- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
kalamar doğru söylüo telefonu bırak slm bile yollamıyorum ben
Allah iiyliini versin emi
evet aslında onada gerek yok arasıra slm yolla yeter
kız benimki aranmak istiyo valla, 2 gn aramayınca naz yapıyo çocuk gibinn
kızlar benim de kaynanamla sorun yok o sevio beni ben ona ısınamadım eltimle büyük sorun
kızlar benim de kaynanamla sorun yok o sevio beni ben ona ısınamadım eltimle büyük sorun
evet canım eşim bafra' lı. yazın samsun' daydık canım heryerini gezdirdiler sağolsunlar. Görümcem İlkadım' da oturuyorBen Atakum' u çok beğendim bi de Amisos Tepesi harikaa
eltine noliy kızzzzonun ne derdi varmışş nie sorun var aranızda
kız sende salla eltini he de gitsin sen yine bildiğini yap bu kadar kolay:))))))))))))))))))))))
valla kıskançlık var başka bişey olamaz bakışları hareketleri tavırları eşimi aramalar beni sormamalar.. bide nişanlıyken oturuyoduk görümcemin küçük oğlu var bana gelip sarıldı falan monarosa yengem güzel falan dedi.. ordan bi kısık ses duydum 'çakma yenge2 diye eltimden tabi çaktırmadım o anda ama o anda anlamıştım ne olduğunu sonrada yıldızımız barışmadı gitti eşim kıskanç olduğunu falan sölüo bilmiorum ya çok da umrumda değil aslında
çok da sallamıorum artık ya elti bu olsa nolur olmasa nolur
kız sende salla eltini he de gitsin sen yine bildiğini yap bu kadar kolay:))))))))))))))))))))))
hı işte benim adamım ya böle olacaksın tın olsa ne olur almasa ne olur
annemde türkiş de oturuyo.atakumdan az ilerde.atakumu da çok iyi bilirim.cumhuriyet lisesi var orda okuduydum çünkü...ilkadımı da biliyom teyzem oturuyo.gençlik parkının orda
samsun çok deişti.Attatürk ve silah arkadaşlarının heykelini yaptılar sahilde.canlı gibi.gezdin mi bilmiyom...Atatürkün şehri samsun.başakanı da yusuf ziya yılmaz..samsunu anlatiiym dedim size
bafraya da gittim pidesi var süperrbafra genelde zengin ilçesi.baya sosyatikler vardı benim zamanımda şimdi nasıl bilmiyom ama
valla kıskançlık var başka bişey olamaz bakışları hareketleri tavırları eşimi aramalar beni sormamalar.. bide nişanlıyken oturuyoduk görümcemin küçük oğlu var bana gelip sarıldı falan monarosa yengem güzel falan dedi.. ordan bi kısık ses duydum 'çakma yenge2 diye eltimden tabi çaktırmadım o anda ama o anda anlamıştım ne olduğunu sonrada yıldızımız barışmadı gitti eşim kıskanç olduğunu falan sölüo bilmiorum ya çok da umrumda değil aslında
bacım bu sana taaa nişanlıyken takmış bakasana..çakma yenge falan ne ayıp...sende çakma elti de ona
bencede kıskanıyo seni kesin...o da mı mersinde oturuyo
kalamarcım sen bu gidişle hiç yaşlanmazsın valla ne güzel..
hiç bişeyi takmıyon kafanakeşke senin giib olsam.insan ne olursa stresten üzüntüden oluyo zaten
sahildeki heykeller ve gemi süper gezdim tabe yafrum kaçar mı heççpideler kesinlikle meşhur canımmm zati bafra' nın meşhur pidesi. Eşimin bafra' da bi dyaısı var gerçekten çok acayip sosyetikler. Bi düğün yaptılarr ki benim sülalem toplansa öle düğün yapamaz herhall
bende tahmin ettim zaten ceydadan kaçmaz diyedoğrudur.bende gittiydim 1 2 düğüne bafrada.acayip havalı olduydu yazın gitcen mi samsuna yine
bak hele zilliyeeya ne alup veremedikleri oluyo hiç aklım almıyo inanın.. ne var sanki adam gibi geçinmeye çalışsa, yok bacım cahillerle uğaşmak zor
yok canm istanbulda oturuo o. yazın yine gelcez bi araya bakalım bekliorum ekşın dolu bi yaz olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?