KK Hatunları ile her telden.Hadi sohbet köşemize..

kızlar benim de kaynanamla sorun yok o sevio beni ben ona ısınamadım eltimle büyük sorun

evet canım eşim bafra' lı. yazın samsun' daydık canım heryerini gezdirdiler sağolsunlar. Görümcem İlkadım' da oturuyor Ben Atakum' u çok beğendim bi de Amisos Tepesi harikaa

annemde türkiş de oturuyo.atakumdan az ilerde.atakumu da çok iyi bilirim.cumhuriyet lisesi var orda okuduydum çünkü...ilkadımı da biliyom teyzem oturuyo.gençlik parkının orda
samsun çok deişti.Attatürk ve silah arkadaşlarının heykelini yaptılar sahilde.canlı gibi.gezdin mi bilmiyom...Atatürkün şehri samsun.başakanı da yusuf ziya yılmaz..samsunu anlatiiym dedim size
bafraya da gittim pidesi var süperrbafra genelde zengin ilçesi.baya sosyatikler vardı benim zamanımdaşimdi nasıl bilmiyom ama

eltine noliy kızzzz onun ne derdi varmışş nie sorun var aranızda

valla kıskançlık var başka bişey olamaz bakışları hareketleri tavırları eşimi aramalar beni sormamalar.. bide nişanlıyken oturuyoduk görümcemin küçük oğlu var bana gelip sarıldı falan monarosa yengem güzel falan dedi.. ordan bi kısık ses duydum 'çakma yenge diye eltimden tabi çaktırmadım o anda ama o anda anlamıştım ne olduğunu sonrada yıldızımız barışmadı gitti eşim kıskanç olduğunu falan sölüo bilmiorum ya çok da umrumda değil aslında

Son düzenleme:

bacım bu sana taaa nişanlıyken takmış bakasana..çakma yenge falan ne ayıp...sende çakma elti de ona
bencede kıskanıyo seni kesin...o da mı mersinde oturuyo

kız sende salla eltini he de gitsin sen yine bildiğini yap bu kadar kolay:))))))))))))))))))))))

kalamarcım sen bu gidişle hiç yaşlanmazsın valla ne güzel..
hiç bişeyi takmıyon kafana keşke senin giib olsam.insan ne olursa stresten üzüntüden oluyo zaten

sahildeki heykeller ve gemi süper gezdim tabe yafrum kaçar mı heçç pideler kesinlikle meşhur canımmm zati bafra' nın meşhur pidesi. Eşimin bafra' da bi dyaısı var gerçekten çok acayip sosyetikler. Bi düğün yaptılarr ki benim sülalem toplansa öle düğün yapamaz herhall

bak hele zilliyee ya ne alup veremedikleri oluyo hiç aklım almıyo inanın.. ne var sanki adam gibi geçinmeye çalışsa, yok bacım cahillerle uğaşmak zor

bacım bu sana taaa nişanlıyken takmış bakasana..çakma yenge falan ne ayıp...sende çakma elti de ona
bencede kıskanıyo seni kesin...o da mı mersinde oturuyo

yok canm istanbulda oturuo o. yazın yine gelcez bi araya bakalım bekliorum ekşın dolu bi yaz olcak

kalamarcım sen bu gidişle hiç yaşlanmazsın valla ne güzel..
hiç bişeyi takmıyon kafana keşke senin giib olsam.insan ne olursa stresten üzüntüden oluyo zaten

canım sana daha önce de demiiştim sende gel bugunden sonra takma diye ama yapapm demiştişn yapacaksın bacım takmayacaksın yoksa başkaları yüzünden neden sen üzülesünki
değilmi ama
bak yine beni ata sözleriyle başlatma hatırlarsan::)))))))))))))))))))))))99999999

[
bak hele zilliyee ya ne alup veremedikleri oluyo hiç aklım almıyo inanın.. ne var sanki adam gibi geçinmeye çalışsa, yok bacım cahillerle uğaşmak zor [/QUOTE]
canm malesef var bu tip insanlar böyle mutlu onlar fesatlıklarıyla. devam etsin ben de bilirim yapcağımı

Son düzenleme:

ceyda senin eltin var mı

bak hele zilliyee ya ne alup veremedikleri oluyo hiç aklım almıyo inanın.. ne var sanki adam gibi geçinmeye çalışsa, yok bacım cahillerle uğaşmak zor [/QUOTE]

kız ne olacak karı birkere kıskanç baktı kendinden güzel biri ee zoruna gitti tabiki :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…