- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
-
- #1.981
ayyy yeliz çok sevindim yaa bende anneciğimi özledim keşke gelse yanıma piff.! gözün aydın tatlımmananm bugun 6 da pincek anacım 7 de burdakaydirigubbakcemile2
boyozlarım yolda burcikaydirigubbakcemile2
mafoldumben ya niye kızıyosunuz ben ilk buraya kaydoldugumda sadece kısa dönem askerliğ yazıyodum ama niye niye anneeee beni dövüyolar yaaağğeyvahedigeldismile:mymeka:çok sevndm annenin gelmesine cnm
bak sennn burciiiiiiii demek bizden ayrı kanka haaa waaaaaaaayyyyyyy beeeeeeee kaydirigubbakcemile
yelüz saçını koy bakiim
KIZLAR GELDİİİ AMA ŞOK GEÇİRDİM YA!...=)))))bence oooooopitinın nısanlısı geldı surpriz etti
dunde gırmedı cunku
ewt ya evlenince bu günlerini hatırlar hatırlar gülersin opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2sositosositodelikafaduldençok guldum burcıııııııııııı
olsun kız evlennce ne hallerını görcekdelikafadulden
çok sevındım gözunaydın
öp ohhhhhhhhhhhhh
anasına kalmasın ye bitiralkisalkisalkis
anam burda efet su an izmir küfte yapıo
akşam gıtcek ama:1no2:
uffffffffffffff hıc gıtmese kesşkesenağlamasenağlama:teselli:
dmt kız bitli olmuşunbuyrunnnnnnnnn
hayırlı olsunbuyrunnnnnnnnn
burası bembeyazzzzzzzz ve buzzzz gııbıııı ısınmıyo ev:mymeka:
dondukkkk:sm_confused:
delüüüüüü:roflol::roflol: süpersin demetm yaaaa valla kafa kızsın seni alan yaşamış hehehe bnası güldüm en güzel nick seninki bence vallaaklinialirimsmilekızlarrr adım değişmiş bakın :)))
burcu ya çok güldüm haline :)) niye kaçtın delüüü,ulen okadarda kıyafet falan aldın saçını başını boyattın tamda zamnında gelmiş hee -tatlicadiarzu- neyse gözün aydın bakalım aklinialirimsmile
benmde kardeşim geldi üniveristeden sositososito
saol canımmm yedim bitirdim ama adamda enerji yok ya çok suskun valla üzülüyorum durgunlugu bitsin artıkeyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile2sositosositodelikafaduldençok guldum burcıııııııııııı
olsun kız evlennce ne hallerını görcekdelikafadulden
çok sevındım gözunaydın
öp ohhhhhhhhhhhhh
anasına kalmasın ye bitiralkisalkisalkis
anam burda efet su an izmir küfte yapıo
akşam gıtcek ama:1no2:
uffffffffffffff hıc gıtmese kesşkesenağlamasenağlama:teselli:
dmt kız bitli olmuşunbuyrunnnnnnnnn
hayırlı olsunbuyrunnnnnnnnn
kızlarr nerdesnz hepiniz onlinesiniz. annemdeym ben bugün :) kardeşmle hasret giderioz zemuszemus burcu noldu ya ayrılıyorz yazmışsn
tlf numaramı değiştirdim bugün ayrıldım bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?