- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Yani tabi erkeğin adım atması önemlide çekiniyor. Belliki mutluluğunuzu erteliyorsunuz belki de yada boşuna yer işgal ediyor sizde bu sonucu varsaydını bariBen yapacagimi yaptım bunları söyleyen bir zahmet davet etsin :) Sanırım çekinmesi hem utangacligindan hem de laf çıkmasın diye sanırım.... mahalle hakkında konuşurken büyük cadde gibi duruyor ama herkes birbirini tanıyor burada fısıltı gazetesi çok fenadır dedi.
Nasıl olacak bu iş böyleTamam ben de terslemedim güldüm de hep cafeye mı gitcez
Bundan sonra çıkar kokusu artık bu kadar sohbete girdik ya heralde varsa bir diyeceği der artıkhe dimi?
ama ara vermişsin uzun süre adam görür görmez atlamak istememiştir belki olaya:)
Bundan sonra çıkar kokusu artık bu kadar sohbete girdik ya heralde varsa bir diyeceği der artıkYanlız asıl bombayı eve gelince oğlum patlattı
Anne sen börekçi abiyi seviyor musun dediaha ne dedi?
Anne sen börekçi abiyi seviyor musun dedi
Onu nerden çıkardın bakım sen dedim
Ben bir seni bir kendimi bir de o abiyi seviyorum
Bence sende seviyorsun ki konuşuyorsun dedi
Oğlum ben parkta dondurmacı da her yerde insanlarla konuşuyorum ve bir tek seni seviyorum dedim
Anladım ama ben yine de ikinizi seviyorum dedi
Evet bakalım kısmet...Çocuk bile kapmış
Sizin de cümlelerinizden kanınız ısınmış gibi. Eğer adım atmaya cesaret gösterirse bu iş olur gibi :)
Daha 5 yaşını doldurmadı sıpa laflara bakoğlan noktayı koymuş:))
vayyy yoruma bak... çok iyiBir dumanla haberleşme var ortada ama sen görmüyorsun. Ben bile gördüm buradan ve bu duman iss değil aşk kokuyor.
SüpersinBir dumanla haberleşme var ortada ama sen görmüyorsun. Ben bile gördüm buradan ve bu duman iss değil aşk kokuyor.
Daha 5 yaşını doldurmadı sıpa laflara bak
Yıllardır aynı yerde vergi levhası olan kanun kaçağı evet çok mantıklıKanun kacagımi bu telefonu yok .Tuhaf .
Bir iki daha uğrarım valla akıl edip alsın yoksa uzaktan daha çok bakarçocuklar hisseder:)
sen bu haftada uğra birkaç kere, adamın telide yokmuş tel alsın kendine söyle
Benim bir şey yaptığım yok da bence dedikodu çıkmasından çekiniyor biraz da...Seni daha cok gorururum ceket meket:)) adam amuda kalkmamis bi:)) yakinda onuda yaptirirsin sen:))
Aminbenim icim niye kipir kipir olduki simdi. insallah mutlu sonuda okuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?