- 20 Mart 2008
- 142.032
- 214.094
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
@mervecik01 vardı bi ara
Saraylim vardı ya nolur döön sarayliim
((
themis1990 yercekimli karanfil 1Sen Ausencia parkon office kadesa cimcimegfb Mune ema1 @BenIpek @Saksi_Degilim_Ben HanimKelesimiGetir O okypete Chess
Beni beğenmiyür müsün
Beni beğenmiyür müsünBen hep siyasetteydim zaten,başka bölümlere pek takılmıyom
Xmas Tatili güzel bişey ya,kışın ortasında bir hafta-on gün(kaç gün sürüyoduBen KK ye takilmiyorum desem. Bu ara xmas tatili takiliyorum oyle.
Daha fazla cool olursan begenebilirim belkim.
Xmas Tatili güzel bişey ya,kışın ortasında bir hafta-on gün(kaç gün sürüyodu) yatış oh mis
Uuuu beybi coolluk benden sorulur
Üyeliğimin ilk zamanları ben ve birkaç üye dışında pek uğrayan olmuyordu. Şimdilerde ise Bdvyi sollar vaziyette fakat benim pek yazasım yok.
Bende aklıma gelen müdavimleri yazayım. :))
O okypeteChess olivia -mai- @NancyFr K kararsiz_2013 yercekimli karanfil VEdeBU cognitive Ausencia office Mune @Sephoraa marilyn monroe 1Sen Misty Day @Allium Sativum ema1 Saraylim themis1990 _MedceziR_ A atlantistengelenkadin L lamelifAmine @2KediAnnesi HanimKelesimiGetir @_asmunikal_ @PrezentabLkonteS kadesa
Huuh bu isimler şimdilik aklıma gelenler dahası da var yani...
Üyeliğimin ilk zamanları ben ve birkaç üye dışında pek uğrayan olmuyordu. Şimdilerde ise Bdvyi sollar vaziyette fakat benim pek yazasım yok.
Bende aklıma gelen müdavimleri yazayım. :))
O okypeteChess olivia -mai- @NancyFr K kararsiz_2013 yercekimli karanfil VEdeBU cognitive Ausencia office Mune @Sephoraa marilyn monroe 1Sen Misty Day @Allium Sativum ema1 Saraylim themis1990 _MedceziR_ A atlantistengelenkadin L lamelifAmine @2KediAnnesi HanimKelesimiGetir @_asmunikal_ @PrezentabLkonteS kadesa
Huuh bu isimler şimdilik aklıma gelenler dahası da var yani...
Tesekkür ederim
Eh sende fena degilsin iste
Yok dogruyu söylemek gerekirse sende güzelyorumlar yaziyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?