a.s canım hoşgeldin
konu kaynanalar bacım
üf benmki hiçbişey yapmaz benden bekler hep geçen aradı poğaça yapıodum ben konuşurken poğaça yapıorum anne dedim. oh iyi iyi gelince bize de yaparsın artık dedi çıldırdımmmm söylemesine gerek yok yaparım zaten ben
şaka etmiştir canım alınma boşver...giidnce sende yap da hoşuna gitsin..bi laf var annem hep der
kızım g...t öpmekle ağız mundar olmaz diye.gerçekten doğru söz...
hee doğrudur aklım başımda değil bu aralar zati
kız hala şu kaynanaları bitiremediniz gitti ya ne takıyorsunuz takmayın boş verin gitsin
ben takmıyorum o ne derse tersini yapıyorum tabi kafama uyanlar olursa ayrı okadar oda mutlu bende :)))))))))))))))))))
heeee senin adın boşver kalamardı demiiiiiiunuttuydum
hahahah güzel lafmışşşş
haksızmıyım ama demi yani
evet gerçekten güzel söz...senin eltinle de vardı demi problem.yoksa ben mi yanlış hatırlıyom yoksa canım
haklısın canım...ama işte insan takıyo istemeden..ne varki gelinleri hoş tutsalar şöyle:84:
evet var canm o ayrı bi sorun canm neyseki uzağım
en güzeli ayrı olmak.telefonla arayıp nasılsın iiymiisn demek en iiysi...yakın oldukça fazla yüzgöz oluyo insan.
evet ama tutmazlar işte canım biz kocişleri mutlu edelim yeter :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
biz de telefon olayı da yok canm numarasını bile bilmiorumen güzeli ayrı olmak.telefonla arayıp nasılsın iiymiisn demek en iiysi...yakın oldukça fazla yüzgöz oluyo insan.
evet aslında onada gerek yok arasıra slm yolla yeter
biz de telefon olayı da yok canm numarasını bile bilmiorum
senin eşinde bafralıydı demi ceyda
sen samsun merkezi biliyon mu.gittin mi hiç
ben memnunum kaynanamdaninşallah herkesin de iiy olur.ben alttan almasam şimdiye saç başa girdiydik
geçen doğum günüm yaklaşıyodu dedimki anne bana ne hediye alcan .sana oğlumu verdim daha ne hediyesi dediiiy dedim bende sustum ama dayanamamış almıştı hediye
ben memnunum kaynanamdaninşallah herkesin de iiy olur.ben alttan almasam şimdiye saç başa girdiydik
geçen doğum günüm yaklaşıyodu dedimki anne bana ne hediye alcan .sana oğlumu verdim daha ne hediyesi dediiiy dedim bende sustum ama dayanamamış almıştı hediye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?