- 3 Şubat 2009
- 10.227
- 18.141
- 823
- 45
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Sağol arkadaşım , bakalım bence bir şey olmaz bu işten :))) Zaten kış geldi biz evden dışarı çıkmayız artık , çok hevesli ise bir şekilde ulaşmanın yolunu bulsun bir zahmetAnladım şimdi.
Hakkınizda hayırlısı olsun.
Umarım çok mutlu olursun.
Canım benim ben de o insanla arkadaşlığı da kestim tamamen çok samimiyetsiz geldi :))) Bundan da bir cacık çıkmaz ama şu kadarını söyleyeyim hareketleri çok doğal ve güven verici ve bence mahallede laf çıkmasın diye hala izliyor ve izleyecek , bulursa bizi tabi kış geldi artık evden çıkmayızlittle konunu cezalıyken okudum.
Valla ne yalan söyliyim bir önceki konundaki arkadaşına çok gıcık olmuştum..
Tamam devir kötü kimseye tam olarak güven yok. Ama gözlemlemek de sana kalmış. Sonuçta daha flört aşaması.
Hakkında hayırlısı olsun..
Teşekkür ederim :)ayyy heyecan yaptım
az çok okumuştum konularınızı
hadi bakalım hayırlısı
aman dikkatli olun
Canım benim ben de o insanla arkadaşlığı da kestim tamamen çok samimiyetsiz geldi :))) Bundan da bir cacık çıkmaz ama şu kadarını söyleyeyim hareketleri çok doğal ve güven verici ve bence mahallede laf çıkmasın diye hala izliyor ve izleyecek , bulursa bizi tabi kış geldi artık evden çıkmayız
Evet her konuda netlik seviyorum ben , bir de yani be adam 40 yaşındayız 18 değil , 1,5 sene evvel görmüşsün , 6 ay evvel ilk defa bir soru sormuşsun , son iki aydır ben farkına vardım oğlumla olan ilişkisi dikkatimi çekti ilk , sonra da onun bana yönelik küçük küçük söylemleri başladı :)))))) En son gittiğimizde farklı bir mevzudan bahsederken burası büyük cadde gibi görünüyor ama tam bir mahalle en ufak şey çok çabuk yayılır , fısıltı gazetesi fena burada dikkat etmek lazım dedi. Bence en büyük etken laf söz çıksın istemiyor , bu da düşünceli biri olduğunu gösteriyor aslında da ... Sıkılırım ben yani o geldiğinde ben çoktan gitmiş olurum muhtemelenÇıkarsınız ya neden çıkamayasanız?
Takarsınız atkınızı, berenizi bişeycik olmaz
Bir defa senin minnoş kırmızı video isterse tıpış tıpış gidersin
Ayrıca gitmemek çare değil biliyorsun..
O değil de kendime benzettim seni. Sen netlik seviyorsun. Flörtmüş, ayak oyunuymuş sana göre değil
Her ne kadar o ilk heyecanlar güzel olsa da 'benim karşıma doğru düzgün çık' demek istiyorsun.
Ben eşimle başlamadan önce rest çekmiştim mesela. Her muhabbet sonrasında hoşlansam bile yok bununla olmayacak demişimdir. En sonunda dedim 'ben senin ne istediğini bilmiyorum' diye. Ondan sonra dili çözüldü..
Baktın bu da hala aynı şekilde takılıyor o zaman "sen hayırdır?" dersin..
Bazılarınıza itici güç gerekiyor malesef..
Bende senin gibiyim , bi isaret vermek lazim bu abiye elini cabuk tutmasi icin :)Evet her konuda netlik seviyorum ben , bir de yani be adam 40 yaşındayız 18 değil , 1,5 sene evvel görmüşsün , 6 ay evvel ilk defa bir soru sormuşsun , son iki aydır ben farkına vardım oğlumla olan ilişkisi dikkatimi çekti ilk , sonra da onun bana yönelik küçük küçük söylemleri başladı :)))))) En son gittiğimizde farklı bir mevzudan bahsederken burası büyük cadde gibi görünüyor ama tam bir mahalle en ufak şey çok çabuk yayılır , fısıltı gazetesi fena burada dikkat etmek lazım dedi. Bence en büyük etken laf söz çıksın istemiyor , bu da düşünceli biri olduğunu gösteriyor aslında da ... Sıkılırım ben yani o geldiğinde ben çoktan gitmiş olurum muhtemelen
Benim abim de bir dönem 3 sene kadar bir kıza ciğerci kedisi gibi bakmıştı mahallede , küçük küçük konuşuyordu ama havadan sudan , hatta o dönem çiçekçi de çalışıyordu kız geçerken eline bir demet papatya tutuşturup fazla almışız satılmadı da demişliği vardırBende senin gibiyim , bi isaret vermek lazim bu abiye elini cabuk tutmasi icin :)
Evet her konuda netlik seviyorum ben , bir de yani be adam 40 yaşındayız 18 değil , 1,5 sene evvel görmüşsün , 6 ay evvel ilk defa bir soru sormuşsun , son iki aydır ben farkına vardım oğlumla olan ilişkisi dikkatimi çekti ilk , sonra da onun bana yönelik küçük küçük söylemleri başladı :)))))) En son gittiğimizde farklı bir mevzudan bahsederken burası büyük cadde gibi görünüyor ama tam bir mahalle en ufak şey çok çabuk yayılır , fısıltı gazetesi fena burada dikkat etmek lazım dedi. Bence en büyük etken laf söz çıksın istemiyor , bu da düşünceli biri olduğunu gösteriyor aslında da ... Sıkılırım ben yani o geldiğinde ben çoktan gitmiş olurum muhtemelen
Bu ağır abi pozlarıyla nereye kadar?
