- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Küflenmiş derkenAy daha ne olsun ceket falan yanmış oralar daaa
Adam küflenmiş gibi
Sürekli cafeye gitmemizimi bekliyorCekete kadar hatırlıyor adam daha ne diyelim
Kankam gelsin ben hep açarım bu sayede seni de daha çok görebilirim dedi....
Telefon kullanmaması hele ki günümüz de kulağ a çok hoş geliyor da yinede kaldı mı böyle adam küflenmiş liği bu sebeptenKüflenmiş derken
Nasıl olacak bu iş böyleadam daha ne desin:))
Ev ve cafeden ibaret yaşadığı belli. Çok kilo aldım burada eve gidince sıcak bir kap yemek koyacak insan olmayınca burada yemekten şiştim dedi.Cok sade bir hayatı var belli
Hadi hayırlisi...
Iyicene tanı ama...
Değişik bir tür kesin...Telefon kullanmaması hele ki günümüz de kulağ a çok hoş geliyor da yinede kaldı mı böyle adam küflenmiş liği bu sebepten
Valla bundan bir atraksiyon çıkar mı bilmiyorum adını bile ben sordum ya gerçi biliyordum ya neyseHadi hayırlısı olsun.
Ben yapacagimi yaptım bunları söyleyen bir zahmet davet etsin :) Sanırım çekinmesi hem utangacligindan hem de laf çıkmasın diye sanırım.... mahalle hakkında konuşurken büyük cadde gibi duruyor ama herkes birbirini tanıyor burada fısıltı gazetesi çok fenadır dedi.Şimdi sizden hesap eksik alıyor falan sizde onu başka biyere kahveye davet edin borçlu hissediyorum oğlum burayı seviyor ama bu şekilde bir daha gelemem deyin er biraz siz başlatmış gibi olacaksınız ama ömür boyu da böyle sürmesin bitecekse bitsin başlayacaksa başlasın ayrıca adam bütün ışıkları yakmışta ilerleyememiş garipçik
Bir iki giderim ara ara sonra kendi bilir taş olsa çatlar beAy sonra ıssız adama baglamasinumarım gözel gelişmeler olur
Biz bu mahalleye taşıdığımız zamanlardı park mevzu hey maşallahOooo ateş bacayi coktan sarmisda sizin haberiniz yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?