KK nın cin fikirli hatunları son durum

InşAllah hakkınızda hayırlısı olsun.
Minikle de frekansları tutmuş
Böyle güzel şeyler duymak biz kadınları mutlu ediyor...
Bütün kadınlar sevilmeyi ve mutlu olmayı hakediyor çünkü

Yaa geçenki konunda sormuştum, cafeye gitmiyorum gelişme yok demiştin. Ben de hatta bu adama ısındığımı söylemiştim.
Şimdi konuyu görünce çok sevindim.
Hadi hayırlısı.
Herşey gönlünce olsun

Adam ilk parkta görüyo ve çocugun senin olduğunu biliyo yani anne oğul olduğunuzu vs.
Sonra her cafeye gittiğinizle çocukla yakından ilgileniyo en son adınızı dahi bilmiyonuz birbirinizin.peki adam senin bekar olduğunu biliyomu.
Eger bilmiyo evli kadına bakmış olmuyomu.
Belki de sadece çocukları çok sevdiği içindir bu yakınlığı.öbür türlü şimdiye açılmış opmazmı en azından bi sinyal verir.yada adam seni evli sanıyo olabilir.

Hayırlısı olsun. Telefon kullanmaması biraz şüpheli değil mi? Bilemedim :)

Telefon işi biraz kurt dusurdu içime ama diğer her sey cok romantik cok guzel umarım her sey dilediğiniz gibi olur

bu ekibe katılıyorum.inşşalh iyi olur temennim budur

Iyi olmanizi icten dilerim de telefonu belirtmesi ki hele bi devirde kusku uyandiriyor.

Bir de bir insan bir seyi cok belirtiyorsa ordan tam zitti mesele cikiyor.

Ornegin ben cekingenim kizlarla konusamam bana gelirler sonuc kizlara kendi kosan erkek gibi..

Bu devirde telefonsuz insan nasil olur?
Aklim ermedi?

Cok tuhaf geldi bana bu konu.
Sosyal medya internet kullanmayan cok var da 7 den 70 e herkes birsekilde alo diyor artik..
Neyse

Adam size yesil isik yakmis
Siz de ona yakmissiniz

Ama hergun oraya gitmek biraz fazla gonullu gibi olur.
Arada gidin yine
Hayirlisi bakalim

Ay simdi gordum kuzum
Valla icim kipir kipir oldu okurken :)) cok romantik yaa
Sen duzenli gitmeye devam et , sohbet et bak bakalim neler hissedeceksin
Adam gayet de abayi yakmis sana

Ay simdi gordum kuzum
Valla icim kipir kipir oldu okurken :)) cok romantik yaa
Sen duzenli gitmeye devam et , sohbet et bak bakalim neler hissedeceksin
Adam gayet de abayi yakmis sana

Eski konunu okudum. Ben sizi acayip sevdim ya. Adam çok karakterli birisi. Şans vermelisin böyle masum güzel bi çift görelim :)

Valla kızlar ben yapacağımı yaptım zaten bir iki daha uğrarım bir daha da uğramam. Parkta ki cekete kadar hatırlayan adam bir zahmet bir şekilde bana ulaşsın , bunca zaman sonra ancak bir kaç üstü kapalı cümle edebilen adamın net bir şey demesi için sanırım uzun yıllar daha geçmesi gerek :)))))) Herkes telefon mevzuna takılmış ama bana gerip gelmiyor , ben de sadece çocuğun okulu ulaşabilsin diye telefon kullanan bir tipim , akıllısını almamak için de geçen seneye kadar direndim. Dijital fotoğraf makinesini kırınca sıpa , bari telefon alayım diyerek bir tane akıllı telefon edindim. Sonuçta bütün gün durduğu yerde sabit telefon var ama bence en azından alo diyecek bir telefon almayı akıl etmeliydi son dönemde

Aklıma su takıldı bu adam sizi parkta gördüğünde bekar olduğunuzu biliyor muydu ?
Bilmiyorsa eğer neden evli olma hatta yanında çocuğu varsa kesin evlidir diye düşünmesi gereken bir kadıni markaja almış ki ?

Bence biz taşındığımız günden bu yana tüm mahalle biliyor , daha çok insan tanıdıkça bunu anlıyorum , daha evvel hiç muhabbetim olmayan insanlar bile biliyor konuştukça farkına varıyorum. Temmuz ayında küçük bir kaza geçirdi oğlum o güne kadar hiç tanımadığım komşu kadınlar geldi ziyarete :)) Ana cadde ama çok yerleşik eski bir mahalle...Sonuçta biz sadece çocukla ikimiz taşındık o eve yanımızda kimse yoktu.

Ama su var bu adam mahallenizden mi ?
Nerede ikamet ediyorsunuz buyuk şehirde mi ?
Bana çok ilginç geldi kusura bakmayın.
Yanınızda adam olmayabilir ama nasıl bütün mahalle bilecek duruma kadar gelmiş.
Komşuluk kültürleri var sanırım.
Hadi komşuları anlarım ama bu adam börekci dükkanı olan biri.
Kulağına sizle alakali ne gitmiş olabilir de parkta dikkatini cekmissiniz.

İki bina yanımda oturduğunu daha yeni fark ettim. Sonrası park zaten :)) Çok eski yerleşik bir mahalle ve herkes herkesi tanıyor. Özelikle bizi tanımayan yok çünkü her akşam parktayız ve ister istemez muhabbet ediliyor insanlarla...

Anladım şimdi.
Hakkınizda hayırlısı olsun.
Umarım çok mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…