- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
iyi bari en azından bu dafa görmeyeceksinyaza kadar da bi çare düşünüürz artık
canım sana daha önce de demiiştim sende gel bugunden sonra takma diye ama yapapm demiştişn yapacaksın bacım takmayacaksın yoksa başkaları yüzünden neden sen üzülesünki
değilmi ama
bak yine beni ata sözleriyle başlatma hatırlarsan::)))))))))))))))))))))))99999999
kız ne olacak karı birkere kıskanç baktı kendinden güzel biri ee zoruna gitti tabiki :))))))))
ceyda senin eltin var mı
:)) canm bi de bu tek gelindi tahtı elinden alındı olarak düşünüo heralde
ah bacım can çıkarda huy çıkmaz diye bi söz var işte.insan bi anda değişemiyoki.bende istiyomda .....
eltim yok canım.. tek gelinim ben. onun yerine bolca görümce var
eltim yok canım.. tek gelinim ben. onun yerine bolca görümce var
neye gülüyom biliyonuz mu ceyda yazmış ya bak hele zilliye diye
ceyda ne zilliis bacım cadoloz cadoloz
kız görümceler iyidir eltilere göre kuyruguna basmazsan sana hırlamazlar oyüzden şanslısın :)))))))
bazı görümceler 10 eltiye bedel canım
ama neyseki benim görümcem çok iyi.melek gibi valla
benm 2 tane de görümcem var birinin sesi çıkmıo iyi biri cazgır ama bana zararı yok
e işte bak ne diyorum kuyruguna basmayacan ozaman rahat yaşarsın
neye gülüyom biliyonuz mu ceyda yazmış ya bak hele zilliye diye
ceyda ne zilliis bacım cadoloz cadoloz
oo işin daha da zor bacım
kız görümceler iyidir eltilere göre kuyruguna basmazsan sana hırlamazlar oyüzden şanslısın :)))))))
ivitt zilli cadaloz.. cadolozun bi üst modeli oluyo
görümceler benden ufak, ben yenge olduğumdan dolayı saygıyı bozamıyorlar. zaten en büyüğüyle aram çok çok iyi. ortanca az buçuk arıza çıkarıyo arada ergenlikten dolayı. en küçüğü ise zaten zararsız, etkisiz eleman
benm 2 tane de görümcem var birinin sesi çıkmıo iyi biri cazgır ama bana zararı yok
aman sana zararı olmasında
he doğru bacım...
ceyda yine pike mi bakıyon kız
ivitt zilli cadaloz.. cadolozun bi üst modeli oluyo
süpermiş.cadoloz terfi edince zilli oluyo yani
görümceler benden ufak, ben yenge olduğumdan dolayı saygıyı bozamıyorlar. zaten en büyüğüyle aram çok çok iyi. ortanca az buçuk arıza çıkarıyo arada ergenlikten dolayı. en küçüğü ise zaten zararsız, etkisiz eleman
aman kız yaklaştırma yanınaa
ayyy keremce hiç sorma bacım stresten kararsızlıktan ölcemm off..evi yapılmış alsaydım keşke yaa.. nereye ne yaptıracağıma karar veremiyorum sinir oldum yaa :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?