- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Ablam sen kalbini acik tut ama dikkatlide ol. Bu devirde kimin ne oldugu belli degil. Yelkenleri suya indirirsib hayal kirikligi olursa cok uzulurum senin icin. Bu adam bunlari soylemis samimi ve temiz duygularla soyluyosa cok guzel, niyeti bozuksa Allah korusun oylesine soyluyodur. Dikkatli emin adimlarla ilerlemek iyi olur. Genede benimde icim kipir kipir oldu senin adinaBenim bir şey yaptığım yok da bence dedikodu çıkmasından çekiniyor biraz da...
Canım teşekkür ederim. Dikkat benim işim baksana 1,5 senede ancak cesaret edebildi bu kadarinaAblam sen kalbini acik tut ama dikkatlide ol. Bu devirde kimin ne oldugu belli degil. Yelkenleri suya indirirsib hayal kirikligi olursa cok uzulurum senin icin. Bu adam bunlari soylemis samimi ve temiz duygularla soyluyosa cok guzel, niyeti bozuksa Allah korusun oylesine soyluyodur. Dikkatli emin adimlarla ilerlemek iyi olur. Genede benimde icim kipir kipir oldu senin adina
Genede biseyler soylemeye basladigina gore bi sonraki adim yakindir diye dusunuyorum:)) genede kahrolsun erkeklere guven olmaz cok supheciyim:))Canım teşekkür ederim. Dikkat benim işim baksana 1,5 senede ancak cesaret edebildi bu kadarina
Darısı başımaCanım teşekkür ederim. Dikkat benim işim baksana 1,5 senede ancak cesaret edebildi bu kadarina
Bak o kismi ben de çok merak ediyorum. O çok konuştu aslında akşamları hep burdayım eve gitmek gelmiyor insanın içinden duvarlar bana ben duvarlara bakıyorum zaten evde durunca dağınıklık çıkıyor falan diye kendi yaşamını bayağı bir özetledi :)))) Ben hep tebessüm etmekle yetindim. He bir de detay kahve içer misin dedi hayır kahve sevmem çay içerim dedim. Sana kahveyi sevdirmek lazım o zaman dedi :))))))))))Genede biseyler soylemeye basladigina gore bi sonraki adim yakindir diye dusunuyorum:)) genede kahrolsun erkeklere guven olmaz cok supheciyim:))
AminDarısı başıma
Teşekkür ediyorumlittlewaterspirit
Yaaa iki yetişkinin yapamadığını 5 yaşında çocuk yapacak bence, ben onda o potansiyeli gördüm. Siz iki yetişkin kaçın bakalım
Ayrıca mutlu olduğunuz konuları gördükçe kendim mutlu olmuş gibi seviniyorum, hislerinizi çok samimi bir şekilde aktarıyorsunuz. Çok sevdim sizi, Allah yolunuzu açık etsin miniğinizle
Benimki de beni de çağırsın ben kahve de içerimBak o kismi ben de çok merak ediyorum. O çok konuştu aslında akşamları hep burdayım eve gitmek gelmiyor insanın içinden duvarlar bana ben duvarlara bakıyorum zaten evde durunca dağınıklık çıkıyor falan diye kendi yaşamını bayağı bir özetledi :)))) Ben hep tebessüm etmekle yetindim. He bir de detay kahve içer misin dedi hayır kahve sevmem çay içerim dedim. Sana kahveyi sevdirmek lazım o zaman dedi :))))))))))
Telefonu olan insan bir şekilde kullanır bence telefonla cok oynama mesajı verdiAyyy felaket tellallığı da yapmayım ama telefonunun olmadığını belirtmeye çalışması beni bir şüphelendirdi.
Acaba görüştüğü birisi var da sizinle de iş yerinde ve bazı vakitlerde görüşürüm diye mi düşündü. Telefonla konusmazsa yakalanmaz da.
Çok fena gördüm kendimi
İnşallah benim içim fenadır
Belki oglunla gittigin icin adam havaya giremiyodur baska turlu acilmaya.. ne bilim olur ya bi an.. adam baska bj yerde bisey yemeye davet etse mesela gidebilir misin? Belkide gidemezsin cocuktan dolayi diye cesaret edemiyodur..Bak o kismi ben de çok merak ediyorum. O çok konuştu aslında akşamları hep burdayım eve gitmek gelmiyor insanın içinden duvarlar bana ben duvarlara bakıyorum zaten evde durunca dağınıklık çıkıyor falan diye kendi yaşamını bayağı bir özetledi :)))) Ben hep tebessüm etmekle yetindim. He bir de detay kahve içer misin dedi hayır kahve sevmem çay içerim dedim. Sana kahveyi sevdirmek lazım o zaman dedi :))))))))))
Teşekkür ederimÇok mutlu olursunuz dilerim
Ismini yeni ögrendiniz .Isyeri onun uzerine mi .İsim sahte mi ne bileyim .Yıllardır aynı yerde vergi levhası olan kanun kaçağı evet çok mantıklı
Bu kadardan sonra ya adim atacak ya da uzaktan bakacakBelki oglunla gittigin icin adam havaya giremiyodur baska turlu acilmaya.. ne bilim olur ya bi an.. adam baska bj yerde bisey yemeye davet etse mesela gidebilir misin? Belkide gidemezsin cocuktan dolayi diye cesaret edemiyodur..
Birde butun erkekler degilde cogu erkek hani kadin acildiktan kendinj kaptirdiktan sonra havaya girer, nasilsa cantada keklik gibi gorur ya.. bu yuzden dikkatli ol diyorum zaten. Yoksa ben herseyi dan dan soyleyen biriyim. Sevdigim adamin gidip boynuna bile sarilirim durup dururken:))
Cep telefonu ile iş görmüyor herkes sabit telefon var sonuçta paket servis yapıyor insanlarIsmini yeni ögrendiniz .Isyeri onun uzerine mi .İsim sahte mi ne bileyim .
İsyeri sahibinin hic telefona ihtiyacı olmayacak .O iş sakat .
Kıvılcım var daYanmış oralar yanmış cidden bir kıvılcım olmadı mı
Yakında alev alır nasıl hissediyosun önemli olan oKıvılcım var da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?