KK Hatunları ile her telden.Hadi sohbet köşemize..

canım ev mi aldın hayırlı uğurlu olsun güle güle huzurla oturun inş

bacım evi aldın ya gerisi hallolur merak etme...yardımcı olabileceğimiz konular varsa fikir verebiliirz canım

mutfak dolabına karar verdim gibi.. şimdi de banyoda takıldım off onun için de foto eklicem, başlık açıcam bi. ekleyince veririm linki sağol gülüm

canım ev mi aldın hayırlı uğurlu olsun güle güle huzurla oturun inş

aldık kuzumm nihayet.. sağol canım Allah razı olsun. Rabbim herkese nasip etsin inş..

evet canm 2+1 küçük bi ev aldık ama bizimki tamamen bitmişti

biizmki de küçük
80 m2.şimdilik yetiyo.kredi borcu bitsin.tekrar kredi çekip daha büyüğünü almayı düşünüyoz bakalım.oturma odam yatak odam bi de küçük bir odam var.misafir gelse 1 kişiden fazla yatıracak yerim yok.ama evimin içi güzel.gören çok şirin diyo :))

evet mutfak dolabını gördüm.eğer mutfağın büüykse 2.yi yaptır derim.ama küçükse 1.si daha iyi.benim kide 1.si giib.uzunlamasına..L şekli mutfaklara bauılıyom .ama yerim müsait değil

Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin canım. ya geçenlerde bi laf duymuştum du yazcamm.. önemli olan salonların metrekaresi değil, gönüllerin metrekaresidir.. :82: :82: wışşş çok asortik laf hee

bizimki de 105 m2 canm salon geniş biraz mutfak geniş yatak odası ve oturma odası kücücük hele oturma odası tıkış tıkış oldu eşyalarla

hayırlı ugurlu olsun canlarım darısı daha güzellerine inşallah

evet mutfak dolabını gördüm.eğer mutfağın büüykse 2.yi yaptır derim.ama küçükse 1.si daha iyi.benim kide 1.si giib.uzunlamasına..L şekli mutfaklara bauılıyom .ama yerim müsait değil

2. gibi olcak bebemm ama onun kadar L olmaz. Yani yandaki tezgah daha kısa olacak diğerine göre :97:

biz tayinci olduğumuz için yani sürekli taşıncaz öle aman aman eşyalar almadım zarar görcek hep salona vitrin falan almadım sevmiorum zaten evim güzel evimde resimleri vardı evimin bakabilirsiniz

bizimki de 105 m2 canm salon geniş biraz mutfak geniş yatak odası ve oturma odası kücücük hele oturma odası tıkış tıkış oldu eşyalarla

kız 105 m2 epey büyük olması lazım hem de 2+1 benim aldığım ev 95m2 3+1 hem de odaları geniş, mutfağı banyosu falan geniş yani. projeden projeye de fark ediyor tabii

seninki yine büüykmüş benimkine göre.resimlerine bakıcam şimdi
hayırlı ugurlu olsun canlarım darısı daha güzellerine inşallah

amin canım.inşşallah.can saolsun da geriis olur inşallah

biz tayinci olduğumuz için yani sürekli taşıncaz öle aman aman eşyalar almadım zarar görcek hep salona vitrin falan almadım sevmiorum zaten evim güzel evimde resimleri vardı evimin bakabilirsiniz

iyi yapmışsın canım.. eşyaların ziyan olmasın boşu boşuna bakayım evine bacım

Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin canım. ya geçenlerde bi laf duymuştum du yazcamm.. önemli olan salonların metrekaresi değil, gönüllerin metrekaresidir.. :82: :82: wışşş çok asortik laf hee

kız sende varya okuyunca gülmekten öldüm seninki baya asortik olmuş valla bunun orjinali önemli olan işlevi değilmiydi

monarosa benimkine göre baya geniş evin canım.güle güle kullan.hepsi çok güzel.ama tayin işi olunca napıcaksınız bu evi.
ayrıca oturma odam dar diyon bi de ortaya sehba koymuşun bacım.al onu da genişlesin oda:)))

kız sende varya okuyunca gülmekten öldüm seninki baya asortik olmuş valla bunun orjinali önemli olan işlevi değilmiydi

he bacım bu denüşük versiyonu

ya keremce beni bilir diğer topikten.. bende şuan performans düşüklüğü var, sabah 5'lere kadar az mı karnımıza ağrılar girmedi gülmekten di mi kız keremce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…