KK Hatunları ile her telden.Hadi sohbet köşemize..

ah bacım can çıkarda huy çıkmaz diye bi söz var işte.insan bi anda değişemiyoki.bende istiyomda .....

kız ne olacak karı birkere kıskanç baktı kendinden güzel biri ee zoruna gitti tabiki :))))))))[/QUOTE]

:)) canm bi de bu tek gelindi tahtı elinden alındı olarak düşünüo heralde

kız ne olacak karı birkere kıskanç baktı kendinden güzel biri ee zoruna gitti tabiki :))))))))

:)) canm bi de bu tek gelindi tahtı elinden alındı olarak düşünüo heralde[/QUOTE]

ee canım ozaman sende bu tahtın keyfini sür gitsin:)))))))))))))))))))))

neye gülüyom biliyonuz mu ceyda yazmış ya bak hele zilliye diye
ceyda ne zilliis bacım cadoloz cadoloz

benm 2 tane de görümcem var birinin sesi çıkmıo iyi biri cazgır ama bana zararı yok

neye gülüyom biliyonuz mu ceyda yazmış ya bak hele zilliye diye
ceyda ne zilliis bacım cadoloz cadoloz

ivitt zilli cadaloz.. cadolozun bi üst modeli oluyo
oo işin daha da zor bacım

kız görümceler iyidir eltilere göre kuyruguna basmazsan sana hırlamazlar oyüzden şanslısın :)))))))

görümceler benden ufak, ben yenge olduğumdan dolayı saygıyı bozamıyorlar. zaten en büyüğüyle aram çok çok iyi. ortanca az buçuk arıza çıkarıyo arada ergenlikten dolayı. en küçüğü ise zaten zararsız, etkisiz eleman

süpermiş vallaaaa

benm 2 tane de görümcem var birinin sesi çıkmıo iyi biri cazgır ama bana zararı yok

aman kız yaklaştırma yanınaa
aman sana zararı olmasında

he doğru bacım...
ceyda yine pike mi bakıyon kız

ayyy keremce hiç sorma bacım stresten kararsızlıktan ölcemm off.. evi yapılmış alsaydım keşke yaa.. nereye ne yaptıracağıma karar veremiyorum sinir oldum yaa :84:

süpermiş.cadoloz terfi edince zilli oluyo yani

aman kız yaklaştırma yanınaa

ayyy keremce hiç sorma bacım stresten kararsızlıktan ölcemm off.. evi yapılmış alsaydım keşke yaa.. nereye ne yaptıracağıma karar veremiyorum sinir oldum yaa :84:

bacım evi aldın ya gerisi hallolur merak etme...yardımcı olabileceğimiz konular varsa fikir verebiliirz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…