Küçülsün de cebinize girsin. Ergenliğe yeni mi giriyor bu kız? Yok artık. Çocukluktan cahillikten falan değil bu, direkt kötülük olsun diye yapmış. Kıskanıyordur belki.
Küçük ve cahil kız işte.. Onu eğitmesi gerekenler eğitmemiş annesine o.. Diyor kimse ağzının üstüne çakmıyor iki tane sıra size gelmiş heralde.okuyamadım canım tamamını
Peki kv den sormuyor mu ne var aranızda niye tartışıyorsunuz diye.Ben olsam kv demin yanında konuyu açarım aramızı açmaya çalıştı böyle böyle yaptı derim görümcemde ordayken.Herkes bilsin ne yaptığını.Başka mevzularda kızmazlar belki ama bu kızılmayacak bir mevzu değil.
Demekki bişey demiyorlar kızlarına ki bu kadar sürdürebiliyor bu bacaksız görümcen bu mevzuyu.Ayy kusura bakma ama çok sinir bozucu hakikaten.Bence iyi yapıyorsun muhattab olmamakla.Ben olsam kv demede gitmem madem bişey demiyorsunuz eşimle aramı bozmasına alın sizede tavır gelmiyorum evinize.
Her yaptığı batıyo olabilir canım samimiyet dozunu ayarlamada sıkıntısı olabilir görümcein.aynı şeyi yakın bir dostunun kardeşinin yaptığını düşün batmazdı gözüne
biz almayı düşünüyoruz bakıoruz bi taraftan o da emlakçıda çalışıo bi ev bulmuş utanmadan aradı beni iş yerinden bi ev buldum baksana internetten dio utanmadan eşimi aramış sonra onada demiş çıkışta baktık eve sonra kv geçtik ben mutfakta sofra hazırlıyoruz gelmiş bana beğendin mi güzeldi demi falan dio hiç ses çıkarmadım
acaba yine bana yanaşıp bişeyler mi koparmaya çalışıo benden
Eşim sigaranın paketine bile dokunmaz tiryakisi olsam sölerim zaten ama benim içtiğim anca arkadaşlarımla kahvaltıdan yemekten sonra ya da kahvenin yanında bitane
Yaptığımın yine doğru olduğunu savunmuyor ama onunyaptığı da hiç doğru değil bana deseydi abim istemio bana sorarsa bende yalan söyleyemem içiceksen bile benim yanımda içme deseydi amenna ama 4seme ses çıkartma şimdi böle yap olmazzz
Kız yok yaaa:) çocuk işte aklı sıra hatasının farkına varmış yardım etmeye çalışıyo kafasına göre:) sen büyüklük yap git bak sağol falan de beğenmezsen oturmazsın bağlayamazlar ya seni oraya
Öyle görümce düşman başına.. Aranızın bozulcağını bilerek nasıl böyle bir sey yapabilir aklım almıyor.. O sana dost olsaydı, abisinin sigara konusundaki rahatsızlığının buraya kadar geldiğini söyler ve o tek sigara sır gibi kalırdı.. Eşinde de hata var, sizi böyle karşı karşıya getirmesi yanlış. Bence mesafeyi hiç bozma görümceyle.. hatasını anlasın. Cahillik, hainlik bu.
gorumceniz bir tuhaf ama ben esinizle aranizdaki muhabbeti daha tuhaf buldum cocukmusunuz siz sigara icip icmeyeceginize kendiniz karar veremiyormusunuz esiniz size sigara icmeyeceginizi emrediyor siz ergen gibi gizli sakli sigara iciyorsunuz ama gorumcenizin yaptigina sasiriyorsunuz daha neler okuyacagim burada acaba..
amin canım Allah düşman başına vermesin
o da evlenicek el içine karışıcak ben o zaman görücem onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?