- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
canım ev mi aldın hayırlı uğurlu olsun güle güle huzurla oturun inş
siz de aldıydınız demi manorasa??
bacım evi aldın ya gerisi hallolur merak etme...yardımcı olabileceğimiz konular varsa fikir verebiliirz canım
canım ev mi aldın hayırlı uğurlu olsun güle güle huzurla oturun inş
evet canm 2+1 küçük bi ev aldık ama bizimki tamamen bitmişti
mutfak dolabına karar verdim gibi.. şimdi de banyoda takıldım off onun için de foto eklicem, başlık açıcam bi. ekleyince veririm linkisağol gülüm
aldık kuzumm nihayet.. sağol canım Allah razı olsun. Rabbim herkese nasip etsin inş..
biizmki de küçük
80 m2.şimdilik yetiyo.kredi borcu bitsin.tekrar kredi çekip daha büyüğünü almayı düşünüyoz bakalım.oturma odam yatak odam bi de küçük bir odam var.misafir gelse 1 kişiden fazla yatıracak yerim yok.ama evimin içi güzel.gören çok şirin diyo :))
biizmki de küçük
80 m2.şimdilik yetiyo.kredi borcu bitsin.tekrar kredi çekip daha büyüğünü almayı düşünüyoz bakalım.oturma odam yatak odam bi de küçük bir odam var.misafir gelse 1 kişiden fazla yatıracak yerim yok.ama evimin içi güzel.gören çok şirin diyo :))
biizmki de küçük
evet mutfak dolabını gördüm.eğer mutfağın büüykse 2.yi yaptır derim.ama küçükse 1.si daha iyi.benim kide 1.si giib.uzunlamasına..L şekli mutfaklara bauılıyom .ama yerim müsait değil
Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin canım. ya geçenlerde bi laf duymuştum du yazcamm.. önemli olan salonların metrekaresi değil, gönüllerin metrekaresidir.. :82: :82: wışşş çok asortik laf hee
bizimki de 105 m2 canm salon geniş biraz mutfak geniş yatak odası ve oturma odası kücücük hele oturma odası tıkış tıkış oldu eşyalarla
seninki yine büüykmüş benimkine göre.resimlerine bakıcam şimdibizimki de 105 m2 canm salon geniş biraz mutfak geniş yatak odası ve oturma odası kücücük hele oturma odası tıkış tıkış oldu eşyalarla
hayırlı ugurlu olsun canlarım darısı daha güzellerine inşallah
biz tayinci olduğumuz için yani sürekli taşıncaz öle aman aman eşyalar almadım zarar görcek hep salona vitrin falan almadım sevmiorum zaten evim güzel evimde resimleri vardı evimin bakabilirsiniz
Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin canım. ya geçenlerde bi laf duymuştum du yazcamm.. önemli olan salonların metrekaresi değil, gönüllerin metrekaresidir.. :82: :82: wışşş çok asortik laf hee
kız 105 m2 epey büyük olması lazım hem de 2+1benim aldığım ev 95m2 3+1 hem de odaları geniş, mutfağı banyosu falan geniş yani. projeden projeye de fark ediyor tabii [/QUOT
canm geniş odalar da var ama oturma odası ve yatak odası küçük
kız sende varya okuyunca gülmekten öldüm seninki baya asortik olmuş valla bunun orjinali önemli olan işlevi değilmiydi
canm geniş odalar da var ama oturma odası ve yatak odası küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?