ben geldımm kermece nırdesın
burdayım canım hoşgeldin
eşimden ancak fırsat oldu girmeye .sen nasılsın neler yaptın bugün
ne yapıyım ya hastaydım ruh gıbı dolastım tum gun dun geceden berı hıc uyumuyorum gece saat 5mydı 6mydı ne arkasdımın öldugunu ogrendım zaten yogun bakımdydı krıtıktı durumu ama ınsan yınede umıtlenıyo ıste neyse öldugunu ögrendım moralım bozuk nesem yok bugun bıde defne nın öldugunu ogrenınce
aaa başın saolsun canım..neden öldü genç miydi?
genctı 29yasındayıdaydı trafık yazasından öldu ıkı tanede cook tatlı cocugu vardı kız erkek kız cocugu okadr masum bı kızdıkı ve okadar ıyı okula gıdıyodu ama buyuk ınsan gıbydı aynı ve ıyı bı kızdı oglanda afancanın tekydı allah sabır versın onlara bı ulassam cocuklara elımden gelenı yapcam ınankı gelsın bede kalsınlar bakarım b en onlara verseler
izledinmı bugun muhtesem yuzyılı
bugun hep benım dızıler var cocuklar duymasın muhtesem yuzyıl ve unutulmazz yarın fatma gul var ama bıde vadı var esım vadıyı ızler oturma odasında bende yatak odasında fatmaguluyok canım ben bakmıyom o diziye.çarşamba izlicek bişi olmuyo pek.
yarın fatmagül var neyseki
bugun hep benım dızıler var cocuklar duymasın muhtesem yuzyıl ve unutulmazz yarın fatma gul var ama bıde vadı var esım vadıyı ızler oturma odasında bende yatak odasında fatmagulu
benım sac duzlestırıcım ıyı yapmıyo artık yenı ıstıyorum acık acık soledım ama sewgılıle gunu ıcın deıl hedıye felan alıcak olursan sac duzlestırıcısı al dedım bakalım ben ne alcam hıcde kıyıda param yok bırıktrmeye baslım en ıyısı
Selam kızlar iyi akşamlar.keremce hayırlı olsun...................
ikiz hoşgeldin canım
bende tam sana hoşgeldin yazıyodum canım
Saol teşekkür ederim ikizcim
nasılsın
iyiyim canım çok sağol........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?