KK Hatunları ile her telden.Hadi sohbet köşemize..

a.s canım hoşgeldin
konu kaynanalar bacım

kız hala şu kaynanaları bitiremediniz gitti ya ne takıyorsunuz takmayın boş verin gitsin
ben takmıyorum o ne derse tersini yapıyorum tabi kafama uyanlar olursa ayrı okadar oda mutlu bende :)))))))))))))))))))

şaka etmiştir canım alınma boşver...giidnce sende yap da hoşuna gitsin..bi laf var annem hep der
kızım g...t öpmekle ağız mundar olmaz diye.gerçekten doğru söz...

kız hala şu kaynanaları bitiremediniz gitti ya ne takıyorsunuz takmayın boş verin gitsin
ben takmıyorum o ne derse tersini yapıyorum tabi kafama uyanlar olursa ayrı okadar oda mutlu bende :)))))))))))))))))))

heeee senin adın boşver kalamardı demiiiiiiunuttuydum

evet ama tutmazlar işte canım biz kocişleri mutlu edelim yeter :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ben memnunum kaynanamdan inşallah herkesin de iiy olur.ben alttan almasam şimdiye saç başa girdiydik
geçen doğum günüm yaklaşıyodu dedimki anne bana ne hediye alcan .sana oğlumu verdim daha ne hediyesi dediiiy dedim bende sustumama dayanamamış almıştı hediye

senin eşinde bafralıydı demi ceyda
sen samsun merkezi biliyon mu.gittin mi hiç

evet canım eşim bafra' lı. yazın samsun' daydık canım heryerini gezdirdiler sağolsunlar. Görümcem İlkadım' da oturuyor Ben Atakum' u çok beğendim bi de Amisos Tepesi harikaa

yok canım bizimde iyi çok şukur ben ne dersem yapar ALLAH var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…