kk dan akıl istiyorum

Peki kv den sormuyor mu ne var aranızda niye tartışıyorsunuz diye.Ben olsam kv demin yanında konuyu açarım aramızı açmaya çalıştı böyle böyle yaptı derim görümcemde ordayken.Herkes bilsin ne yaptığını.Başka mevzularda kızmazlar belki ama bu kızılmayacak bir mevzu değil.

Küçülsün de cebinize girsin. Ergenliğe yeni mi giriyor bu kız? Yok artık. Çocukluktan cahillikten falan değil bu, direkt kötülük olsun diye yapmış. Kıskanıyordur belki.

ilk sözlendiğimizde falan kıskanıodu o zamanlar 16-17yaşındaydı beni istemeye geldiler abisinin babasının kucağına oturuo kocaman kız ben babasına baba diorum die kıskanıo

Küçük ve cahil kız işte.. Onu eğitmesi gerekenler eğitmemiş annesine o.. Diyor kimse ağzının üstüne çakmıyor iki tane sıra size gelmiş heralde.okuyamadım canım tamamını

aynen öle canım kp yüzünden böle benim babamda kızkardeşime çok düşkündür aynı kp gibi ama hata yaparsa asla affetmez kızarda bağırırda

kv kp bilio zaten konuyu ben anlatmamıştım ama o gün bunu yaptığında bide utanmadan üstünkörü gitmiş anlatmış annesine ben böle böle yaptım die kv ne dedi onu sormadım konu çok daha fasla büyümesin die fotograf falan çektiğini bilmiomuş kv geçenlerde alt komşusundayken konu açıldı anlattım şaşırdılar sonradan da bişey dedi mi bilmiorum

Demekki bişey demiyorlar kızlarına ki bu kadar sürdürebiliyor bu bacaksız görümcen bu mevzuyu.Ayy kusura bakma ama çok sinir bozucu hakikaten.Bence iyi yapıyorsun muhattab olmamakla.Ben olsam kv demede gitmem madem bişey demiyorsunuz eşimle aramı bozmasına alın sizede tavır gelmiyorum evinize.

geçen günde yeni bi şeker çıkmış ondan gördüm kp baba bulursan marketlerde dolaşırke alır mısın bana dedim tamam dedi neyse görümcemde var galiba onlardan bizde bayramda almıştık heralde dedi kalktı gitti elinde bi poşetle geldi varmış o oturma kapısının orda ben koltuktayım biraz mesafe var yani aramızda ordan bikaç şeker attı bana ses çıkarmadım eve gidioruz eşimle kardeşin başına çal dermiş gibi tepeme tepeme attı şekerleri insan gelir konuşmasın yine yanıma bırakır şekerleri hepinizin eline verdim dedim o da dio ki istedin bak varmış hemen kalktı aldı geldi sende sinir olcak yer arıosun dio
gerçekten öle mi yapıorum acaba bi kere zıt gittik die yaptıkları gözümemi batıo bana mı ters gelio

Her yaptığı batıyo olabilir canım samimiyet dozunu ayarlamada sıkıntısı olabilir görümcein.aynı şeyi yakın bir dostunun kardeşinin yaptığını düşün batmazdı gözüne

gerçekten öle böle değil canım kv uğraşmak istemio dinlemio çünkü kadın hasta zaten ne arasan var kp çıtını çıkarmıo takmamaya çalışıorum ama sinir oluyorum kv gitmedim bu sefer ona eziyet oluo biz evde yapar yeriz gelmeyelim diorum hergün bizim eve yemek taşıo kadıncaz onuda denedik yani
o 8de falan işten gelio o gelmeden önce çıkmaya çalışıoruz ordan mümkün olduğunca denk gelmioruz yani hafta sonları gitmioruz zaten

Her yaptığı batıyo olabilir canım samimiyet dozunu ayarlamada sıkıntısı olabilir görümcein.aynı şeyi yakın bir dostunun kardeşinin yaptığını düşün batmazdı gözüne

belkide canım ya bilmiorum (

biz almayı düşünüyoruz bakıoruz bi taraftan o da emlakçıda çalışıo bi ev bulmuş utanmadan aradı beni iş yerinden bi ev buldum baksana internetten dio utanmadan eşimi aramış sonra onada demiş çıkışta baktık eve sonra kv geçtik ben mutfakta sofra hazırlıyoruz gelmiş bana beğendin mi güzeldi demi falan dio hiç ses çıkarmadım
acaba yine bana yanaşıp bişeyler mi koparmaya çalışıo benden

Öyle görümce düşman başına.. Aranızın bozulcağını bilerek nasıl böyle bir sey yapabilir aklım almıyor.. O sana dost olsaydı, abisinin sigara konusundaki rahatsızlığının buraya kadar geldiğini söyler ve o tek sigara sır gibi kalırdı.. Eşinde de hata var, sizi böyle karşı karşıya getirmesi yanlış. Bence mesafeyi hiç bozma görümceyle.. hatasını anlasın. Cahillik, hainlik bu.

Kız yok yaaa:) çocuk işte aklı sıra hatasının farkına varmış yardım etmeye çalışıyo kafasına göre:) sen büyüklük yap git bak sağol falan de beğenmezsen oturmazsın bağlayamazlar ya seni oraya

görümceniz zaten hatı ona hak vermıyorumkı :) sadece esınızden saklamasaydınız hiç diyorum.

gittik baktık zaten cnm da pahalı geldi bize biraz
hatasının farkına varmış olsa gelir özür dilerdi hala uğraşmaya devam etmezdi

amin canım Allah düşman başına vermesin
o da evlenicek el içine karışıcak ben o zaman görücem onu

gorumceniz bir tuhaf ama ben esinizle aranizdaki muhabbeti daha tuhaf buldum cocukmusunuz siz sigara icip icmeyeceginize kendiniz karar veremiyormusunuz esiniz size sigara icmeyeceginizi emrediyor siz ergen gibi gizli sakli sigara iciyorsunuz ama gorumcenizin yaptigina sasiriyorsunuz daha neler okuyacagim burada acaba..

eşim sigarayı sevmio ve istemio bende haftada ya da ayda bir de olsa keyif sigaramdan vazgeçmek istemiorum şimdi sırf bunun yüzünde eşime söleyip huzursuzluk mu çıkarıyim aramızda
görümcemin yaptığına şaşırırım tabikide 4sene sesi çıkmadı ya baştan tavrını alıcaktı ya da susucaktı

siz kaynvldenzle birlikte içmediniz mi sigarayı bana tuhaf geldi görümcenizin yaptığıda çocukça birşey hem kardeşiyle hemde annesiyle aranız iyi olduğundan kıskanma durumu yaşanmış olabilir.Eşinizinde kızdığını bildiği için çekip göndermiştir aklınca gözüne girmek için

eşinin görümcene tembih ettiğini sanmıyorum....
tamamen görümcenin işgüzarlığı...
hiç muhatap olup da sorma neden yaptın diye...
gün gelir işi düşer...o zaman kafasına donk diye indirirsin lafı...

amin canım Allah düşman başına vermesin
o da evlenicek el içine karışıcak ben o zaman görücem onu

Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz zaten.. 20 yaşında, çocuk da değil. Bende bile nefret uyandırdı.. Uzak tut evinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…