bebişler nasıl uyudular mı
selam hatunlar....
Selam hatunlar....
hosgeldın ıkız 81 yazmıssın duzcelımısın
evet uyudular.ÇOK ŞÜKÜR İYİLER.bende takılıyorum .kafa dinlemeye çalışıyorum..............
oh iyi iyi.ben eşime hep diyom kerem uyuyunca hayata dönüyom diye
ay sevgililer günüyle ilgili bir anımı anlatıcam
yeni evliydik.çalışıyodum o zaman.eşimde beni almaya geldi iş yerine o günde svgililer günüydü elinde bi buket gül.bizim yaşadığımız yerde ilçe.dükkanlarda hep iç içe...eşimin elinde buketi gören esnaf dışarı dökülmüş
ay bi çıktıkki dıları herkes kapıda bize bakıyo.ne oluyo diye şaşırdım birdenbi de sırıtıyolar gerisini siz düşünün..sanki aayıp bişi yaptık.
istanbulda olsa kim bakacak..burda olsa kızla erkeği yanyana görseler ooooo
her sevgililer günümde bu anı gelir aklıma
hoşbulduk.hayır canım yaş 81liyim.....................
hoş geldin...................
hoşbuldum fıstıklarslm hosgeldınnnnnn
ay sevgililer günüyle ilgili bir anımı anlatıcam
yeni evliydik.çalışıyodum o zaman.eşimde beni almaya geldi iş yerine o günde svgililer günüydü elinde bi buket gül.bizim yaşadığımız yerde ilçe.dükkanlarda hep iç içe...eşimin elinde buketi gören esnaf dışarı dökülmüş
ay bi çıktıkki dıları herkes kapıda bize bakıyo.ne oluyo diye şaşırdım birdenbi de sırıtıyolar gerisini siz düşünün..sanki aayıp bişi yaptık.
istanbulda olsa kim bakacak..burda olsa kızla erkeği yanyana görseler ooooo
her sevgililer günümde bu anı gelir aklıma
hoşgeldin bacımnerelerdesin bakim
en atraykyonlu sewgılıler gunu benım ben hedıyesını vermeye gelmıstım ve ogunden sonra hep beraber olduk kactık gıbı bısı oldu hatta bugun sewgılıler gununden konu acıldıda annem bana dıyo sewgılıler gununu unutmam senden dolayı dıe
hoşbuldum fıstıklar
kız o ne öyleee maaşallah bi mehter takımı eksik kalmış
hoşbuldum tatlım, valla bugün gezmeye gittik görümcelerimle. çok yorgunum ve uykum var açıkçası. size uğramadan yatmadım bak kıymetinizi bilinAzcık durup yatıcam canım
81lısın 3 tane cocugun var hızlıymıssın masallah ıkızmılermı yoksa
ne güzel işte 2 önemli günü kutlamış oluyosunuz.bence eşin hiç unutmamalı o günü
evet canım ikizlerim var 6 yaşında birde.5.5 aylık oğlum.aslında hızlılık değil normal 23 yaşında anne oldum.
allah bagıslasın ıkız bakamk zordur ya benım ablamda vardıda cok zorluk cektı bıkere yanına bırısı mutlaka sart tek basına bakmamk nerdeyse ımkansız sen nasıl yaptın varmıydı yanında bırısıevet canım ikizlerim var 6 yaşında birde.5.5 aylık oğlum.aslında hızlılık değil normal 23 yaşında anne oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?