Eğer seni dedikodudan uzak tutma amacındaysa bu iyi biri olduğunu gösterir. Zaten art niyeti olsa evet şimdiye bariz yürürdü.
Zampara biri bu kadar uzun süre rol yapıp sabredemezdi
...burası büyük cadde gibi görünüyor ama tam bir mahalle en ufak şey çok çabuk yayılır , fısıltı gazetesi fena burada dikkat etmek lazım...
Bu sözü baya çekindiğini gösteriyor zaten..
Bu durumda senden daha fazla ışık bekliyor olabilir. Arayı soğutma derim.
A bu benim hikayem gibi ya
2 ay sürdü tanısmamız , benım artık canıma tak etmıstı ben cıkma teklıfı edecekken sonunda o acıldı. Bız metroda tanıstık ama ,
Ben son bir defa giderim gerisini kendi düşünsün varsa yaşanması gereken bir şey olur zaten yoksa zorlamamak lazım.
CuteMom sizin hikaye muhteşem :)
Canım ya çok sevindim yeni bir dünya kurmana , Allah bir daha yaşatmasın acı tecrübeler.Arada gıtmeye devam edın ama cokta uzamasın . Bu adam evlı mı , adı soyadı nedır kımdır nedır kımle yasıyor hıc bılgınız yok mu ?
Buarada ben uyelıgımı dondurmusken okumustum konularınızı sımdı bakınca hatırladım.Benım eskı esımde baska bır kadın ıcın bızı terk etmıstı . Benı ve kucuk oglumu. Tek fark bızım aramızda hıc bag yok hıc olmadı . Bazen dusunuyorum kac sene oldu tam 8 sene 3 ay oldu bosanalı ve oglum sadece 8.5 yasında. yolda bırbırlerını gorseler asla tanımayacaklar ben ıse cok uzuldum bız ayrıldık ama onlar ayrılmasınlar ıstedım aılesınede onada bır cok cagrım olmustu benden kurtulmaya calıstılar sureklı.
Benımde eskı esım artık evlı 2-3 senedır o kadınla degıl en azından o ıcımı sogutuyor. Bende evlıyım 7. seneye gırdık . Baska bır cocugum daha oldu ve bence bız tamamen ayrıldık . Benımde tek dılegım oglumun baska bır kardesının olmaması . Cunku o zaman ne kadar gorusulmesede o bag devam edecek dıye uzulurum. Fılan umarım en az benım kı kadar yenı yenı bır hayatınız olur. Eşim sımdıkı yanı oyle romantık degıl hersey evlenene kadarmıs dıyorum ama bızı sevıyor . Dogumdan once dedım kı bak hanı olur belkı bılmıyorum dusunmekte ıstemıyorum ama ben farklı bır hıste oldugunu ogrenmek bılmek duymakta ıstemıyorum sana guvenıyorum dedım.
Hiç hissetmedim benim eşim iyi biri , gözüm arkada değil. Artık oğlumda yalnız degıl bana bısey olsa ansızın ölsem bu genc yasımda bılıyorum kı ben onlara cok harıka bır bag bıraktım arkada.
Guzel boyle seyler yasamak umarım en az benım kadar mutlu olursunuz bundan sonra
Teşekkür ederim. Annesini çok uzun zaman önce kaybetmiş. Bakalım kısmet artık :)Heyecanlı durumlar
Bana terbiyeli bir insan gibi geldi.
Siz yine cafeye gidip gelin istediğiniz zamanlarda. Adım atınca siz de adım atın. Zamanla tanırsınız, çevreye de o zaman ufak ufak sorarsınız. Bir de şu var tabii, o daha önce evlenmemişse veya çocuk olmadan ayrıldıysa belki sizinle olan durumda kendi aile yapısında gelecek yorumlardan çekiniyor bile olabilir. Ama kim ne derse desin olacak varsa olur. Benim şimdilerde görüşmediğim halamın kızı var 35 yaşında ama eski evliliğinden biri 17 biri 14 yaşında oğulları var, bekar hiç evlenmemis biriyle evlendi. Ondan da iki çocuğu oldu ondan sonra kayınailesi kabullendi. Bazı önyargılar da neden olabilir bu yavaşlığa.
Canım benim ben de o insanla arkadaşlığı da kestim tamamen çok samimiyetsiz geldi :))) Bundan da bir cacık çıkmaz ama şu kadarını söyleyeyim hareketleri çok doğal ve güven verici ve bence mahallede laf çıkmasın diye hala izliyor ve izleyecek , bulursa bizi tabi kış geldi artık evden çıkmayız
Teşekkür ederim. İkimizde bekarız ama benim bir çocuğum var yaşadığımız toplumda nasıl bakıldığını sizde gayet iyi biliyorsunuz.Umarım mutlu olursunuz ama Bu kadar duyulmasından niye Korksunki sonunda ikinizde bekarsınız acaba varda bir sahibionun kulağına gitmesinden mi korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?