KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

gördm sonunda burcuyu oh be :) merak ediodm çok şekermişsn burcucum. hiçbişeye canını sıkma elini sallasan 50si. senin kıymetini bilenlerle karşılaşırsn işallllaaaahhhhh :Saruboceq:
(bak benm dualarm tutar heeee) yerimseniben

yok canım ya benimki bildiğin kazmator çıktı.
arıyo hergün ama beni daha çok geriyo, nerdeyse ben özür diliycem ya
özür dilemekte yok!
keşke hiç aramasa püff
uyku tutmadı ev temizledim gece gece esyaların yerini değiştirdim
kafayı sıyırdım hülülülüllülü

mafoldumben takma cnm kafana herşey olacağına varır, evmi temzledn kıs delüüüüüü, alt komşunuz çıkmasn yukarı:)))))

ay benim kocişim osa gider yanına sokulurdum hemen buz gibi evim yaa hava nasıl sogudu bugün
daha dün kısa kollu giyiyodum evde esofmanla üşüyorum ben ya

kaydirigubbakcemile3 delüü. akşamları burasıda soğuk, ama gündz bazen sıcak bazende yağmurlu.
ya işallah seninki anasına rest çeker askerden gelnce sen karışma bize der iaşalllaaaaaaaaaah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: sizde mutlu mutlu evlenrsnz falan işallahhhh. dua etcem cnm senin için.
işallah bi gün bu kkda bize gelnlik modelleri gösterirsn kızlar hangisini alıyım falan yazarsn işallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy=))))))))))))))))
kıyamaaaaaammmmm canııııııııııııııııımmmmmmmmmm
nasılda çten söyledin ya ciğeriiiiiiiiiiimmmmmmmm=))))))
saol canım ya üsülmeyin geçer valla bak geçer
olmadı zengin koca kapaklıycam artık baska carem kalmadı=)))
oyoy okursa topuklarıma sıkar varyaa=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…