ama gelemem burda kalırsam ben kendimi tutamam kavga ederis dedim o falanda vardı hiç ses etmio sonra geldi kv bende kaldı

o zaman onun yanında birşey yapma evinde yap ne yapcaksan kv dene gittiğin zamanda soğuk davran muhattap olma onunla

öle yapıorum zaten canım ağzımı açıp bi konuşmaya başlarsam zaten onunla kesin elimde kalır yani o derece sinirliyim tutuyorum kendimi

sesini cıkamıyosa belkı da anladı hatasını, ama kv ye bravo, bak senı de dusunmus haa ne guzel, kızının yanında yer almamıs hemen

sesini cıkamıyosa belkı da anladı hatasını, ama kv ye bravo, bak senı de dusunmus haa ne guzel, kızının yanında yer almamıs hemen

zaten kv arada kalmıcanı bilsem yolardım ben onu o gün oracıkta da o üzülücek en çok panik atak şeker tansiyon ne arasan var hasta olucak sonra vicdan azabı çekicem

para altın konusunda ne diosunuz kızlar ypar mı öle bişey

Terbiyesize bak kimi kime gambazlamis. Boş ver sen hiç muhattap olma hatasını anlamasını da bekleme anlamaz çünkü. Bende de aynı dert var benim ki de görsen o karısı bu adamın dersin. Benim soranadigim seyleri pat diye sorar. Aralarında 15 yas var benimle de 10 ama sabah kahvaltıda diyor ki kocama sana kahvaltını yap demedim mı hadi çabuk bitir onundekini. Benim saf da dinliyor ben desem canıma okur sana ne ben cocuk miyim diye. Benim gorumce de fena

bizim aramızda 4yaş var canım arkadaş gibiydim parasız kalır abisine söleyemez ben verirdim arkadaşlarına falan beraber giderdik öle pek bi sorunumuz yoktu baştan beri kısknaçlığı vardı ama sonraları attı die düşünmüştüm meğer ki içinde büyütüomuş demek ki patladı
sanada Allah kolaylık versin canım

sen ses çıkartmıo musun canım benim damarma bascak bişey söledi mi ortalığa atıorum lafı yapıştırıorum ister kv olsun ister kp ister eşim
eşim kızıo çocuk gibi iddalaşma die ezdiremem kendimi hiç kimse kusura bakmasın o çocuksa bende çocuğum aramızda topu topuna 4yaş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…