siz kaynvldenzle birlikte içmediniz mi sigarayı bana tuhaf geldi görümcenizin yaptığıda çocukça birşey hem kardeşiyle hemde annesiyle aranız iyi olduğundan kıskanma durumu yaşanmış olabilir.Eşinizinde kızdığını bildiği için çekip göndermiştir aklınca gözüne girmek için
eşinin görümcene tembih ettiğini sanmıyorum....
tamamen görümcenin işgüzarlığı...
hiç muhatap olup da sorma neden yaptın diye...
gün gelir işi düşer...o zaman kafasına donk diye indirirsin lafı...
ewewt canım kayınvaldemle içtik kp diğer yakınlarıda bilio zaten kıskanıo belli ediodu ama ben bu dereceye getireceğini düşünmemiştim hiç
kayınvaldenz bu işin içinde değilse kızına kızmadımı neden ispiyonculuk yapıyorsun diye ben olsam (hiç kimsyele kavga edemediğim halde) saçlarını yolardım gerizekalı arabozucu ispiyoncu salak öldüresim geldii sen sen ol hayatta kimseye çok güvenme
tamamen kıskançlığın verdiği birşey.ilginin alakanın sizde olduğunu biliyor dikkat çekmeye çalışmış.dikkatli olun da başka şeyler yapmasın
canım zaten huzursuzluk çıkarmaya çalışıo anlattığım gibi okudun mu bilmiorumda zaten diomuş ben arkadaşalrımla çok msjlaşıomuşum internete çok giriomuum sanane kardeşim kocam başımda sana noluyo kışkırtmaya çalışıo kendimide eşimide uzaklaştırmaya çalışıyorum
çok tehlikeli bu kız dikkat et aman bir açığını yakala tehdit et aklıma birşeyde gelmiyor ki belki o zaman durulur bir daha yapmaz.
bence gorumcen cok cocukluk etmıs, bu konuda hıc konustunuz mu onunla? neden boyle bır sey yaptın dıye sordun mu? bır daha bence de ılıskıne sınır koymalısın
o zaman onun yanında birşey yapma evinde yap ne yapcaksan kv dene gittiğin zamanda soğuk davran muhattap olma onunla
konuşmadım canım çünkü konuşmaya kalksam hatasını kabullenip susmucak o konuşucak ben konuşucam sonra birbirimize giricez o yüzden hiç gidipte konuşmayı düşünmedim
hatta geçenlerde eşim yurtdışına gitti kv gel bizde kal evde yalnız olmaz aklım sende kalır dedi dedim kusura bakma anne ama gelemem burda kalırsam ben kendimi tutamam kavga ederis dedim o falanda vardı hiç ses etmio sonra geldi kv bende kaldı
sesini cıkamıyosa belkı da anladı hatasını, ama kv ye bravo, bak senı de dusunmus haa ne guzel, kızının yanında yer almamıs hemen
Terbiyesize bak kimi kime gambazlamis. Boş ver sen hiç muhattap olma hatasını anlamasını da bekleme anlamaz çünkü. Bende de aynı dert var benim ki de görsen o karısı bu adamın dersin. Benim soranadigim seyleri pat diye sorar. Aralarında 15 yas var benimle de 10 ama sabah kahvaltıda diyor ki kocama sana kahvaltını yap demedim mı hadi çabuk bitir onundekini. Benim saf da dinliyor ben desem canıma okur sana ne ben cocuk miyim diye. Benim gorumce de fena
Terbiyesize bak kimi kime gambazlamis. Boş ver sen hiç muhattap olma hatasını anlamasını da bekleme anlamaz çünkü. Bende de aynı dert var benim ki de görsen o karısı bu adamın dersin. Benim soranadigim seyleri pat diye sorar. Aralarında 15 yas var benimle de 10 ama sabah kahvaltıda diyor ki kocama sana kahvaltını yap demedim mı hadi çabuk bitir onundekini. Benim saf da dinliyor ben desem canıma okur sana ne ben cocuk miyim diye. Benim gorumce de fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?