sen ses çıkartmıo musun canım benim damarma bascak bişey söledi mi ortalığa atıorum lafı yapıştırıorum ister kv olsun ister kp ister eşim
eşim kızıo çocuk gibi iddalaşma die ezdiremem kendimi hiç kimse kusura bakmasın o çocuksa bende çocuğum aramızda topu topuna 4yaş var
Ya cok yüz goz olmak istemiyorum. Küçük diye ses etmiyorum ama yılanın basını küçükken ezmek gerek. Hele biraz geçsin tek derdim kendimi ezdirmemek. Seninki gene sana zamanında cok muhtaç olmus benimki kıl aldırmıyor burnundan. Burnu yere düşse eğilip almazlardan. Bugün tekrar kocama konuşmaya çalıştım ama yok dinlemiyor bile benim yüzümden mis ben oyle anılıyormuşum her şey mukemmelmis. Benim de erkek kardeşim var karısı var biz gelini el üstünde tutuyoruz teşekkürler ediyoruz kardeşimize baktığı icin yemek yapıp kadınlık yaptıgı icin uzak duruyoruz onlar bizimle zaman geçirmek istiyor dibimizden ayrılmıyor belki bizim geline de sorsan o da dert takınır ama hadsizlik terbiyesizlik yapmıyor kimse. Sence vende mı cevap vermeliyim kafam cok karışık. Benim gorumce feci dedikodu yapar ama bana asla. Tüm mahallenin haberi ondadir. Ama bana asla bu konuda yanaşmaz. Bi de alışveriş hastası ha bire alışveriş yapsın çarşı pazar gezsin
yüz göz olma zaten canım onlarla uğraştıkça cvp verdikçe onları taktığımızı düşünüp daha çok mutlu oluolar istedikleri gerçekleşio die o yüzden en iyisi umursamıo gibi davranmak ki kudursunlar
eşlerimizde kardeşleri die bişey demiolar ama biraz objektif olmaları lasım
eğer bişey dersede kendini ezdirme yoksa arkası kesilmez
iyi ki kızlar sizlerle tanıştım. kafam rahatladı walla.. çok haklısın sbry ben cevap verdikçe astarı istenecek hiç gerek yok ama gelinim olursa ileride kesinlikle böyle olmayacağım kısmetse önümüzdeki ay işe de başlayacağım biraz olsun nefes alırım diye düşünüyorum..
valla bu konuyu bikaç kere açmayı düşünüp vazgeçtim çok büyük dert değil ama aklıma geldikçe o şahsı gördükçe sinirlerim tepeme çıkıo
kısaca anlatıyim konuyu eşimle konuşurken nişanlıyken falan arada sigara kullanıodum 1paket 1ay mesela bağımlısı deildim canım ister yakardım bitane yeri gelir 1hafta aramazdım keyiftendi benimkisi bunu eşimde biliodu o zamanlar o kullanmadığı için zaten keyfiyen içiosun tamamen bırak diodu neyse evlendik kesin bi şekilde artık içme demeye başladı baktım sürekli söleniyo tamam bıraktım dedim çok içmiodum zaten dediğim gibi bu arada onun bütün sülalesi ailesi herkes biliodu arada yine içtiğimi
ne olduysa mart ayında oldu bi gün kalktım kahvaltıya kayındeme gittim eşim işteydi oturduk ettik sigara uzattı al karşılıklı keyif için içelim dedi kahvelerimizide yaptık görümcem falanda vardı akşam oldu eşim geldi eve geçiyoruz sen bugün benim istemediğim bişey yaptın mı dedi. dedim o nerden çıktı bütün gün annenleydim o nerden çıktı dedim giderken marketten bi paket sigara alalım mı demesin mi ben nolduğumu şaşırdım diorum kendi kendime evdeki paketimi falan yakaladı heralde
neyse eve geldik bu birini aradı at resmi dedi bana gösterdi elimde sigara fotografı kim atmış dersiniz bitanecik görümcem nasıl şol oldum hayır yani 4senedir bilio zaten bi anda noldu da böle yaptı hiç anlamadım küçükde değil 20yaşında ben bi şekilde eşime açıklama yaptım bidaha istemiorum dedi kapandı konu o günden beri görümcemle konuşmuoruz mecburiyet dışında ondan sonra bana yaptıklarıda bitmedi bi anda nolduda bana bu kadar düşman oldu anlayamıorum hergün yüz yüze bakıorus ama yüzünü bile görmek istemiyorum artık
Canım bende sigara içiyorum hemde liseden beri. Bir paket 2-3 gün gidiyo ancak. Nişanlanmadan önce eşim evlenince bir daha görmücem sigara içtiğini nefret ediyorum kokusundan dedi. Ama ben bir türlü bırakamadım hala gizli gizli içiyorum. Kayınvalidem görümcem kendi annem herkes biliyo ve asla söylemezler. Birgün kayınvalidemle eşimin arkadaşının annesine oturmaya gittik ee tabi ordada içtik. Arkadaşının kız kardeşleri abilerine söylemişler. O salakta benim eşimi arayıp üstüne ne vazifeyse eşime söylemiş. Eşimde ben içtiğini biliyorum sanane demiş sağ olsun. Bana sordu içmedim dedim:18: Ama hala arada içtiğini biliyorum deyip duruyoYanında çıkarıpta içiyorum evet diyemiyorum. Benim eşim o gün ablasına sormuş içti mi orda diye. Yazık kız tam namaza durcakmış yemin ettirmiş bi de o anda bile söylememiş aramız bozulmasın diye. Senin görümcen sizi kıskanıyo bence onun için yapmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?