ŞenizArkadaşlar, KK ne sonsuz teşekkürler, ateş ölçme yöntemini buradan öğrendim ve adetten sonraki 1 hafta boyunca ölçtüm hep 36.2 idi bir gün 36.4 idi ve eşimle denedik işte bugun 27.günüm ve evet 2. gebelik başlamış,, dün 1 test aldım ve 3 kere de idrar alamadım(bu arada tuvaletimin gelmesini bekledim vs.) 4.de testi yaptım ve negatif çıktı," bir daha test yapmayacağım adetim gecikmeden"dedim.banyodaki çöp kutusuna attım. gece tuvalete girdim ve çöpün kapağını açınca ne göreyim benim test hafifte olsa pozitif çıkmış.kötü bir şey ama onu çöpten aldım ve sevindim sevindik eşimle... ayrıca eşim aa bu silik değildir dedi ama ben KKden öğrendiğim bilgilere dayanarak(bir mesajda bir arkadaşın silik çıkmıştı ama gebe idi 2gün sonra yaptıgında net sonuç vardı) tamamdır dedim. Ve kutladık. Darısı başınıza tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar inş.
Ben de buradan öğrendim, adetin ilk gününden ateşini ölçersen her ay düzenli olarak yumurtlama gününü bulabilirsin diyordu. Ben adetim bitti her akşam koltukaltımdan ateşimi ölçtüm 8.gün 9. gün 10. gün... 36.2 idi ateşim ve 13.gün 36.4 tü deneik ve oldu. hatta merak ettim 14 ve 15 günlerde ateşimi ölçtüm ama hemen belli oluyor yine 36.2 idi. Yani sanırım o gün benim için doğru günmüş.
sibelcim ben yumurtlama günümü anlıyorum çünkü benim çok tuhaf bir kasık karın ağrım oluyor.ben bu ağrının yumurtlama olduğunuda bebeği olmayan bi abla vardı onlar sürekli doktora gidiyorlar ve tedavi görüyorlardı ondan öğrenmiştim çok önceden.ve bizde o günler birlikte olmaya olmaya çalışıyoruz.inş.faydası olur.10 şubat adet günüm inş.olmamsenağlamasenağlama
ŞenizArkadaşlar, KK ne sonsuz teşekkürler, ateş ölçme yöntemini buradan öğrendim ve adetten sonraki 1 hafta boyunca ölçtüm hep 36.2 idi bir gün 36.4 idi ve eşimle denedik işte bugun 27.günüm ve evet 2. gebelik başlamış,, dün 1 test aldım ve 3 kere de idrar alamadım(bu arada tuvaletimin gelmesini bekledim vs.) 4.de testi yaptım ve negatif çıktı," bir daha test yapmayacağım adetim gecikmeden"dedim.banyodaki çöp kutusuna attım. gece tuvalete girdim ve çöpün kapağını açınca ne göreyim benim test hafifte olsa pozitif çıkmış.kötü bir şey ama onu çöpten aldım ve sevindim sevindik eşimle... ayrıca eşim aa bu silik değildir dedi ama ben KKden öğrendiğim bilgilere dayanarak(bir mesajda bir arkadaşın silik çıkmıştı ama gebe idi 2gün sonra yaptıgında net sonuç vardı) tamamdır dedim. Ve kutladık. Darısı başınıza tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar inş.
hayırlı olsun arkadaşım , bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah, bende buay ateş ölçme yöntemini uyguladım,, benim sürekli değişiyo 35,2 - 35,7 arası adetimden 5-6 gün sonra 36,1 e çıktı , o günmüydü bilmiyorum ,çünkü hs.larıma göre daha 9 gün vardı yumurtlama dönemine,belkide erken gerçekleşmiştir, 9 şubat hastalanma günüm heyecanla bekliyorum , hayırlısı artık
tebrikler canım bende 2 aydır ısı takibi yapıyorum reglime 3 gün kaldı ısım 36.5 sabitleşti inşallah bende isteyen herkesde hamile kalır aminEvet arkadaşlar, test doğru çıktı ve çok daha belirgin. Darısı başınıza.:dance:
Evet arkadaşlar, test doğru çıktı ve çok daha belirgin. Darısı başınıza.:dance:
meldek canım seninle günlerimiz aynı benim 9 veya 10 şubat adet günüm ve inş olmayız diye diyorum
canım öncelikle bebişin hayırlı olsun... birşey sormak istiyorum adet günün kaç gün geçmişti test yaptıında bi söylermisin.... bende ona göre beklicem ondan soruyorum normalde yarın olmam gerekiyoo... bende sen gibi sabırsızlanıyorum aama sanırım beklemek zorundayım:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?