- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Nedense BDV nin eski tadı yok.BenIpek bu sene oda siyasete çok yazıyor
o doğum yaptı ve kayboldubir zamanlar bir @pembe30 gibi biri vardı siyasette.
Noldu ona?
evet bazen BDV de konu oluyor, o sıra seninle siyasette yazışıyoruz falan çağırasım geliyor seni ama konu dışı olur da ban yerim diye yazamıyorum siyasete. Aslında bu tür şeyler es geçilmesi lazım. Daha önce BDV de bir konuda uzun zamandır görmediğim birine hal hatır sorduğum için ban yemişliğim var konu dışı mesaj diyeBen baska bolumlere kirk yilda bir giriyorum zaten siyaset mudavimiyim
annaaaa bilmiyordum.o doğum yaptı ve kayboldu
Ben fetihcenin o oldugunu dusunuyorum. Ucuzleri olacakti esi de polisti. Fetihcenin de esi polis ucuzleri varbir zamanlar bir @pembe30 gibi biri vardı siyasette.
Noldu ona?
aa ciddenmi. bak bu kadar tesadüf olamaz. o bence o zamanBen fetihcenin o oldugunu dusunuyorum. Ucuzleri olacakti esi de polisti. Fetihcenin de esi polis ucuzleri var
Olabilir benziyor tarzları. Pembe çok fena agrasifti.Ben fetihcenin o oldugunu dusunuyorum. Ucuzleri olacakti esi de polisti. Fetihcenin de esi polis ucuzleri var
Cagir kiz ozel mesaj yaz. Burda aslinda konu disina ban yok pek. Biraz daha rahatizevet bazen BDV de konu oluyor, o sıra seninle siyasette yazışıyoruz falan çağırasım geliyor seni ama konu dışı olur da ban yerim diye yazamıyorum siyasete. Aslında bu tür şeyler es geçilmesi lazım. Daha önce BDV de bir konuda uzun zamandır görmediğim birine hal hatır sorduğum için ban yemişliğim var konu dışı mesaj diye. Bazen enteresan konular çıkıyor BDV de.
Sorucam sorucam hep unutuyorumaa ciddenmi. bak bu kadar tesadüf olamaz. o bence o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?