kk hanimlarindan yardim...

glsmn

ツ ∞ ♥ ツ ∞ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
4.278
14
116
Ankara
kizlar herkeze merhaba öncelikle
Konuyu buraya açtım çünkü bunu tanidigim bi yakinim icin yapiyorum
Sizlere cok teşekkür ediyor yakinim simdiden bende ediyorum
Konu su, bir magza açılacak bebek cocuk giyim uzerine ama bu magzaya isim bulamıyoruz
Sizlerin her soyledigini iletecegim yakinima
Aslinda onun istedigi ve düşündüğü iki kelimelik birsey 2. Kelimesi cunyir olsun diyor ama tabi hersey olabilir tek kelimede 2 kelimede olur eski adi pembe prenses olan bu magzaya isim ariyoruz pembe prenses sadece kiz cocuklarina hitap ediydormus gibi oluyor ama erkek kiz karisik cocuk grubuna giren her yasta giyime hitap eden bir magza bu

Bebek Firarda

şirinlerin gardolabı , şirinlerın dünyası yada cünyır şirinler olsun amblemde şirinenin ve şirinın resmı olsun fikrimce :)

ya da Junior Firarda bence çok tatlı olur

Olabilir valla..

Ama bence şöyle cama tatlı haylaz yaramaz kız ve erkek bebeklerin tatlı resimlerinden koyup üstünede bebek firarda yazılsa çok dikkat çeker hı..

Anam bebek olup firar edesim geldi o derece yani

Kizlar hepsikçok guzel hepsini not aldim
Benim aklimada cicili bicili
Pembemavi
Turkuaz falan geldi

Baby Store,Puffy Baby, Karamela , Bebeğin Dünyası, Baby City, Be- Be- Ron, Pikinini, Gözbebeği, Adım Adım, Şımarık Çocuk Giyim, Ninni Baby, Bebeko Bebe, aklıma bunlar geldi :)

Baby Store,Puffy Baby, Karamela , Bebeğin Dünyası, Baby City, Be- Be- Ron, Pikinini, Gözbebeği, Adım Adım, Şımarık Çocuk Giyim, Ninni Baby, Bebeko Bebe, aklıma bunlar geldi :)

Be-beron cok guzelmisssss .d
0 -16yas giyim olcak

benim aklımmada masallar diyarı
rengarenk
şıkırşıkır
cümbüş
falan geldi nasıl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…