kk dan akıl istiyorum

Ya cok yüz goz olmak istemiyorum. Küçük diye ses etmiyorum ama yılanın basını küçükken ezmek gerek. Hele biraz geçsin tek derdim kendimi ezdirmemek. Seninki gene sana zamanında cok muhtaç olmus benimki kıl aldırmıyor burnundan. Burnu yere düşse eğilip almazlardan. Bugün tekrar kocama konuşmaya çalıştım ama yok dinlemiyor bile benim yüzümden mis ben oyle anılıyormuşum her şey mukemmelmis. Benim de erkek kardeşim var karısı var biz gelini el üstünde tutuyoruz teşekkürler ediyoruz kardeşimize baktığı icin yemek yapıp kadınlık yaptıgı icin uzak duruyoruz onlar bizimle zaman geçirmek istiyor dibimizden ayrılmıyor belki bizim geline de sorsan o da dert takınır ama hadsizlik terbiyesizlik yapmıyor kimse. Sence vende mı cevap vermeliyim kafam cok karışık. Benim gorumce feci dedikodu yapar ama bana asla. Tüm mahallenin haberi ondadir. Ama bana asla bu konuda yanaşmaz. Bi de alışveriş hastası ha bire alışveriş yapsın çarşı pazar gezsin

yüz göz olma zaten canım onlarla uğraştıkça cvp verdikçe onları taktığımızı düşünüp daha çok mutlu oluolar istedikleri gerçekleşio die o yüzden en iyisi umursamıo gibi davranmak ki kudursunlar
eşlerimizde kardeşleri die bişey demiolar ama biraz objektif olmaları lasım
eğer bişey dersede kendini ezdirme yoksa arkası kesilmez

iyi ki kızlar sizlerle tanıştım. kafam rahatladı walla.. çok haklısın sbry ben cevap verdikçe astarı istenecek hiç gerek yok ama gelinim olursa ileride kesinlikle böyle olmayacağım kısmetse önümüzdeki ay işe de başlayacağım biraz olsun nefes alırım diye düşünüyorum..

iyiki bizde seninle tanıştık canım :)
sende vede onunla beraber misin ayyy ben öle olsam o da bende dayanamam yolarız birbirimizi ben akşamdan akşama 1saat görmeye tahammül edemiyorum başla canım işe kafan rahatlar uğraşıcak bişeyler bulursun kendini yeni çevre edinirsin

Canım bende sigara içiyorum hemde liseden beri. Bir paket 2-3 gün gidiyo ancak. Nişanlanmadan önce eşim evlenince bir daha görmücem sigara içtiğini nefret ediyorum kokusundan dedi. Ama ben bir türlü bırakamadım hala gizli gizli içiyorum. Kayınvalidem görümcem kendi annem herkes biliyo ve asla söylemezler. Birgün kayınvalidemle eşimin arkadaşının annesine oturmaya gittik ee tabi ordada içtik. Arkadaşının kız kardeşleri abilerine söylemişler. O salakta benim eşimi arayıp üstüne ne vazifeyse eşime söylemiş. Eşimde ben içtiğini biliyorum sanane demiş sağ olsun. Bana sordu içmedim dedim:18: Ama hala arada içtiğini biliyorum deyip duruyo Yanında çıkarıpta içiyorum evet diyemiyorum. Benim eşim o gün ablasına sormuş içti mi orda diye. Yazık kız tam namaza durcakmış yemin ettirmiş bi de o anda bile söylememiş aramız bozulmasın diye. Senin görümcen sizi kıskanıyo bence onun için yapmıştır.

Benimde bütün herkes bilio eşim dışında tabi
Bi paket alırım sürünür cebimde arkadaşlarımla kahvaltıya gideriz kahve yanına yakar bitanesi öle yakarım bende keyiften yani
Şimdiye kadar ablalık yaptım ben ona abla bile demez adımla hitap eder bundan sonra görsün bakalım yengeligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…