- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Canım teşekkür ederim.Amin bakalım bir şey olur muYaa geçenki konunda sormuştum, cafeye gitmiyorum gelişme yok demiştin. Ben de hatta bu adama ısındığımı söylemiştim.
Şimdi konuyu görünce çok sevindim.
Hadi hayırlısı.
Herşey gönlünce olsun
Hayırlısısankı sızın mesele ıyı olacak gıbı :) hadı hayırlısı
Hayırlısı olsun. Telefon kullanmaması biraz şüpheli değil mi? Bilemedim :)
Telefon işi biraz kurt dusurdu içime ama diğer her sey cok romantik cok guzel umarım her sey dilediğiniz gibi olur
Adam ilk parkta görüyo ve çocugun senin olduğunu biliyo yani anne oğul olduğunuzu vs.
Sonra her cafeye gittiğinizle çocukla yakından ilgileniyo en son adınızı dahi bilmiyonuz birbirinizin.peki adam senin bekar olduğunu biliyomu.
Eger bilmiyo evli kadına bakmış olmuyomu.
Belki de sadece çocukları çok sevdiği içindir bu yakınlığı.öbür türlü şimdiye açılmış opmazmı en azından bi sinyal verir.yada adam seni evli sanıyo olabilir.
Ay simdi gordum kuzum
Valla icim kipir kipir oldu okurken :)) cok romantik yaa
Sen duzenli gitmeye devam et , sohbet et bak bakalim neler hissedeceksin
Adam gayet de abayi yakmis sana
Eski konunu okudum. Ben sizi acayip sevdim ya. Adam çok karakterli birisi. Şans vermelisin böyle masum güzel bi çift görelim :)
Bence biz taşındığımız günden bu yana tüm mahalle biliyor , daha çok insan tanıdıkça bunu anlıyorum , daha evvel hiç muhabbetim olmayan insanlar bile biliyor konuştukça farkına varıyorum. Temmuz ayında küçük bir kaza geçirdi oğlum o güne kadar hiç tanımadığım komşu kadınlar geldi ziyarete :)) Ana cadde ama çok yerleşik eski bir mahalle...Sonuçta biz sadece çocukla ikimiz taşındık o eve yanımızda kimse yoktu.Aklıma su takıldı bu adam sizi parkta gördüğünde bekar olduğunuzu biliyor muydu ?
Bilmiyorsa eğer neden evli olma hatta yanında çocuğu varsa kesin evlidir diye düşünmesi gereken bir kadıni markaja almış ki ?
Ama su var bu adam mahallenizden mi ?Bence biz taşındığımız günden bu yana tüm mahalle biliyor , daha çok insan tanıdıkça bunu anlıyorum , daha evvel hiç muhabbetim olmayan insanlar bile biliyor konuştukça farkına varıyorum. Temmuz ayında küçük bir kaza geçirdi oğlum o güne kadar hiç tanımadığım komşu kadınlar geldi ziyarete :)) Ana cadde ama çok yerleşik eski bir mahalle...Sonuçta biz sadece çocukla ikimiz taşındık o eve yanımızda kimse yoktu.
İki bina yanımda oturduğunu daha yeni fark ettim. Sonrası park zaten :)) Çok eski yerleşik bir mahalle ve herkes herkesi tanıyor. Özelikle bizi tanımayan yok çünkü her akşam parktayız ve ister istemez muhabbet ediliyor insanlarla...Ama su var bu adam mahallenizden mi ?
Nerede ikamet ediyorsunuz buyuk şehirde mi ?
Bana çok ilginç geldi kusura bakmayın.
Yanınızda adam olmayabilir ama nasıl bütün mahalle bilecek duruma kadar gelmiş.
Komşuluk kültürleri var sanırım.
Hadi komşuları anlarım ama bu adam börekci dükkanı olan biri.
Kulağına sizle alakali ne gitmiş olabilir de parkta dikkatini cekmissiniz.
Anladım şimdi.İki bina yanımda oturduğunu daha yeni fark ettim. Sonrası park zaten :)) Çok eski yerleşik bir mahalle ve herkes herkesi tanıyor. Özelikle bizi tanımayan yok çünkü her akşam parktayız ve ister istemez muhabbet ediliyor insanlarla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?