KK nın cin fikirli hatunları son durum

Belki bi sıkıntısı vardır. Çevremde böyle biri var yaşı olgun ama abisini kaybetmiş iki aileye baktığı için sevdiği kızla iletişim kuramıyor çünkü onu o hengamenin içine sokmak istemiyor bu sadece bi örnek yani vardır bişey keşke ortak bi arkadaşınız olsa size aracılık edecek biri lazım adam utangaç belli ki. İzlemede kal bakalım buradaki herkes olumlu elektrik aldı bu kadar kadın içgüdüsünü yabana atma :)

Konu hortlayınca ben de yeni okudum.
Valla sonunu merak ettim. Şuan mısır patlatıyorum :)

littlewaterspirit bizi bilgilendir...

Konu hortlayınca ben de yeni okudum.
Valla sonunu merak ettim. Şuan mısır patlatıyorum :)

littlewaterspirit bizi bilgilendir...
Konu kapandı. Şöyle ki bir gün çay içmeye davet etti bir şekilde başka bir mekanda , gittik bana direkt evlenme teklifi etti bu arada yaşı daha 33 müş... ben de kabul etmedim olay bitti. Fazla karşılaşmamaya dikkat ediyorum :)

Her şeyin hayırlısı. Size mutlu bir hayat diliyorum

oy maşallah bu ne hızmışşşşşşşşşş

Her şeyin hayırlısı. Size mutlu bir hayat diliyorum
Teşekkür ederim , oğlum ile keyfimiz yerinde , adamlar da bir garip olmuşlar , son 3 ay içinde ilişkim olmayan 3 ayrı adamdan direkt evlenme teklifi aldım ikisi iş yerimden bu nasıl bir mantıktır bilemedim :) ben de bir sorun var sanırım :)

Ben 42 yaşında 5,5 yaşında oğlu olan bir kadınım , 33 yaşında hiç evlenmemiş bir adamla bir yuva kuramam yani bekar olması dert değilde yaş farkı çok çok fazla.. Bir de fazla samimiyetim bile olmayan insanların direkt evlenme teklifi etmeside tuhaf geliyor :)

Ben de merak ediyordum. Bıraktığımız yerde kalmış

Yas farkinizi bilmiyordum, haklisiniz :)

Ben hortlattim konuyu çok üzgünüm. Sevince insan yaşın, şartların çok önemli olduğuna inanmıyorum. Ama hemen evlenme teklif etmesi enteresan olmuş.
Insanin hic tanımadığı bir insani sevebilmesi bana cok normal bir patoloji gibi gelmiyor. Bence önemli ben 52 olduğumda o henüz 41 yaşında olacak menapoza girmiş bir kadın :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…