KK Hatunları ile her telden.Hadi sohbet köşemize..

ay sevgililer günüyle ilgili bir anımı anlatıcam
yeni evliydik.çalışıyodum o zaman.eşimde beni almaya geldi iş yerine o günde svgililer günüydü elinde bi buket gül.bizim yaşadığımız yerde ilçe.dükkanlarda hep iç içe...eşimin elinde buketi gören esnaf dışarı dökülmüş
ay bi çıktıkki dıları herkes kapıda bize bakıyo.ne oluyo diye şaşırdım birdenbi de sırıtıyolar gerisini siz düşünün..sanki aayıp bişi yaptık.
istanbulda olsa kim bakacak..burda olsa kızla erkeği yanyana görseler ooooo
her sevgililer günümde bu anı gelir aklıma

en atraykyonlu sewgılıler gunu benım ben hedıyesını vermeye gelmıstım ve ogunden sonra hep beraber olduk kactık gıbı bısı oldu hatta bugun sewgılıler gununden konu acıldıda annem bana dıyo sewgılıler gununu unutmam senden dolayı dıe

hoş geldin...................

slm hosgeldınnnnnn
hoşbuldum fıstıklar

kız o ne öyleee maaşallah bi mehter takımı eksik kalmış

hoşgeldin bacım nerelerdesin bakim

hoşbuldum tatlım, valla bugün gezmeye gittik görümcelerimle. çok yorgunum ve uykum var açıkçası. size uğramadan yatmadım bak kıymetinizi bilin Azcık durup yatıcam canım

ne güzel işte 2 önemli günü kutlamış oluyosunuz.bence eşin hiç unutmamalı o günü

kız cyda ben sana bıara kocanla bı fotoda cok guzel cıkmıssınız cok asık bı foto yazmıstım hıc cvp yazmadın ınsan bı tesekkur eder

sağol gülüm bilicem kıymetimi
çok yoğunsun bu aralar ne güzel.keşke bende olsam yoğun.bi insanın her günü mü aynı geçer ya :84:saatlerim bile aynı geçiyo valla
görümcen gitmedi mi ceydacım

evet canım ikizlerim var 6 yaşında birde.5.5 aylık oğlum.aslında hızlılık değil normal 23 yaşında anne oldum.
allah bagıslasın ıkız bakamk zordur ya benım ablamda vardıda cok zorluk cektı bıkere yanına bırısı mutlaka sart tek basına bakmamk nerdeyse ımkansız sen nasıl yaptın varmıydı yanında bırısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…